Proste zacalo sa to velmi davno, ked som spoznal na oko velmi super holku. Rozumeli sme si super. Nuz ako sme chodili von a rozpravali sa, tak pomaly som ju zacal mavat radsej a radsej. Tak som si povedal, ze ked nam to tak skvele "klape" tak preco neporiesit vztah. Ale nedostal som jasnu odpoved, kedze tam bolo slovko "ale", ktore nenasvedcuje nic dobre. Tak som jej nechal cas na rozmyslenie. Stale sme chodili von, stretavali sme sa aj piatky, kde som spoznal aj jej kamaratky.
Ale prisiel jeden piatok, ked som ju videl ako sa bozkava s inym a to fakt dorazilo, ze mna necha cakat a ona za ten cas riesi druheho, ako ????
Tak sme sa nejako pohadali a uz spolu nekomunikujeme, i ked ju mam stale svojim sposobom rad.
Ale tak som spoznal jej kamaratky tak som ostal s jednou v kontakte. Je to tiez super holka. Ma velku charizmu. Nuz problem je v tom, ze ked sa s nou budem stretavat a vieme ake su zenske, ze nahovoria aj to co nie je pravda a skor holka uveri holke ako chalanovi, aby jej o mne nenahovorila nejake klamstva co nei je pravda.
Takze otazka je taka, ze ci mam riesit s tou holkou aj cez to vsetko co jej na mna moze povedat ta teraz uz moja "nekamaratka".