bývalý sa stále vyhráža

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Začiatok Konca
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ako si to poriešila?.. čo sa stalo nové, odkedy si písala predposlenú správu?.. čo si preto spravila, aby sa to zlepšilo?.. zlepšilo sa to vôbec?.. rozpíš trochu.. :) a drž sa...
Strejdo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Strejdo »

No moja, len by si mohla napisat odkial si, aby ti niekto pomohol. Ja mu rad dam nakladacku aj s kamaratmi.
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

ten pes (ako hovoril ob3l1x) by nebol odveci... myslim ze by to aspon trochu pomohlo :)
Stanlezz
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stanlezz »

Ivetka napísal:dakujem vsetkym , ako a co mi radite, aj ked to nieje take lahke, zda sa ze je par ludi, a on medzi nimi , ktory sa asi nikd nevzda. Bohuzial, nemam nikoho kto by mi s tym pomohol, a uz vobec nie niejaky dobre stavany chlap, ktory by ho aspon odstrasil. Ak by sa niekto taky nasiel, nech mi da vediet. dakujem :)
tu na fore urcite najdes vela ochotnych ludi... staci len komunikovat :)
Ivetka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Ivetka »

no zatial sa situacia nijako neupravila, stale je to o tom istom, nakoniec je asi dost tazke sa zbavit cloveka, ktory nema nikoho ( to ,,asi,, bude tym aky je) A myslim, ze je asi dost zien ktore taketo nieco prezili, a nevedia si rady sami. Mala som moznost vidiet ako sa k tomu vserkemu stavia policia ale kto mi zaruci, ze ak ma a dostal zakaz vstupu na moj pozemok, ze tam nepride, alebo dkonca sa nedostane do domu a nieco vezme , a to len preto, lebo tym urobi niekomu skodu. Tento clovek skutocne nema charakter, ale to by ste ho naozaj mali poznak aky je. Nikd v zivote by som neverila, ze moze niekto takyto na tomto svete existovat. A vsuktocnosti, ma tu drzost pokial vie, ze niesom doma ale v praci prist na dvor a vziat resp. neviem coho vsetkeho ten clovek je schopny spravit este vacsiu skodu. Nemozem predsa postavit 2 ludi pred branu aby tam stali nonstop aby som v noci mohla kludne spat a cez den nemala obavu o to , co sa moze diat doma. Bitka sa mu urcite zide ale asi nepomoze vela.

PRAJEM VAM VSETKYM STASTNY NOVY ROK a pokoj ludom .!!!
necris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa necris »

Ivetka napísal:Bitka sa mu urcite zide ale asi nepomoze vela.
Určite pomôže :) jeho pol roka na prístrojoch - pol roka tvojho pokojného spánku :D
formaryland
Novice
Novice

Príspevok od používateľa formaryland »

ktory nema nikoho ( to ,,asi,, bude tym aky je)
ved musia byt aj mizantropi, sociopati, a ina im podobna haved :roll: ved ked v dnesnej dobe kecaju viaceri o egoisme - aj na uvedene typy sa da nazerat ako na urcite druhy egoismu...

btw. nechapam preco by mal clovek niekoho mat - v zmysle: vlastnit...staci snad vedomie, ze zdielam svoju osamelost s osamelostou ostatnych
draco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa draco »

pokial ti chodi do dvora a do domu vymen zamky, ak nepomoze skus si na dom namontovat detektor pohybu aby sa hned zaplo svetlo na dvore, to ho mozno trochu odradi, alebo jednoducho kup nejaku kameru priemyselnu, dles za par korun dostanes, namontuj na dom a je to. ukazes policii ze ti chodi na dvor aj napriek zakazu priblizenia, povies ze ta spehuje, otravuje a tak... takto mozes nakoniec dosiahnut aby mu nejaky psychiater napisal papier ze je debil a to bude jeho, ak daco zoberie a podobne bude to este aj kradez, s recami v praci sa da velmi lahko vysporiadat, staci porozmyslat.... zeny drzia vzdy spolu udajne ked je takato situacia, povedz koleginiam o co ide a uvidis ako sa to rozsiri dalej, bude o dalsi problem menej...
k tomu ze ti prehladava pc a skype este... ako je to mozne? akoze vie tvoje hesle a kde to robi? jendoducho v praci nerob sukromne veci a neposielaj take foto v praci alebo vobec, neexistuje ze ak nevie heslo sa nejako dozvie co a skym robis na nete doma...
s tym psom to je take vsliake, pes si zvykne na cloveka co ho krmi, staci mu par krat hodit maso a bude ticho ak nie otrovi ho a je po psovi :-)

skratka vsetko sa da nejako spravit, samozrejme nie zo dna na den a nie na prvy krat ale ak mas priatelov dobrych a kolegov tak sa to da :P
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

necris napísal:Určite pomôže :) jeho pol roka na prístrojoch - pol roka tvojho pokojného spánku :D
Este najst toho, co si to odsedi. :wink:
Death 69
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Death 69 »

