Byvale lasky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Co je byvale nech ostava "byvale".Minulost nech ostava minulostou, treba zit pritomnostou a mysliet do buducnosti.Mozno spomienky ostanu navzdy krasne alebo prave naopak, no stale su to uz len spomienky :idea:
i-Cube
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

s tou poslednou sa bavim. bola tam asi 3 mesacna pauza, ked to bolo na bode mrazu a ja som sa to pokusal zachranit, kedze som ju mal strasne strasne rad ako nikoho. s pomocou sa to dalo do poriadku pred 2 tyzdnami..
a teraz je aj tak vsetko na <>

a s ostatnymi? vobec
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

ja mám ťiež len jednu bývalú,a strašne ju lúbim a ona má iného.ide my srdce roztrhnúť ked onom počujem.
Umna sa osvedčila pravda že je velmy ťažké byť vedla niekoho koho milujete a nemôžeťe to NIJAK opakujem NIJAK dokázať :cry: :cry:

P.S úplne sa zhodujem stým,čo napísal Patyk
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

no, tak ja som na tom zle... so ziadnou svojou byvalou neviem vychadzat dobre...
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

ja vychádzam so všetkými okaa 8)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

p4ra napísal:3. posledna. S nou som bol 2 roky. Lubili sme sa strasne, ale neviem, co sa jej stalo, podviedla ma niekolkokrat a nemala v sebe ani trosku hrdosti, aby mi to aspon priznala, ked uz mi to sama nevedela povedat (ked uz som sa to dozvedel). S nou uz si fakt nemam co povedat. Nebavime sa absolutne a ani ma to nemrzi v jej pripade. S takou osobou si jednoducho nemam uz co v zivote povedat.
Pozeram, ze od tohto prispevku su uz 2 roky. Ja som zase trosicku starsi, dospelejsi a mnohe veci sa zmenili.

Spominanu slecnu som videl minuly tyzden po rokoch prvy krat. Prisiel som, ako kazdy den vlakom do prace, pri vystupovani niekto do mna drgol, otocim sa a ona, ze: "Ahoj.", tak som sa len odzdravil a isiel som do prace. Cestou som premyslal o vsetkom, co sa stalo, co nas postihlo a tak dalej. Po praci som isiel naspat na vlakovu stanicu. Pricestoval som domov, a ked som vystupil z vlaku, na vlakovej ma zase niekto stipol, otocim sa a potom zase ona. Tak uz nebolo kam utiect, zacali sme sa rozpravat. Klasicke, ako sa ma, co robi, co ma nove. Bolo to zvlastne, divne, ale zaroven prijemne, kedze je to dievca, ku ktoremu stale asi nieco citim, ale neda sa povedat, ze je to laska. Proste nieco neopisatelne. Spolu sme este isli aj s taxikom pri jej dom, tam sme este kecali par minut a potom kazdy z nas domov. Pri rozhovore prislo len na to, ze mi povedala, ze cely rok cestovala takto rano, a ze keby som aj ja, ze sme sa mohli vzdy vidiet, a ze mozno pojde aj buduci tyzden, tak som jej odpovedal, ze by mala.

Dnes rano, ked som bol na stanici, tak do tretice ma niekto stuchol, otocim sa a zase ona. To uz sme isli spolu do vlaku, nasli si spolocne miesto a kecali. Zase za tu hodinku sme prebrali mnoho veci, vzpomenuli si na to, co sme spolu prezili a tak. Pri rozhovore, ale z jej ust vyslo nieco v zmysle: "Ja som sa s tebou nechcela nikdy rozist, chcela som toho chalana poslat prec a byt s tebou, ale ty si nijako nereagoval, tak som to vzdala.". Vtedy ma skoro roztrhalo vo vnutri a toto sa mi stale mota hlavou. A ani neviem preco... Ved pred dvoma rokmi som napisal to, co som napisal a taktiez som aj pred kamaratmi, ci mojou rodinou povedal par velmi nepeknych slov na jej adresu, ale to bolo v stave smutku, zufalosti a nahnevanosti. Nehovorim, ze by som s nou este niekedy mohol nieco mat, tiez by sa to ani mojim nepacilo, len proste nedokazem pochopit, preco ma to dievca este stale tak trapi.

Dnes sme si pridali jeden druheho na Facebook-u a ja z toho nevidim nic ine, len zase rozhovory, kt. povedu neviem kam. Takto to zacalo aj pred tymi rokmi, obycajne rozhovory a rozisla sa s byvalym po siestich rokoch kvoli mne. Teraz tento, s kt. ma mala udajne podviest je stale s nou, a bolo by svinstvo prekazit to, i ked naozaj by ma, ak mam byt uprimny nepotesilo nic viac, ako to, keby aspon na chvilu pocitil, ake to je, ked prides o niekoho tak krasneho, skveleho a inteligentneho. Samozrejme odhliadnuc od toho, co mi spravila pred tymi rokmi.

