borderlands
ano singlac tam je a je paradny chodis sam a robis rozne ulohy- levelujes postavy neskor ziskas aj auto na rychlejsi transportskazatoN napísal:a je v tej hre vlastne single player ? a ak hej tak v nom behate sami ci su tam s vami nejaky CPU partaci ?
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Prosim vas, na lamkach sa objavil release od Reloaded myslim. Vsimol som si, ze niekto sa tam na to pytal, ale chcel odpoved do sukromnej spravy, tak sa pytam tu. Neviete, ci sa ten release da hrat po sieti(ci uz lan v jednej miestnosti, alebo hamachi)?
Rozmyslam, ci sa to oplati stahovat, lebo single player tej hry by ma dlho nebavil, a tak ci rovno objednat z obchodu original hru.
Rozmyslam, ci sa to oplati stahovat, lebo single player tej hry by ma dlho nebavil, a tak ci rovno objednat z obchodu original hru.
-
Dědek Kostěj
Expert
tak som si to zahral, a mam nasledovny problem. mam 2,26GHz core 2 duo, 4gb ram, ge force 9600GT 512MB... no a borderlands mi ide tak, ze 800x600, uplne vsetky detajly vypnute/prepnute na low, v pozadi nespustene vobec ziadne programy, a aj pri tom 800x600 (btw pri tejto grafike to vyzera horsie ako unreal tournament 1) to stale seka. nie ze stale, ale napriklad ked je akcia, tak mam problem zameriavat. mam na tu hru slaby pocitac alebo robim nieco zle? lebo napriklad red faction guerilla som hraval 1640x1050 ci kolko to je, a islo to v pohode.. tuto v momete ako prepnem na vyssie ako 800x600 tak uz seka kurzor aj v menu.
-
Royalflush
Guru wannabe
Zacal som to hrat, prvy dojem - faking awesome, druhy dojem - hellgate london, ktory sa tiez tvaril ako RPG, ale nakoniec sa to zvrhlo do bezducheho zabijania vsetkeho co sa pohlo...
Taakze, zatial sa mi to dost paci, neviem ako to mam
ale na rozliseni 1900x1200 mi to ide striedavo... chvilu mam normalne 60fps, a chvilu mam asi 15, neviem cim to je, proste grafika je naladova ale aj tak je to uzasne, hra sa mi paci, rozchodime coop a bude to maso
Avsak ak to bude Hellgate London style, tak budem sklamany np
Za koho hravate btw? Ja som siel Lilith a som spokojny celkom
Taakze, zatial sa mi to dost paci, neviem ako to mam
-
Hotwire
Addict
hellgate london sa netvaril ako rpg, vzdy bolo jasne ze to je rubacka ako diablo u ktoreho sa hra inspirujeJake napísal:Zacal som to hrat, prvy dojem - faking awesome, druhy dojem - hellgate london, ktory sa tiez tvaril ako RPG, ale nakoniec sa to zvrhlo do bezducheho zabijania vsetkeho co sa pohlo...
Taakze, zatial sa mi to dost paci, neviem ako to mamale na rozliseni 1900x1200 mi to ide striedavo... chvilu mam normalne 60fps, a chvilu mam asi 15, neviem cim to je, proste grafika je naladova ale aj tak je to uzasne, hra sa mi paci, rozchodime coop a bude to maso
![]()
-
AXO
Professional
Tak som to stiahol, ved do 4. novembra aj tak neni co hrat pre mna a sme chceli skusit LAN coop cez hamachi, ale nenaslo to ani mna, ani jeho...
Singleplayer hru som hral asi 30min a uz to pre mna zacinalo byt nezaujimave. Hru tak na 85% kupim, zatial vyskusam aspon nahrat nejaky lvl, aby som v multiplayer nemusel behat odznova.
Ak sa rozchodi cracknuty MP, tak ho aspon vyskusam, a potom sa rozhodnem na isto.
Zatial hram za Huntera a mna to bavi.
Singleplayer hru som hral asi 30min a uz to pre mna zacinalo byt nezaujimave. Hru tak na 85% kupim, zatial vyskusam aspon nahrat nejaky lvl, aby som v multiplayer nemusel behat odznova.
Ak sa rozchodi cracknuty MP, tak ho aspon vyskusam, a potom sa rozhodnem na isto.
Zatial hram za Huntera a mna to bavi.
Mam nasledovny problem.
Mam verziu od Razor1911 a v readme description maju napisane, ze crack mam do binaries skopcit z ich install directory (v zlozke crack) po instalacii DirectX. Mam vsak problem taky, ze DirectX mi neinstaluje a rovno mi starforce spravi kontrolu. Ked to prekopirujem tesne predtym, nejde to. Kedy ma byt ta instalacia directu??? Niekedy hned na zaciatku, alebo az pred koncom?
Mam verziu od Razor1911 a v readme description maju napisane, ze crack mam do binaries skopcit z ich install directory (v zlozke crack) po instalacii DirectX. Mam vsak problem taky, ze DirectX mi neinstaluje a rovno mi starforce spravi kontrolu. Ked to prekopirujem tesne predtym, nejde to. Kedy ma byt ta instalacia directu??? Niekedy hned na zaciatku, alebo az pred koncom?