C. Berlingo - autoradio ( USB, AUX )

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
nightkin
Medium Expert
Medium Expert

C. Berlingo - autoradio ( USB, AUX )

Príspevok od používateľa nightkin »

Zdravim,

Chcel by som si vymenit original autoradio, no nastal taky mensi problem prave s ovladanim pod volantom a palubnym pocitacom, ktory sa ovlada len cez origo radio, bol som aj v Citroene sa informovat, tam mi len povedali ze :

- s neoficialnym radiom ovladanie displeja palubneho pocitaca nepojde
- ovladanie pod volantom tiez nie, jednine dokupenim nejakeho ovladaca, ktory tiez moc lacny nieje
- ponukli mi USB BOX ktory stal okolo 120 €, tak som sa len pousmial :lol:
- tiez mi ponukli aj dorobenie AUX vstupu za takych 30€

K tomu AUX som si toho zistoval viac, kabel sa da dokupit za par € pripadne aj doma vyrobit, problem je ale s tym, ze to radio je potrebne odblokovat pre AUX vstup (po stlaceni tlacidla Source, by tam malo byt potom aj AUX) - napojenim na diagnostiku, coz je takych 20€.

Potreboval by som poradit ako to poriesit:

- nepotrebujem nic extra, chcel by som pocuvat hudbu z USB pripadne cez AUX ( transmitery nechcem), planoval som kupit Pioneer MVH - 150UI
- original autoradio je prakticky onicom, snad ten AUX by aj postacoval, kebyze sa to dalo poriesit aj lacnejsie...stacilo by to odblokovat, je nejake ine riesenie ako to spravit co najlacnejsie?
- vykaslat sa na ovladanie palubneho(prakticny len nastavenie casu, jednotiek atd...) a kupit Pioneera ? (ovldadanie pod volantom az tak podstatne nieje) dost vaham ako dalej, uz ked mam dat do toho tie peniaze, tak nech to stoji zato.
deszka3
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: C. Berlingo - autoradio ( USB, AUX )

Príspevok od používateľa deszka3 »

Mne tento utorok došiel ten Pioneer a nemôžem sa naň sťažovať, hrá výborne, veľmi dobrý ekvalizér má a bleskovo načíta USB (do 2 sekúnd).
Dokonca je tam aj kábel na ovládanie pod volantom a tu máš aj video ako dôkaz, že to funguje:

Ak máš nejaké otázky ohľadom toho pioneera, tak sa kľudne pýtaj :)
nightkin
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa nightkin »

Skade si kupoval, ze si k tomu mal aj to prepojenie ? pripadne pri jeho kupe je potrebne este dokupovat nejake konektory alebo daco take ?

original radio zo zadu
deszka3
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa deszka3 »

Ja som to kupoval z mall.sk kedze bola/mozno este stale trva akcia ze ti ho devezie UPS zadarmo domov. Radio slo do Citroenu Saxo a nemusel som k nemu nic dokupovat. To prepojenie dostanes k nemu.
Napísať odpoveď