borderlands
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
borderlands
kto z vas pocul o tejto pripravovanej FPS od gearboxu? ja sa neskutocne ale vazne velmi tesim, tolko moznosti tu doteraz v ziadnej FPS nebolo, napr 600 000 zbrani apod, to bude narez jak hovado (sry za vyraz, lepsie ma nenapadlo
)
Re: borderlands
hmmh nepomylil si sa o par nul?SchYzo napísal:napr 600 000 zbrani apod, to bude narez jak hovado (sry za vyraz, lepsie ma nenapadlo)
Re: borderlands
nepomylilTheking napísal:hmmh nepomylil si sa o par nul?
-
blitzkrieg
Professional
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Hotwire
Addict
tak borderlands nam meni grafiku http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=32325&r=se osobne to beriem ako krok vedla radsej by som mal klasicku grafiku ktora tam bola predtym, komixovita grafika sa k tomuto typu hry moc nehodi imho 
-
Hotwire
Addict
zmeny v borderlands http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=32662&r=top
hmm search na hojku mi tuto hru nenaslo
takze nova tema sa nakoniec nekona..
takze som to uz zahral a prve dojmy - neuveritelne dobra grafika, proste krasa, hratelnost vynikajuca - neustale sa daju ziskavat nove kusky do arzenalu, na zaciatku si vyberate zo styroch postav - kazda ma inu zbran na kotru sa specializuje - ale mozte s nou pouzivat aj ine zbrane, napr brokovnicu so sniperom, zatial som lvl 6 hram za huntera - cize sniper a revolver, jedna z najlepsich hier co som hral tento rok
takze som to uz zahral a prve dojmy - neuveritelne dobra grafika, proste krasa, hratelnost vynikajuca - neustale sa daju ziskavat nove kusky do arzenalu, na zaciatku si vyberate zo styroch postav - kazda ma inu zbran na kotru sa specializuje - ale mozte s nou pouzivat aj ine zbrane, napr brokovnicu so sniperom, zatial som lvl 6 hram za huntera - cize sniper a revolver, jedna z najlepsich hier co som hral tento rok
jj dost podobne - akurat ziadny VATS sa nekona - a nieje to az take prepracovane myslim tym ze doteraz co som lootoval tak jedine som ziskaval dolare a naboje do zbrani a zdravie -fallout 3 je podla mna komplexnejsi ale tu je zaujimavy levelovaci system pri piatom levely som ziskal 1 exp. bod, a dalej je tam obrazovka so schopnostami - kde si za ten jeden bod aktivujes prvu schopnost a dalej je to rozvetvene napr. u snipera vacsi damage so sniperkou - presnost pri miereni, dalej vacsia sanca na critical hity atd, tiez su tu tzv vending machines cize automaty kde sa nakupuju a predavaju veci - zatial som nasiel 3 tipy - na zdravie, na naboje a na zbrane 
je to leaknuta xkova verzia z p2p - grafika je velmi pekna milujem cel shaded grafiky ako napr. XIII, Team Fortress 2 atd - tejto hre to sekne, by som si to ani nevedel predstavit bez komiksovej grafiky, a na steame si urcite kupim casom aj original - hlavna zabava urcite bude pri coope 4 hracov
btw prva recenzia z OXM:
prepadak to urcite nebude - zatial moje hodnotenie a kladne dojmy su len z hrania cca 2 hodin - snad to casom neprejde do stereotypu ale uz teraz mam rozohratu 2x pribehovu cast - so sniperom a soldierom - ten pouziva brokovnice a samopaly
//autoeditácia príspevku ( 19 Oct 2009, 19:09 )
edit: prve recenzie, prebrate zo sectoru:
btw prva recenzia z OXM:
prepadak to urcite nebude - zatial moje hodnotenie a kladne dojmy su len z hrania cca 2 hodin - snad to casom neprejde do stereotypu ale uz teraz mam rozohratu 2x pribehovu cast - so sniperom a soldierom - ten pouziva brokovnice a samopaly
//autoeditácia príspevku ( 19 Oct 2009, 19:09 )
edit: prve recenzie, prebrate zo sectoru:
Pozrime sa ako dopadol očakávaný a zároveň aj netradičný postapokalyptický titul v prvých recenziách:
# IGN – 8.8
# Giant Bomb – 4/5
# 1UP – B+
# JustPushStart – 4/5
# Destructoid – 8.5/10
Vyzerá to na veľmi slušnú fps akciu, ktorá ohromí svojou rozsiahlosťou, jedinečným štýlom, hĺbkou a aj grafikou kde popri celshadovanej grafike vyzdvihuje recenzia na IGN kvalitné animácie nepriateľov. Čo sa týka príbehu ten je skôr štandardný.