Chcel by som si vymenit original autoradio, no nastal taky mensi problem prave s ovladanim pod volantom a palubnym pocitacom, ktory sa ovlada len cez origo radio, bol som aj v Citroene sa informovat, tam mi len povedali ze :
- s neoficialnym radiom ovladanie displeja palubneho pocitaca nepojde
- ovladanie pod volantom tiez nie, jednine dokupenim nejakeho ovladaca, ktory tiez moc lacny nieje
- ponukli mi USB BOX ktory stal okolo 120 €, tak som sa len pousmial
- tiez mi ponukli aj dorobenie AUX vstupu za takych 30€
K tomu AUX som si toho zistoval viac, kabel sa da dokupit za par € pripadne aj doma vyrobit, problem je ale s tym, ze to radio je potrebne odblokovat pre AUX vstup (po stlaceni tlacidla Source, by tam malo byt potom aj AUX) - napojenim na diagnostiku, coz je takych 20€.
Potreboval by som poradit ako to poriesit:
- nepotrebujem nic extra, chcel by som pocuvat hudbu z USB pripadne cez AUX ( transmitery nechcem), planoval som kupit Pioneer MVH - 150UI
- original autoradio je prakticky onicom, snad ten AUX by aj postacoval, kebyze sa to dalo poriesit aj lacnejsie...stacilo by to odblokovat, je nejake ine riesenie ako to spravit co najlacnejsie?
- vykaslat sa na ovladanie palubneho(prakticny len nastavenie casu, jednotiek atd...) a kupit Pioneera ? (ovldadanie pod volantom az tak podstatne nieje) dost vaham ako dalej, uz ked mam dat do toho tie peniaze, tak nech to stoji zato.