Byvale lasky
-
midnight_man
Guru
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Pozeram, ze od tohto prispevku su uz 2 roky. Ja som zase trosicku starsi, dospelejsi a mnohe veci sa zmenili.p4ra napísal:3. posledna. S nou som bol 2 roky. Lubili sme sa strasne, ale neviem, co sa jej stalo, podviedla ma niekolkokrat a nemala v sebe ani trosku hrdosti, aby mi to aspon priznala, ked uz mi to sama nevedela povedat (ked uz som sa to dozvedel). S nou uz si fakt nemam co povedat. Nebavime sa absolutne a ani ma to nemrzi v jej pripade. S takou osobou si jednoducho nemam uz co v zivote povedat.
Spominanu slecnu som videl minuly tyzden po rokoch prvy krat. Prisiel som, ako kazdy den vlakom do prace, pri vystupovani niekto do mna drgol, otocim sa a ona, ze: "Ahoj.", tak som sa len odzdravil a isiel som do prace. Cestou som premyslal o vsetkom, co sa stalo, co nas postihlo a tak dalej. Po praci som isiel naspat na vlakovu stanicu. Pricestoval som domov, a ked som vystupil z vlaku, na vlakovej ma zase niekto stipol, otocim sa a potom zase ona. Tak uz nebolo kam utiect, zacali sme sa rozpravat. Klasicke, ako sa ma, co robi, co ma nove. Bolo to zvlastne, divne, ale zaroven prijemne, kedze je to dievca, ku ktoremu stale asi nieco citim, ale neda sa povedat, ze je to laska. Proste nieco neopisatelne. Spolu sme este isli aj s taxikom pri jej dom, tam sme este kecali par minut a potom kazdy z nas domov. Pri rozhovore prislo len na to, ze mi povedala, ze cely rok cestovala takto rano, a ze keby som aj ja, ze sme sa mohli vzdy vidiet, a ze mozno pojde aj buduci tyzden, tak som jej odpovedal, ze by mala.
Dnes rano, ked som bol na stanici, tak do tretice ma niekto stuchol, otocim sa a zase ona. To uz sme isli spolu do vlaku, nasli si spolocne miesto a kecali. Zase za tu hodinku sme prebrali mnoho veci, vzpomenuli si na to, co sme spolu prezili a tak. Pri rozhovore, ale z jej ust vyslo nieco v zmysle: "Ja som sa s tebou nechcela nikdy rozist, chcela som toho chalana poslat prec a byt s tebou, ale ty si nijako nereagoval, tak som to vzdala.". Vtedy ma skoro roztrhalo vo vnutri a toto sa mi stale mota hlavou. A ani neviem preco... Ved pred dvoma rokmi som napisal to, co som napisal a taktiez som aj pred kamaratmi, ci mojou rodinou povedal par velmi nepeknych slov na jej adresu, ale to bolo v stave smutku, zufalosti a nahnevanosti. Nehovorim, ze by som s nou este niekedy mohol nieco mat, tiez by sa to ani mojim nepacilo, len proste nedokazem pochopit, preco ma to dievca este stale tak trapi.
Dnes sme si pridali jeden druheho na Facebook-u a ja z toho nevidim nic ine, len zase rozhovory, kt. povedu neviem kam. Takto to zacalo aj pred tymi rokmi, obycajne rozhovory a rozisla sa s byvalym po siestich rokoch kvoli mne. Teraz tento, s kt. ma mala udajne podviest je stale s nou, a bolo by svinstvo prekazit to, i ked naozaj by ma, ak mam byt uprimny nepotesilo nic viac, ako to, keby aspon na chvilu pocitil, ake to je, ked prides o niekoho tak krasneho, skveleho a inteligentneho. Samozrejme odhliadnuc od toho, co mi spravila pred tymi rokmi.
Uff, ale som sa rozpisal, ale ako aj pred dvoma rokmi som to proste niekam zo seba dostat musel.
ja s byvalymi niesom v kontakte a su mi uplne ukradnutí, nikdy nedokazem byt kamoska s byvalym a ani nikdy nebudem
pretoze neverim v nevinne kamaratstvo medzi zenou a muzom . ci uz len flirt aj to je nieco. Mne by sa to nepacilo keby sa moj chalan stretava s byvalymi ..., tak to nerobim ani ja , heh ani nemam tu potrebu:)
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ked sme pri tom rád by som sa stretol so svojou úplne prvou takou väčšou láskou .. nevidel som ju už 7 rokov.. ako by to dopadlo 
nedávno som sa stretol s bývalou (topic srdce vs rozum ak si niekto pamatá) dosť mi ublýžila a budú to už pomaly dva roky.. celé to bolo také divné a trápne zároveň.. suchá debata ako sa máš čo nové ako sa ti vodí... neviem dosť blbý pohlad bol na ňu cítil som sa divne nesvoj ale na druhej strane ako sme sa rozlúčili tak sa všetko vrátilo do normálu a vôbec som si na nu zase nespomenul
nedávno som sa stretol s bývalou (topic srdce vs rozum ak si niekto pamatá) dosť mi ublýžila a budú to už pomaly dva roky.. celé to bolo také divné a trápne zároveň.. suchá debata ako sa máš čo nové ako sa ti vodí... neviem dosť blbý pohlad bol na ňu cítil som sa divne nesvoj ale na druhej strane ako sme sa rozlúčili tak sa všetko vrátilo do normálu a vôbec som si na nu zase nespomenul
-
midnight_man
Guru
A to tu nie si sámp4ra napísal:Aj ja uz by som chcel taku.Som si myslel, ze som jednu mal, ale nakoniec som zistil, ze i ked ten rok bol skvely a bolo vela pekneho nesmerovalo to nikam. Teraz ma aspon naplna praca a kamarati. Snad sa nejaka pritrafi coskoro, kt. nebude len na jednu noc.