Mám taký problém. Vo štvrtok som bol mountain-bikovať [ja kkt - ináč na crosse, skoro som sa riadne vy*ebal pár krát
Tému by som nezakladal, ale ATB mi zničili zdravie, v minulosti. A posledné čo som bral, tak som sa celý vyhádzal, kompletka. Boli to makrolidové atb, nie penicilínové. Na penicilín som alergický [aj keď mi lekári tvrdia že to je nemožné].
Sputum [hlien] je zväčša biely, ale niekedy aj zelený. Nekašlem skoro vôbec. Hrdlo bolí aj pri prehĺtaní, nie sú v ňom žiadne bakteriálne ložiská [zatiaľ?], len je červené a podráždené.
Priedušky sú nechytené, pľúca taktiež, z času na čas ma v nich jemne zabolí, asi 1-2x do dňa.
Momentálne som na echinacey, teatree oil + florsalmin + propolisový balzam [glo glo glo], nejaké homeopatika, ktoré nefungujú ako vždy [Oscilococcinum, aconitum napellus], na podporu tlačím chlorellu, to je asi jediné čo nejako naozaj pomáha z hore vymenovaných, a teda to kloktanie a echi. Plus nejaké tie čaje s citrónom a postel, avšak mám dosť taskov, tak aj pracujem.
Nejaké rady?