Byvalej kamaratky kamaratka :)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
skypej
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Byvalej kamaratky kamaratka :)

Príspevok od používateľa skypej »

Moj problem je neobvykly ale realny :)
Proste zacalo sa to velmi davno, ked som spoznal na oko velmi super holku. Rozumeli sme si super. Nuz ako sme chodili von a rozpravali sa, tak pomaly som ju zacal mavat radsej a radsej. Tak som si povedal, ze ked nam to tak skvele "klape" tak preco neporiesit vztah. Ale nedostal som jasnu odpoved, kedze tam bolo slovko "ale", ktore nenasvedcuje nic dobre. Tak som jej nechal cas na rozmyslenie. Stale sme chodili von, stretavali sme sa aj piatky, kde som spoznal aj jej kamaratky.
Ale prisiel jeden piatok, ked som ju videl ako sa bozkava s inym a to fakt dorazilo, ze mna necha cakat a ona za ten cas riesi druheho, ako ????
Tak sme sa nejako pohadali a uz spolu nekomunikujeme, i ked ju mam stale svojim sposobom rad.
Ale tak som spoznal jej kamaratky tak som ostal s jednou v kontakte. Je to tiez super holka. Ma velku charizmu. Nuz problem je v tom, ze ked sa s nou budem stretavat a vieme ake su zenske, ze nahovoria aj to co nie je pravda a skor holka uveri holke ako chalanovi, aby jej o mne nenahovorila nejake klamstva co nei je pravda.
Takze otazka je taka, ze ci mam riesit s tou holkou aj cez to vsetko co jej na mna moze povedat ta teraz uz moja "nekamaratka".
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Ak sa smiem zo slusnosti spytat kolko mate obaja rokov? Tvoj problem nie je az taky neobvyklý ako si myslis ;) Je to klasika. To ze ta baba necha "cakat" a ona sa oblizuje s kadekym znamena asi len tolko, ze sa neoplati vobec rozmyslat nad tym či "riešiť" alebo "neriešiť" vzťah. Budeš sám sebe robiť zle. Pripadne by ti aj tak po mesiaci povedala Ahoj, či už formou, že nie je pre teba dosť dobrá alebo ináč. Ja viem, jednoducho sa mi povie ser na to :) ale mám pravdu. SER NA TO ! K tej druhej kamarátke, no šak sme mladí treba skusiť, pokial je to holka o ktorej si myslíš, že stojí za to tak prečo nie? Na to že su kamošky na to sa vykašli, pokial ma holka troška rozumu spraví si o tebe vlastný názor a nebude počúvať nejake blbe pripomienky svojej pubertou plieskajucej kamaratky :) GL
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ja by som kaslal na to co kto komu hovori a skusil by som to. Prinajhorsom neuspejes, no nie?
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

hh toto je humus to poznam ale ta moja sa vylizala s mojim spoluziakom co ma dorazilo ale to uz je davno....ty si na tom lepsie spoznal si novu kdez to ja v tom case nie...ja by som to riskol a ak ti to vyjde tak fajn budem rad za teba a tamtej ser na hlavu! mrcha jedna toto sa predsa nerobi! a sux zase som sa fajne naje*al ked som si na to spomenul do pi*e s takymi zenami

drzim prsty nech ti to vyjde s tou druho a to ze sa budes s "ex" stretavat tak sa netrap, pochybyjem ze bude nadalej z tebou komunikovat este raz drzim prsty nech vyjde
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja by som v tom taký problém zase nevidela. S tou "nekamarátkou", ako si ju sám nazval, si nemal žiadny konflikt, proste si začala s iným, takže neviem, čo by tak na teba vyťahovala. Druhá vec je, že ak o tom "terajšia" bude chcieť hovoriť, tak jej to vysvetli, ako to bolo. A ak sa z toho vykľuje vzťah, mala by v prvom rade veriť tebe a nie nejakému donášaniu a ohováraniu. :)
mimo76
Light Expert
Light Expert

Re: Byvalej kamaratky kamaratka :)

Príspevok od používateľa mimo76 »

zivot je dost kratky nato aby si sa zamyslal nad takymi vecami podla mna by si mal riesit co chces...
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

jednoznačne choď do toho...predsa by si sa nenechal zastaviť v niečom, čo môže byť pre teba dobre len kvôli tomu, že nejaká holka ťa nechala čakať na odpoveď, na ktorú si aj sám po čase prišiel...áno pohádali ste sa ale tým sa nič nemení...ak sa ti táto druhá páči tak jej to v kľude povedz...a ak by tá prvá začala na teba niečo donášať, bez problémov by si mohol povedať pravdu, čo sa stalo...ona by zostala mrcha a ty zasa ako podvedený chalan...nič viac, nič menej...
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

skypej napísal:Takze otazka je taka, ze ci mam riesit s tou holkou aj cez to vsetko co jej na mna moze povedat ta teraz uz moja "nekamaratka".
Takže, moja odopoveď je taká, že ak ju máš skutočne rád, tak tu nerieš hypotetické otázky, čo ak...? a radšej choď s ňou niekam von a ak ak je aj tá "nekamarátka" taká podlá a niečo jej nahovorí a ona si to potom nedá vysvetliť, tak za to nestojí, ale to teraz ešte riešiť nemusíš, pretože ešte sa nič nedeje a ani sa nič také diať nemusí.
Netráp sa problémami, ktoré ešte ani neexistujú :wink:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Pantinela napísal:a ak ak je aj tá "nekamarátka" taká podlá a niečo jej nahovorí a ona si to potom nedá vysvetliť, tak za to nestojí
Problém môže nastať aj vtedy, keď jej tá nekamártka povie pravdu :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

:) ako to nazvať..?
parta ludí, ktorá "rieši" postupne s každým krížom krážom - do ksichtu sa ti usmievajú a tvária sa ako best frendi a pri prvej príležitosti ti vrazia nôž rovno do chrba..
z týchto vecí mi bolo zle už ked som mal 15 a je mi z toho zle aj teraz - ne teraz sa na ich sprostosti skôr smejem

ty si v prvom rade uvedom že si ju isto brať nebudeš a bude pre teba len a len "zábavka" hnusne povedané..
tak prečo do toho neísť? dostanej ju? ano? phoda.. nie? nič sa nedeje život ide daje.. bude ťa jej frendka ohovárať pred ňou? hh toho sa nezbavíš ani keby si bol mních.. tak neni o čom .. hor sa do sprchy, navonaj sa - daj na seba cool handry a podme za mladou 8)
Napísať odpoveď