Toto je typ cloveka zvany STALKER (nie ta hra :D ) je to psych. porucha mozgu a myslim ze by sa to dalo riesit aj cez psychiatricku liecebnu a ta by si snim poradila. A ked nie nabehni do nejakeho baru zbal dve svalnate zmagorene gorili a pohuckaj ich nanho a mas docasne pokoj ak nie aj na vzdy.
Vela stastia a urcite zmen zamki v dome
poi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa poi »

ja by som to riesil cez tretiu osobu najprv dohovorenim potom ak to bude pokracovat "silnejsim dohovorenim" :D
Ivetka
Novice
Novice

No veci sa pohli asi zlym smerom, aj ked sa odstahoval asi 100 km odo mna, aj tak nemam kludny spanok. Stale rozmyslam, preco su zakony, ako su stavane, ze ked niekto niekoho psychicky a fyzicky tyra, ze dostane priestupok a pokutu 300 Sk a tym sa vsetko poriesi. Myslim, ze politici myslia len na seba a riesia veci uz ked je naozaj najhorsie,resp. ked je uz neskoro/vid rodiny, ktore trpeli roky doma tyrana muza a nakoniec vsetkych povrazdil/. Ludia, ktory inych takto dokazu nicit, by mali dostat basu min. na 5 rokov, ale myslim,ze ani to by im nepomohlo.
No len rozmyslam, ako by som mohla ak nie cez policiu ale pravne riesit, na co mam a nemam narok, ak mi pise vyhrazne sms, uraza ma roznymi nechutnymi hanlivymi slovami, rozprava ako som z neho vycicala vsetky peniaze/ a to rozprava clovek ktory nikdy nepracoval a zivila som ho ja a par ludi predo mnou/uraza ma a ohovara vsade, kde pride, teraz riesim cloveka, ktory mu pozical peniaze a nevratil mu este ani cent atď. Pitam sa Vas vsetkych, ktory aspon trosku do tohoto pravneho sveta vidite aby ste mi poradili. Proste veciam ktore este stale robi sa nevyhnem, ale urcite nemienim utekat daleko len aby nevedel kde som. To mam svoje svedomie ciste, ale naozaj potrebujem radu. Prosíííím poradte. Ak sa da nieco spravit, aby som uz konecne cloveka, ktory nema zabrany a robi ludom , ktory mu pomohli len zle.
NZXT
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa NZXT »

Asi mi da viac ludi za pravdu - co sa tyka pravneho riesenia - mala uspesnost....
Co sa tyka ineho riesenia - "najat" si zopar holohlavych chlapikov, potlkajucich sa po polnoci v baroch, a vysvetlenie rucnym sposobom. Co sa tyka uspesnosti, vyssia ako pravne riesenie. Avsak, to asi nebude riesenie na ktore pristupis....

Inak, ak mas zaujem ozaj pravne sa do toho obut, napis mi ss, dam ti kontakt na pravnika, ktory ti poradi - bezplatne, inak neviem co viac by pre teba spravil...
Etiene22
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Etiene22 »

Strejdo napísal:No moja, len by si mohla napisat odkial si, aby ti niekto pomohol. Ja mu rad dam nakladacku aj s kamaratmi.
jj pripojime sa,daj potom echo kamarat :twisted:
draco
Light Star
Light Star

v tomto ti vie bezplatne poradit aj kancelaria Zuzany Martinakovej (ta kandidatka na prezidenta) bo videl som bilboard ze psnuka zdarma poradenstvo v oblasti prava a podobne a este je tu jedna moznost, vela krat sa obracaju s podobnymi problemami na ministra Harabina, v tomto je casto velmi ferovy a pomoze s takymi vecami, ktore zakon pohnojil, mozno koli zlepseniu jeho imidzu a mozno nie ale to je jedno, hlavne ze pomaha... skus to takto na vyssich miestach ak sa uz nedainak, zasa nasilim sa to nemusi vyriesit
Ivetka
Novice
Novice

Dnes som sa bola informovat v centre pravnej pomoci, aj ked to malo byt na objednavku ale aspon trosku mi pomohla, mam lepsi pocit ze aspon nieco mozem urobit, pretoze po tom co som ho udala na policii za vyhražanie /aj ked vyhrazanie vraj v prave je definovane a je to nieco uplne ine/ a taktiez za urazanie , bitky a ine veci, mi policia nedala absolutne vediet ako sa konanie skoncilo. Volala som osbne na policiu , ktora ma odvolala na niejaky urad a tam mi povedali, ze vraj nemam pravo vediet co okresny urad vydal. Pani, ktora ma vybavovala na centre bola velmi prekvapena, /nakoniec aj ja som bola uplne v soku, ved som bola poskodena a oznamovatel tejto veci na policii/. Teda dodnes mi ani ziadny papier neprisiel a vraj to este nepocula. Paradoxom ale je ze skutocne za takeho domace nasilie dostane nasilnik pokutu 300.- Sk a usmieva sa a robi este horsie pretoze si je vedomi, ze zakony su ake su. Urcite vyuzijem radu p. Harabina, dakujem za info, ze to robi, nech riesia pretoze nieje mozne aby takyto clovek robil do nekonecna co robi a smial sa zakonom do ksichtu. Taktiez som sa dnes dozvedela, ze v minulom roku sa mu podarilo z firmy, kde pracoval ukradnut niejaky stavebny material. Potom ho predal znamemu. Netusim co robit, mojou povinnostou je toto oznamit policii,ale fakt neviem ako by to vsetko dopadlo. Urcite by som to spravila, ak by som bola presvedcena ze policia zase nepravy niejaku chybu a nakoniec ja budem mat len problemy. Poradte co najskor, nech riesim kym nieje neskoro. :(
zmija1313
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zmija1313 »

