Ach Martinko ty moj chrustik peknucky ani nevies co splietas a to si hovoris inteligentny Blavak? Ach kam ten svet speje ked ani Blavak obcan hlavneho mesta nevie co splieta je mi ta luto
Pozri sa viem ze si cez hodiny anglictiny nedaval pozor a ze si sa hrajkal so svojim malickym Gasparkom tak to teraz tak vyzera ze nevies ktora bije...
Vysvetlim ti to tu podla toho co pisal ^Nevermind a uplink moja prezvyka sa sklada z dvoch slov ako si si vsimol ktore su spojene podtrznikom(_) tj. Dead(mrtvy)_Warrior(bojovnik)dufam ze to tvoj miniaturny mozocek po tejto mini lekcii anglictiny pochopil ak nie tak s panom Bohom....
Za dalsie keby si navstivil aj inu temu ako je tato v ktorej pi*ujes do druhych tak by si zistil ze mam 15. Ak ta mozem o to poprosit tak netahaj sem moju rodinu lebo vazne ked ta stretnem v BA tak dostatanes po palici a to myslim vazne(ak si nepochopil palica=hlava)
Takze z toho vypliva ze nemam vodicak teda nemozem si zobrat kluce od auta svojho otca. Dalej z toho vypliva ze narozdiel od teba si nemusim zvysovat svoje ego tym ze vypravam ako som si kupil siltovecku z NewYorkeru lebo ta moja je mi uz mala...(Dufam ze mi daku z tych tvojich co mas v skryni pozicias). Dalej nemam gastrace lebo ja si pekne spapam obedik v nasej dobrej skolskej jedalni. A ked raz budem mat auto tak to nebude Fiat alebo poriadny Hummer ktory budem vystavovat takym zavistlivcom ako si ty pred svojim barakom. A jediny d.bnuty ktory pise do tejto temy si jedine TY
edit// naozaj by sa mohol

presunut do Vtipou ako Dolezite a mohli by sme sa poskladat Martinkovy na spickovu odbornu pomoc v Blava City tak ako navrhol kolega nado mnou