BUX.TO - co vy na to ?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Stullko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stullko »

potiahla by ma daka SVK alebo CZ klikacka ked cem kupit 7tis refov? aku mam zaruku ze nekrachne?aj ked maju problemy, pisali ze do mesiaca chcu dodrzat 30 dni pre premium a 60 pre standard userov..
Cuciatko
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Cuciatko »

Na bux.to som už nejaký ten pátek a mám tam 11,5 dolára. Fúha, len ten čas kým príde výplata :P Ale že vraj to majú teraz obnovovať a zrýchliť aj dávanie "výplat" :) Tak uvidíme. Ale na obzore je nová a lepšia klikačka, čiže asi tak.
Rickie
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Rickie »

to pantagruel:
vdaka velmi si mi pomohol...len dufam ze ked som si zalozil novy ucet ze to nebudu brat ako podvadzanie...

to all:
s investovanim na bux.to pockam kym sa nepolepsia, zatial mam vobec problem dostat prachy zo slovenskej banky na alertpay :D
ak to niekto robil, prosim poradte, kde a akym sposobom ste uvadzali bank deposit code
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

vaaaaaaav dnes ma konecne ti zmrdi vyplatili a dal som si to vyplatit 25 januara takze som si pockal :D
T1n0
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa T1n0 »

bux.to UŽ nevyplácca, nechcem kaziť radosť...kludne klikajte a neverte ale je to tak, nič už nedostanetem, platili len v minulosti...
Becker02
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Becker02 »

T1n0 napísal:bux.to UŽ nevyplácca, nechcem kaziť radosť...kludne klikajte a neverte ale je to tak, nič už nedostanetem, platili len v minulosti...
Blbost, ved 21 jula mi poslali 11 dolarov, o ktore som sice zaziadal v januari :D ale hlavne ze dosli.
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

tak tak aj ja som ziadal 25 januara a dosli mi pred 4 dnami :) takze myslim ze poselaju este
acherus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa acherus »

je to sprostost
buslo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa buslo »

predam ucet na bux.to je na nom 17 dolarov (nieje pouzity autoclicker vsetko je naklikane rucne) ide o to ze sa my nechce cakat 4 mesiace kym to poslu potrebujem teraz peniaze predam ho lacnejsie ako je tam teda vy este zarobite jedine ze vam tie peniaze pridu neskor. kdo ma zaujem tak ss(pm) (sukromna sprava)
Rickie
Amateur
Amateur

vies co aj by som kupil, ale 2 ucty mat nemozem takze I´sorry :?
buslo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa buslo »

pozri sa ty si das iba poslat peniaze a dbva ucti budes mat maximalne jeden den a zato ti nezrusia?? obuidva chapes das iba poslat kes
Rickie
Amateur
Amateur

akonahle si dam poslat prachy z tvojho uctu z mojho pc, zistia ze mam 2 ucty a nedostanem ani vyplatene a oba ucty mi zrusia....uz to neries, nema to vyznam, skus hladat nekoho kto tam este nema ucet a chce zacat..
Iceman888
Star
Star

Príspevok od používateľa Iceman888 »

ti referali co sa daju kupit na neobux.com ze 10 za 3 dolare to je na mesiac, a este do kolkych dni vyplacaju ??

// lebo chcel by som si dnes kupit na noebux referalov a isto potrebujem vediet ci to je na mesiac, mate s tym niekto skusenosti, myslim s kupovanim referalov na Neobux ?!
Rickie
Amateur
Amateur

ano vrajze je to na mesiac poplatok, ze vraj vyplacaju instantne, ak si uz lognuty, dole mas ich reklamu, ze platba by mala prist do 5min. od podania ziadosti.
davo2006
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa davo2006 »

Iceman888 napísal:ti referali co sa daju kupit na neobux.com ze 10 za 3 dolare to je na mesiac, a este do kolkych dni vyplacaju ??

// lebo chcel by som si dnes kupit na noebux referalov a isto potrebujem vediet ci to je na mesiac, mate s tym niekto skusenosti, myslim s kupovanim referalov na Neobux ?!
refovia sa prenajimaju stale na dobu jedneho mesiaca..vyplaty maju instantne,podla mna najlepsia klikacka kedze aktivita refov je tam 90% a to z tohto dovodu ze pokial mas refov tak musis klikat na ads aj ty aby sa ti pricitali peniaze a z tohto dovodu mas tam vysoku aktivitu refov :P
Iceman888
Star
Star

Príspevok od používateľa Iceman888 »

davo2006 napísal:refovia sa prenajimaju stale na dobu jedneho mesiaca..vyplaty maju instantne,podla mna najlepsia klikacka kedze aktivita refov je tam 90% a to z tohto dovodu ze pokial mas refov tak musis klikat na ads aj ty aby sa ti pricitali peniaze a z tohto dovodu mas tam vysoku aktivitu refov :P
to musim klikat kazdy den, aby sa mi priratali peniaze a ked akoze ja nebudem klikat tak mi nepripocitaju peniaze od referalov ?
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Iceman888 napísal:to musim klikat kazdy den, aby sa mi priratali peniaze a ked akoze ja nebudem klikat tak mi nepripocitaju peniaze od referalov ?
ano tak nejako, ale pripocita sa ti len dvojnasobok toho co kliknes ty ten predchadzajuci den, takze ked ty kliknes dnes 4 reklamy, tak zajtra mozes od kazdeho refa dostat len 8 klikov, chapes? takze ked nebudes klikat tak nabuduci den sa ti od refov nic nepripocita,

vcera som kupil dalsich 100 refov takze viem, uz mam 150 refov, keby mas otazky tak pis

PS aj ja som z PD :D
davo2006
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa davo2006 »

viper a kolko denne ti refovia zarobia?a si golden?
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

davo2006 napísal:viper a kolko denne ti refovia zarobia?a si golden?
tak je to v rodzmedzi $1-$2, a som standard.
Becker02
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Becker02 »

Dneska som sa registroval na neobux.com a kupil som si aj 30 referallov, jeden kamarat sa registroval tiez pod mna, a hovoril ze klikol na reklami ale nedostal som za neho peniaze, kedy sa mi pridaju?
Napísať odpoveď