este www.kukuxclan.cz, www.dogsoldiers.czjohny_sk napísal:slovensky esports server. Nechce sa mi teraz hladat IP, ale pripojenie funguje aj prikaz (do konzoly)
connect dengar.e-sports.sk
dalsie servery:
http://www.arena-game.cz/novinky.php
ich zaplnenost: http://www.zaparit.cz/nase-servery/call-of-duty-4
GL&HF
Call of Duty 4
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
MatriX Revolution servery bez overovania CD-Key a hrozby ban
Zdravim vsetkych nadsencov,
Nedavno sme dorobili mod v ktorom sme sa snazili o max realitu hry, tak podte sa pozriet na nase nove servery, ste vsetci vitany:
91.121.146.49:29960 #2 MatriX Revolution SDHC
85.207.240.24:28960 #1 MatriX Revolution DMHC
Viac info na www.matrix.wu.cz
S pozdravom Memphis
Nedavno sme dorobili mod v ktorom sme sa snazili o max realitu hry, tak podte sa pozriet na nase nove servery, ste vsetci vitany:
S pozdravom Memphis
-
Marek99
Expert
Re: MatriX Revolution servery bez overovania CD-Key a hrozby
ta dvojka nejde, ide len jednotkaMemphisCZ napísal:Zdravim vsetkych nadsencov,
Nedavno sme dorobili mod v ktorom sme sa snazili o max realitu hry, tak podte sa pozriet na nase nove servery, ste vsetci vytany:
Spozdravom Memphis
Re: MatriX Revolution servery bez overovania CD-Key a hrozby
Momentalne robime Hardware zmeny takze to mame docasne offline, ale nebojte sa, coskoro to nahodime z5.Marek99 napísal:ta dvojka nejde, ide len jednotka
S pozdravom Memphis
-
Daggertail
Light Professional
no prave vysiel patch 1.6 www.esuba.eu ,piste sem ci sa vam pacia nove 4 mapy,ja to zatial taham,dam vediet potom 
EDIT:este su tam aj nove kill camy (granatov,C4,raketometov,air streak)
EDIT:este su tam aj nove kill camy (granatov,C4,raketometov,air streak)
Nevie niekto akým spôsobom si mám zmeniť nick? Na začiatku hry som si dal trojmiestny, lenže na zaparit serveroch to kickuje kvôli krátkym nickom. Keď si ho v options zmením tak musím vypnúť hru (nemám originál, pripájam sa cez HLSW) no a keď sa teda pripojím cez HLSW tak mi v hre zostane ten trojmiestny nick a hneď ma to kickne.
Uploadoval jsem na sve stranky downgrade z 1.6 na 1.5 pro ty co nechteji reinstalovat hru, protoze jinak se na stare servery nepripoji.
DownGrade 1.6->1.5
DownGrade 1.6->1.5
-
Daggertail
Light Professional
prosim vas,neuploadli by ste mi niekto subor mp_carentan.ff na rapid?nachadza sa v adresari /zone/english (alebo polish),mne sa ten patch 1.6 asi zle nainstaloval, lebo ked sa chcem pripojit na server kde je carentan(chinatown),tak mi to da chybu mp_carentan.ff is different from the server,ostatne mapy idu dobre
Nech sa paciDaggertail napísal:prosim vas,neuploadli by ste mi niekto subor mp_carentan.ff na rapid?nachadza sa v adresari /zone/english (alebo polish),mne sa ten patch 1.6 asi zle nainstaloval, lebo ked sa chcem pripojit na server kde je carentan(chinatown),tak mi to da chybu mp_carentan.ff is different from the server,ostatne mapy idu dobre
Carentan
-
AXO
Professional
no ved HLSW ti vlastne spusti MP hru nie ? a ked to pri pripajani(nacitani mapy, pripajani k servru) stopnes, tak ti ostane spusteny MP... a ked si to tam zmenis ?? ci to nejde takto ?radek21 napísal:Keďže sa pripájam cez HLSW tak musím zmeniť nick cez konzolu pri načítavaní, lenže nick sa nezmení. Hneď ma to zo servera kickne.
// skúšal som nick zmeniť aj v configu pre multiplayer config_mp a aj tak to nejde. Preinštalujem asi celé CoD4 omg
//uz som si precital prispevok hore, tak skus po zmene nicku este vytvorit server na par sekund, a potom az vypnut hru...
//a vies sa pripojit cez konzolu ? napr "connect 55.55.55.55:5555"(ci ako to je ? najdes si IP servra a tak sa pripojis ? popripade cez Xfire
Prosim vsetkych ktory si stahovali downgrade aby tak ucinili este raz, stara verzia downgradu mala chybu! Toto je uz finalna verzia.MemphisCZ napísal:Uploadoval jsem na sve stranky downgrade z 1.6 na 1.5 pro ty co nechteji reinstalovat hru, protoze jinak se na stare servery nepripoji.
DownGrade 1.6->1.5