Call of Duty 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Call of Duty 4

Príspevok od používateľa Dunlop »

Hoši chcel by som sa spytať...
Doteraz som hrával s ukradnutou hrou, ale kúpil som si teraz origo na steame...
Popravde, už sa mi snáď trikrát stalo že som si pred reinštalom winu zabudol zálohovať profil a tak som vždy expil odznova a už štvrtý krát sa mi do toho moc nechce...
Dájú sa odblokovať ranky bez vac banu? Či radšej mám byť ticho, dať si facku a už na take dačo ani nepomyslieť radšej? ban je to najposlednejšie čo by som chcel :)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

V pripade call of duty 4 (teda pokial dobre viem) nie je nic take mozne. Data su ukladane len u teba v PC, pricom v datach je zapisany CD key, ktory sa porovnava s CD keyom hry. Pokial si profil nezalohujes, tak si stratil vlastne vsetko, lebo ak si to aj odblokujes, v datach tvojho "hacknuteho" profilu bude iny CD key a automaticky ako hra zisti, ze je nezhoda medzi CD keyom hry a profilom, resetne profil na level 1. Musel by si jedine zmenit CD key tvojej hry na ktory je robeny profil (vacsinou sa tento key dodavas s "hacknutym" profilom) ale tym stratis moznost hrat na oficialnych serveroch.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Ďíky moc... Čiže ak si to zhrnieme, musím hrať odzačiatku a nezabudnúť zálohovať. S výmenou kľúčou a podobne určite nič robiť nemienim :-)
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

taktiez mozes hrat aj na unranked serveroch (hlavne s modom promod) ´, ja uz ani nepamatam, kedy som naposledy hral na ranked serveri :D
detrox
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa detrox »

-=wolf=- napísal:V pripade call of duty 4 (teda pokial dobre viem) nie je nic take mozne. Data su ukladane len u teba v PC, pricom v datach je zapisany CD key, ktory sa porovnava s CD keyom hry. Pokial si profil nezalohujes, tak si stratil vlastne vsetko, lebo ak si to aj odblokujes, v datach tvojho "hacknuteho" profilu bude iny CD key a automaticky ako hra zisti, ze je nezhoda medzi CD keyom hry a profilom, resetne profil na level 1. Musel by si jedine zmenit CD key tvojej hry na ktory je robeny profil (vacsinou sa tento key dodavas s "hacknutym" profilom) ale tym stratis moznost hrat na oficialnych serveroch.

presne ako vravíš ..........mal som 47lvl a už sa mi nechcelo expit tak som si stiahol profil iného hráča z netu z full lvl a all unlocks
všetko som pomenil profil som si nezálohoval a čo sa stane ??
zapnem hru a lvl1 :( :D ale to už dávnejšie
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Vedeli by ste poradiť nejaké cz/sk servery na ktorych môžu hrať iba hrači s origom? nehravam to moc často, tak sa chcem čo najviac vyhnúť cheaterom ako sa len dá. Resp. ako zistím ktorý server je kreknutý a ktorý nie?

Otázka 2 :-) Videl som aj nejaké expiace servery kde sa expy až 10x znásobujú. Môžem sa tam s kludným svedomím napojiť bez nejakej ujmy? :-)
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

hral som na tých serveroch v MW2 a všetko ide doteraz v pohode. Ale na niektorých expy neukladá.
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

no na origo servery sa ti napoji hned, po pripade este vypise zltym, ze caka autorizaciu cd kluca, kdezto na cracknute sa vacsinou pripaja dlhsie, pri tom awaiting connection je 3, ci 4 ked sa to konecne napoji a samozrejme ziadnu autorizaciu cd kluca ti nevypise
chesinko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa chesinko »

Ahojte neviem ci to tu uz bolo alebo nie nepozna niekto Zombie servery ktore su navstevovane a idu aj na neoriginalnej verzii ? Diky (:
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

na arene mas servery
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

Hráva to tu ešte niekto? :) Dnes sme zapli nový CoD4 promod server na 88.80.227.69:28960 (server nevyžaduje autorizáciu cd keyu)
Spixy
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Spixy »

Čaute mám notebook: i7 2630qm (4/8 core), RAM 6GB DDR3, Geforce GT 550M (trošku OC)
Hra mi na 1600x900 s vypnutým AA, AF, Vsync ide okolo 30-40 FPS a mierne to seká. (Crysis 2 sa mi zdal na rovnakých FPS plynulý)
Teploty grafiky mám max 75°C.
Benchmarky na podobných notebookoch s touto kartou ukazujú 90-100 FPS na medium settings.
iWin
Light Professional
Light Professional

/cg_drawfps 1 ti ukazuje 30-40? skus dat prikaz /com maxfps 125 (popripade 250) a ak sa to nezlepsi tak si proste poznizuj vsetko a daj aj príkaz /r_drawdecals 0 ten výrazne pomáha
Spixy
Professional
Professional

Nefunguje mi konzola v hre (po stlačení "~" nad Tab-om nič). Zmenil som to v config.cfg ale FPS stále behajú medzi 30-40.
Mimochodom mám patch 1.7
Textúry sú na medium/high.
Prílohy
iw3sp_2012_04_04_18_51_25_259.jpg
iw3sp_2012_04_04_18_51_25_259.jpg (6.75 KiB) 1352 zobrazení
iWin
Light Professional
Light Professional

musel si to zmeniť zle, konzola sa povoluje niekde v options (enable console) potom tam skús dať znova tie príkazy a keď nepomôže tak fakt netuším :)
Marek99
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marek99 »

consolu si musis povolit v menu hry a potom si urob to co ti tu kolega nadomnou radi :-)
snopy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snopy »

fu dosť stará téma .. chcem sa spýtať vlastný server ked chcem rozbehnúť (LAN).. prečítal som všetkých 77 strán .. opisovali ste tu len hru cez hamachi ... skúšal to niekde cez n2n ? .. šlo to niekomu ? .. či má to niaky dôvod neísť ? .. lebo mne nie a nie :(
Spixy
Professional
Professional

mozte mi niekto poslat config s prejdenou misiou v Pripyjate? (tam ako cakam s druhym sniperom na vrtulnik)
mam to na tazsej obtiaznosti ktora sa uz asi neda zmenit, a tuto misiu som hral uz 50x a stale ju neviem prejst (ani nikto iny komu som to daval hrat), naraz tam na mna striela aspon 200 ludi (+psy a granaty) a nemam sa kde ani skryt
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Caute pani.
Potrebujem obrovsku pomoc.
Aktualne nemam cas sa tym zaoberat pretoze musim ist prec a potrebujem to zariadit do zajtra rana.

Robime totiz COD turnaj a radi by sme vsetci zacinali na rovnakom ranku, cize najvyssom ak je mozne.
Nasiel som toto - http://karmarogue.com/2007/11/19/cod4-u ... -55-crack/ - (vlastne nic ine som zatial nenasiel, lebo sa fakt nahlim)
ale mne to nefunguje.
Vzdy mi ten stiahnuty subor prepise na subor moj lokalny. (viem to podla velkosti suboru).
spravil som vsetko co chceli, ale nejde mi to.

Mozete na to niekto prosim prist a napisat sem?
Vecer sa mrknem.

DAKUJEM a aspon 2x karmu dam!
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Co tak skusit ProMod? Myslim ze na turnaj ako stvorene. http://www.codpromod.com/category/call-of-duty-4/
Napísať odpoveď