Neviem o tom, ci uz u nas mame trestny cin stalkingu - neprijemneho sledovania. K tomu, aby ti to objasnili, sa asi dostali aj v spominanej pravnej poradni. Tieto a aj ovela horsie pripady sa vo vseobecnosti velmi tazko riesia (nic nove, vsak?).
Pokial sa to riesilo cez policiu a mas pocit, ze ta neinformovali, ze nedodrzali predpisany uradny postup, mozes skusit oslovit ombudsmana, ten ma riesit nespravny uradny postup statnych organov. Tym padom by si sa aspon mohla dozvediet, ako to dopadlo. Samozrejme sa to nedozvies zajtra a to, ako to dopadlo moze byt pre teba za nula bodov..
Pokial mas dost odvahy, mozes skusit medializovat tento tvoj problem. Mozes prehlasit, ze sa ti vyhraza ublizenim a policia nic nerobi - ak to bude typicky bulvarna reportaz, objavi sa aj pripad, ked sa policia pred par rokmi vykaslala na zenu s podobnym problemom a muz ju potom.. Alebo proste len prid s tym, co je pravda a uvidis..Mozno sa nieco zmeni - ci uz k horsiemu, alebo k lepsiemu.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Ivetka napísal:Dnes som sa bola informovat v centre pravnej pomoci, aj ked to malo byt na objednavku ale aspon trosku mi pomohla, mam lepsi pocit ze aspon nieco mozem urobit, pretoze po tom co som ho udala na policii za vyhražanie /aj ked vyhrazanie vraj v prave je definovane a je to nieco uplne ine/ a taktiez za urazanie , bitky a ine veci, mi policia nedala absolutne vediet ako sa konanie skoncilo. Volala som osbne na policiu , ktora ma odvolala na niejaky urad a tam mi povedali, ze vraj nemam pravo vediet co okresny urad vydal. Pani, ktora ma vybavovala na centre bola velmi prekvapena, /nakoniec aj ja som bola uplne v soku, ved som bola poskodena a oznamovatel tejto veci na policii/. Teda dodnes mi ani ziadny papier neprisiel a vraj to este nepocula. Paradoxom ale je ze skutocne za takeho domace nasilie dostane nasilnik pokutu 300.- Sk a usmieva sa a robi este horsie pretoze si je vedomi, ze zakony su ake su. Urcite vyuzijem radu p. Harabina, dakujem za info, ze to robi, nech riesia pretoze nieje mozne aby takyto clovek robil do nekonecna co robi a smial sa zakonom do ksichtu. Taktiez som sa dnes dozvedela, ze v minulom roku sa mu podarilo z firmy, kde pracoval ukradnut niejaky stavebny material. Potom ho predal znamemu. Netusim co robit, mojou povinnostou je toto oznamit policii,ale fakt neviem ako by to vsetko dopadlo. Urcite by som to spravila, ak by som bola presvedcena ze policia zase nepravy niejaku chybu a nakoniec ja budem mat len problemy. Poradte co najskor, nech riesim kym nieje neskoro. :(
sak si spominala ze sa odstahoval 100km od teba nie? to ti nestaci? daj tomu uz pokoj, neries to, bud rada ze uz si mimo jeho dosahu a prestan sa v tom vrtat aby sa nahodou nerozhodol este ze sa vrati :wink:
draco
Light Star
Light Star

osobne neodporucam teraz mstenie sa tym sposobom ze ho budes udavat na policiu ze daco dakde ukradol, to by si si len prilozila pod kotol v ktorom ta uvari, ty musis riesit to ze ta obtazuje, sleduje a vsetky dalsie veci co na tebe pacha, nie to co pacha na inych bo ked vytiahnes nanho taketo veci, budes v ociach policie a na sude ako ta co spekuluje ako sa mu len pomstit a silou mocou ho chces potrestat za to ze to prvy krat na sude ci policii dopadlo tak ako to dopadlo...
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

No podobne sa stalo kamarátke a jej daka rodina jeden chlap bol taký no mafián, a ona mu toto pevedala a potom boli zaním zo 4 chlapíci v oblekoch na bmw 7 :D som to videl na vlastné oči a mu povedali niečo v tom zmysle že sa nedožije Vianoc a odvtedy nerobí problémy...no to keby prišli za mnou taký, tak by som mal tiež v gatiach...
Napísať odpoveď