Brutalny problem/trapas!!!

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
seven99
Novice
Novice

Brutalny problem/trapas!!!

Príspevok od používateľa seven99 »

Caute.

Piatok som bol u kamosa na dome..bola party kopec ludi atd.. Bol som ta so svojou babou. Kedze som si dost vypil zbalil som tam jednu peknu blondinku a sli sme hore do izby... nejako sa to zvrtlo a uz som ho mal v nej... Frajerka ma hladala a kamos jej povedal ,ze som hore v izbe ona tam v behla a uvidela ako je*** s tou blondinkov. Rozplakala sa a utiekla domov. Uz presiel 1 den a ani sa mi neozvala ani nenapisala a nebola ani na ICQ. Mam ist za nou a porozpravat sa s nou???
Inak ja mam 16 ona 15.
xivo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xivo »

Sa cuduj, co cakas, ze ti zavola ze ju to uz preslo ? ....
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

myslim ze tu je zbytocne ist za nou ... doje*** si si to sam a ublizil si jej uz podla mna dost cize skor by som jej dal pokoj a ona sa s tym vyrovna ale predpokladam ze uz s tebou asi neprehovori ...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

kokoooooooos toto necem zazit... akoze nech som akokolvek opity ak viem ze tam je moja baba ani ma nehne za inou nie? nieto este ju tam pretiahnut omg.... myslim,ze na ten vztah uz mozes zabudnut(:smt037 )... tam uz ani rozhovor nepomoze ak nieje baba totalne blba... a vyhovorka ze si bol :pivko: nepomoze... mal by si sa poriadne zamysliet nad sebou... :smt064
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

nj, puberta, zapalene lytka... pride vaznejsia laska a ked budes naozaj zalubeny a niekto to spravi tebe uvidis co je to za pocit, neboj vsetko sa ti raz vrati :wink:

Ak ju mas aspon trochu rad tak tu tvoju povodnu frajerku uz neries, pretoze by netrvalo dlho a spravil by si jej to zas :wink:
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

hmm..urcite si tu babu strasne lubil ked si jej toto spravil :roll: jej mi je dost luto a ty by si sa mal nad sebou dost zamysliet...
seven99
Novice
Novice

Skusim s nou prehovorit...
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

Chudatko dievca. Tu ti rozhovor ani vyhovorky ze si bol opity nepomozu.
Mozem byt akokolvek napity tak toto by som asi nespravil. Tento vztah si uz na 99,9% nadobro pochoval a akekolvek tvoje snazenie, ospravedlnenia a vyhovorky vidu nazmar. Ak by sa ti to predsa len podarilo zahranit tak mas extremne tolerantnu babu o com sa ti moze asi len snivat. :roll:

//Inak chcel by som vediet co bude robit pod vplivom alkoholu ked bude starsi, ak toto spravil v 16-tich babe ktoru lubil.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

podla mna je to uplne zbytocne ... aj tak je jedno co jej povies ... odpustit ti neodpusti ...
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

byt nou tak ta poslem do ahooooooooooj...chudak holka...sorry kamo ale myslim ze asi nerozmyslas
// ta holka musela byt sku*vene poblaznena..., si jej dal taku facku...uuf
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Kamrát tebe musí dobre je*ať :) keď som býval dávnejšie opitý(resp. pripitý)a to si musel byť aj ty, inak by sa ti nepostavil(neviem z vlastnej skúsenosti, ale z rozprávania)..Za ďalšie... alkohol, ako bolo povedané zosilňuje city.. takže, keď som bol taký ja.. :D tak som všade vravel, ako ju milujem..atď(čo je samozrejme pravda) :) myslíš, že rozhovor to s ňou spraví?.. myslím, že taký od*eb si ešte nezažil.. :lol: podľa mňa to chce čas.. :? a aj ten to asi nevyrieši.. jedným slovom si dobrý je*o.. :) (viem, že to boli dve... :P )
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

bol som na party kopa ludi ..zrazu som ho mal v nej ...16 rokov? no ...vykon celkom dobry ...daj tej babe uz pokoj
muffy69
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

chudatko :( musi sa citit hrozne, chce to cas aby ju to prebolelo, o vztahu s nou uz neuvazuj
rivatnt2
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rivatnt2 »

no tak poviem ti jedno. si brutalny ch*j alebo si to svoje dievca nikdy nelubil. ked si spravil toto myslim si ze si nezasluzis jej lasku. mal by si to nechat tak. ak ti to svedomie dovoli tak ju skus ziskat naspäť ale asi to nepojde/nebude to lahke. URCITE sa s nou porozpravaj, ani nie porozpravaj ale ospravedln sa jej. zasluzi si tvoju omluvu. a snaz sa porozmyslat nad sebou nech sa to uz castejsi nestava (pre tvoje dobro). :roll:
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

capla vas?...si ju mal zavolat do trojky

nemienim ti nic ineho povedat...musel by som nadavat a to sa tu zial netoleruje a s tymi hviezdicami to nie je ono
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Only in Bratislava :D
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Skus sa nad sebou zamysliet..v prvom rade. takych by som strielal..potom tu vznikaju temy ze ci chalani su svine...necudujem sa ked niektory takto vyvadzaju :roll:
seven99
Novice
Novice

Ja viem ze som urobil velku chybu, aj to lutujem. Moju (asi uz ex) frajerku mam vazne rad.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Jasny HOI.... chlapce, co vlastne chces? Aku reakciu od nej ocakavas? Podviedol si ju... na dome kam isla s tebou, a nacapala ta. Bud rad ze len zdrhla, byt ona ina povaha mohol si skoncit celkom kludne zraneny.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

seven99 napísal:Moju (asi uz ex) frajerku mam vazne rad.
To je komicke...
Zamknuté