DAMON88 napísal:ani mne to neslo skopiroval som z crysis wars punkbuster do zlozky s COD4 v hre som ho zapol a uz mi to ide takze ti radim preinstalovat cod4 a dat a ked sa ti nainstaluje a bude sa pitat ci chces punkbuster tak daj ano ..
alebo skusim ti to upnut
EDIT:/
tu to mas http://www.edisk.sk/stahni/20891/PB.rar_2.01MB.html
dufam ze ti to pomoze mne to pomohlo len to skopiruj do zlozky s COD4
a potom v hre zaskrkni v tych anstaveniach ze punkbuster on ak ti to stale nepojde tak preinstaluj len punk bustera cize si ho niekde stiahnes a preinstalujes
Diky ale nejde mi to nevies pls poradit kde by som si to stiahol aby som si to preinstaloval????
ten CD KEY može byť hocijaký ??? našiel som na nete nejaký opäť napísal a písalo .......... Valid ale keď dám pripojiť tak opäť píše Awaiting Connection od 1 do 11
redliner napísal:ten CD KEY može byť hocijaký ??? našiel som na nete nejaký opäť napísal a písalo .......... Valid ale keď dám pripojiť tak opäť píše Awaiting Connection od 1 do 11
prosim vas poradte mi nevie co mam robit lebo mam cod4 aj klienta zaparit chcem hrat multiplayer normalne ma pripoji a po chvili ma zrusi a vyhodi volaco s punkbuster uz som ho skusal aj preinstalovat aj hru a stale nic
ked sa chcem prihlasit na gamepark.cz online hru tak mi napise main/iw_11.iwd is diffrence from server,.
Download mam povoleny. verzia 1.7 ,.vsetko ako ma byt,.
vie niekto co stim?
mam otazku...kamarat ma E8400 procak a 4870 gk...pri spustani neviem ktorej misie mu to vzdy zasekne v jednom useku...cestinu nedaval, skusal patch 1.7...stale nic, ovladace ma najnovsie MW2 mu ide dobre
Nevie niekto co mam robit ked mam taky divny trhany obraz? Opatchoval som hru na 1.7 a FPS mam dost, ale ked strafujem a hybem mysou zacne obraz tak divne preskakovat, trhat a je to nehratelne - ked idem rovno, je to v pohode.
Díky moc
//ked vytocim vsetko na minimum to trochu ustane...ale ako pisem vyssie, FPS to nie je