Může se někdo mrknout prosím (ten kdo už to dohrál), kolik je tam přesně misí? Hraju to ješta na starém PC a jsem v ACT I. u mise Hunted a zbytek si chci vychutnat až na novém PC, sice mi to tady jede naprosto krásně, ale i tak, na novém to pojede etě líp:)
ClicK napísal:hmm zaujimave lebo ja ked si v MP dam 640x480 all low a dava mi to biednich 60 fps a nan C2D e6400 2gb ram a ati x1950pro 512mb co stym kua plz help!
ClicK napísal:hmm zaujimave lebo ja ked si v MP dam 640x480 all low a dava mi to biednich 60 fps a nan C2D e6400 2gb ram a ati x1950pro 512mb co stym kua plz help!
pokial mas LCD ktore ti ide na 60Hz tak vypni vertikalnu synchronizaciu
Tak som sa k tomu dostal po pracovnom tyzdni. Presiel som to pred 5 minutami. Pre mna osobne je to jedna z hier roka. Podareny kusok a uz sa tesim na datadisky, ktore predpokladam, ze budu. Kupim si aj original, kedze aj moj klan to bude hrat online.
compleX: Tak to aj vyzera, zubate, bez efektov, ale aspon je to hratelne. Napokon robit screen ked sa nic nedeje je tiez divne, chcelo by to screen pocas prestrelky, myslim, ze to rapidne klesne.
hojko napísal:compleX: Tak to aj vyzera, zubate, bez efektov, ale aspon je to hratelne. Napokon robit screen ked sa nic nedeje je tiez divne, chcelo by to screen pocas prestrelky, myslim, ze to rapidne klesne.
to klesne kazdemu ja si v kazdej hre vypinam AA, efekty nepotrebujem mne ide o hratelnost
//efekty vybuchov atd mam naplnom
compleX napísal:to klesne kazdemu ja si v kazdej hre vypinam AA, efekty nepotrebujem mne ide o hratelnost
//efekty vybuchov atd mam naplnom
praveze ja efekty co najviac namaxovat i ked budem hrat ne menej FPS a inak.. mne tiez ide MP na tolko FPS ked si dam singlaca MP.. tym myslim ze si vytvorim mapu a beham si sam... 2X AA 1024*768 a detaily ako je nasvetlovanie na low ? to druhe od off.. shadows off... ale ked som skusil uz hrat po nete fps nadherne islo na 25
Šu-Do napísal:praveze ja efekty co najviac namaxovat i ked budem hrat ne menej FPS a inak.. mne tiez ide MP na tolko FPS ked si dam singlaca MP.. tym myslim ze si vytvorim mapu a beham si sam... 2X AA 1024*768 a detaily ako je nasvetlovanie na low ? to druhe od off.. shadows off... ale ked som skusil uz hrat po nete fps nadherne islo na 25
ClicK napísal:no ale presne kde v catalyste nevyznam sa tam
boze uz ti to SuDo napisal v Hre-Options-Vsync (On/Off alebo tam je Yes/No)
A spät k teme - ten kto hra MP dajte IP serveru ak tam chodite dost casto zahrali by sme si spolu ... a ozaj aky mate RANK (ja mam zatial CAPTAIN po 12hod. hrania MP)
romerot napísal:boze uz ti to SuDo napisal v Hre-Options-Vsync (On/Off alebo tam je Yes/No)
A spät k teme - ten kto hra MP dajte IP serveru ak tam chodite dost casto zahrali by sme si spolu ... a ozaj aky mate RANK (ja mam zatial CAPTAIN po 12hod. hrania MP)
EDIT: toto som nasiel na nete
ja som hral zatial iba tu 195.122.217.33:28960 po dohrati SP som sa tam celkom chytal, vzdy sa dal niekto zabit a ziskal som 2 povysenia