Uff, ale som sa rozpisal, ale ako aj pred dvoma rokmi som to proste niekam zo seba dostat musel.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

nepríjemné p4ra.. ja osobne by som dal ignor
prazenico
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa prazenico »

ja s byvalymi niesom v kontakte a su mi uplne ukradnutí, nikdy nedokazem byt kamoska s byvalym a ani nikdy nebudem :) pretoze neverim v nevinne kamaratstvo medzi zenou a muzom . ci uz len flirt aj to je nieco. Mne by sa to nepacilo keby sa moj chalan stretava s byvalymi ..., tak to nerobim ani ja , heh ani nemam tu potrebu:)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

triple napísal:nepríjemné p4ra.. ja osobne by som dal ignor
mne sa jeho príspevok veľmi páči a tripe, po roku sa kopu veci zmení a neverím, že by si dal ignore,,, tiež som zažil take stretnutier po rokoch s mojou najväčšov laskou a bolo to take,,, take zvlaštne stretnutier, ale príjemne zvláštne.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ked sme pri tom rád by som sa stretol so svojou úplne prvou takou väčšou láskou .. nevidel som ju už 7 rokov.. ako by to dopadlo :)

nedávno som sa stretol s bývalou (topic srdce vs rozum ak si niekto pamatá) dosť mi ublýžila a budú to už pomaly dva roky.. celé to bolo také divné a trápne zároveň.. suchá debata ako sa máš čo nové ako sa ti vodí... neviem dosť blbý pohlad bol na ňu cítil som sa divne nesvoj ale na druhej strane ako sme sa rozlúčili tak sa všetko vrátilo do normálu a vôbec som si na nu zase nespomenul
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

To si na tom dobre. Mne sa ta moja vrti hlavou stale.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

jasné p4ra ved mám ted osobu čo má príležitosť vrtit sa mi hlavou stále :)

(pfuu či som sa potrápil kým som to sformuloval s tým slovom vrtit hh)

p4ra: ja som čakal 2 roky :) a nakoniec ked som prestal čakať tak som sa dočkal hh :oops:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Aj ja uz by som chcel taku. :( Som si myslel, ze som jednu mal, ale nakoniec som zistil, ze i ked ten rok bol skvely a bolo vela pekneho nesmerovalo to nikam. Teraz ma aspon naplna praca a kamarati. Snad sa nejaka pritrafi coskoro, kt. nebude len na jednu noc.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

p4ra napísal:Aj ja uz by som chcel taku. :( Som si myslel, ze som jednu mal, ale nakoniec som zistil, ze i ked ten rok bol skvely a bolo vela pekneho nesmerovalo to nikam. Teraz ma aspon naplna praca a kamarati. Snad sa nejaka pritrafi coskoro, kt. nebude len na jednu noc.
A to tu nie si sám :) takych je nas tu viac. Este ze mame kopu roboty ...no ono si to najde aj tak cas na to aby to vrtalo hlavou. nuz budem stavat na to, ze Kdo caka ten najde :D
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Za poslednych 15 rokov 4 vazne vztahy... posledny skoncil v lete. S kazdou s mojich byvalych sa snazim vychadzat tak dobre ako sa len da. V kazdom pripade si ich hlboko vazim, ze to so mnou tak dlho vydrzali :wink:
Stanlezz
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stanlezz »

ja som zatial decko (15 rokov) takze nic vazne som nezazil ;-) ale teraz poznam jednu good spoluziacku... sice fajci, ale inak je pekna a dost v pohode... niekde som cital, ze laska, kedy mame "ruzove okuliare" trva 3 mesice... tak napisem za 3 mesiace :D ;-)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

hh a tak ked fajčí tak máš vyhraté :) 8)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

triple, ty si ma zabil teraz. :hehe:
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

Ja mam mojho lola 1,5 roka zazili sme spolu pekne aj vazne chvile...spolocne sa smejeme na byvalych (hlavne na mojom-teraz je z neho zhuleny dnbista,ktory ked nas stretna zakazdym vyobjima ;) ) sme uz taka rodinka :)
Klingonka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Klingonka »

ja s byvalymi niesom v kontakte a su mi uplne ukradnutí, nikdy nedokazem byt kamoska s byvalym a ani nikdy nebudem
...

Napodobne. A môj bývalý je aj tak zo západu a ja z východu. Raz som ho stretla po rokoch, ale bolo to iba o slušnosti. Keď raz niečo skončí tak to skončí.
Napísať odpoveď