Call of Duty 4
tak co zatial sme na iba 3 kto sa prida? 
///edit: spustam server...
Kód: Vybrať všetko
cod4_hojko.com///edit: spustam server...
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
sry kamo..hojko napísal:Su-DO, ja som chcel pocut nazor niekoho kto to uz hral a nie pozerat video
ja som len chcel aby si vseobecne vedel.. ze to uz neni ako stare dobre CoD2 kde je mensia mapka.. tunak je uz vidno ze sa mozes krit vsade.. a je tazke niekoho spozorovat... moc vela veci je tam atd...
Len z toho, čo mi hovoril kamarát, to vyzerá dosť dobre. Nedá sa prestreliť stena s hocijakou zbraňou. ( napríklad s pištolkou ju neprestrelíš, ani s pár automatmi ). Mapy sú tam v podstate každá o inom. U niektorých je neskutočný dym všade okolo a niekde je to v pohode. U zbraní je to niečo na spôsob "vyber si výstroj' t.j. źe si môžeš vybrať napr. Assault, kde mas určitý výber zbraní... Ku každej zbrani máš inú pištoľ. Raz je pri zbrani gun s pár nábojmi a s 2 zásobníkmi, u iných je to gun s viacerými zbraňami. Čas u SaD sa o 0,5 v pôvodnej verzii zvýšil.. Ale že je to skoro podobné ako CoD2.hojko napísal:Ako to vyzera s multiplayerom??? Mal uz moznost to niekto vyskusat???
/ Preklikol som sa v utorrente a omylom som sťahoval rýchlosťou 100 kB/s
/ Ak by niekto videl že sa dá na SVK objednať PL verzia nech sa mi ozve.
Ja som hral multiplayer na nejakom servery nahodny ktorz siel(proste som skusal a zaplo) hral som to asi 10min. )pre velke lagz som to vypol)- paci sa len jedna vec , ked viete ze nepriatel je za stenou -tak ho zastrelite cez stenu - no proste je to parada. Inac vybuninky su multi-playeri na nic.hojko napísal:Su-DO, ja som chcel pocut nazor niekoho kto to uz hral a nie pozerat video
-
Šu-Do
Redeemer
co je uz len otazkou casu kedy bude na svete WH... a uz to aj vidim.. kedze sa da clovek zabit cez stenu tak aj slusny nechatovy ale kvalitny hraci budu podozrivy..hojko napísal:Strielanie cez stenu otvara novu moznost wall-hackom, rovnako ako je to v pripade CS.
i ked mne moze byt MP ukradnuty kedze na mozno max 30fps sa tam nebudem trapit
-
hojko
Site Admin
Ceska recenzia na CoD4: http://games.tiscali.cz/reviews/cod4x/index.asp
Coskoro idem hrat, neskutocne sa tesim.
Coskoro idem hrat, neskutocne sa tesim.
Ja som uz hral Online na jednom servery bez PB. Je to pecka! Ja nechcem ist spat 
Kód: Vybrať všetko
77.74.194.206:28691-
RainbowSix
Light Professional
moj kamos: Intel Pentium 4 2.8GHz, 1 GB RAM (2x512), X1600XT...hra to na 1024*768 vsetko na medium s vypatou krvou a tienmi a malym poctom mrtvol pri hratelnom fpsLewis napísal:chlapci sorry za mozno trosku blbu otazku ale neste sa mi hladat na nete...
athlon64 3500+ , 2krat512mbDDR, x1600xt - ake detaili mi hrozia pri rozliseni 1024*768?
ci sa mi to oplati stahovat...
mohol by napisat dakto kto ma podobnu zostavu a hra to...
vdaka.
ja mamm P4 3,6ghz, 1gb ram, 7900gtx a mam to 1280x1024 fullLewis napísal:chlapci sorry za mozno trosku blbu otazku ale neste sa mi hladat na nete...
athlon64 3500+ , 2krat512mbDDR, x1600xt - ake detaili mi hrozia pri rozliseni 1024*768?
ci sa mi to oplati stahovat...
mohol by napisat dakto kto ma podobnu zostavu a hra to...
vdaka.