Call of Duty: Modern Warfare 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Guczmann
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Call of Duty: Modern Warfare 2

Príspevok od používateľa Guczmann »

Súhlasím so Sphinxom v plnom rozsahu. Keby trošku v IW rozmýšlali :roll:
Tiery
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Tiery »

co je zas s MP???
dadko18
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dadko18 »

Tak pre tych co chcu mastit stale gratis tak mam navod Funguje na 100percent ale neda sa hrat team deathmatch.
1:Spusti steam daj friends a v statuse zmen na offline.
2:Spust hru daj free for all ,ale pri hladani host servra si zapni pomocu TAB+Shift steam v hre daj na friends a kontroluj ci nezmeni tvoj status na online
Ak hej tak daj naspat na offline.Sorac za take blbe vysvetlenie ,ale to je moj max. video:
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

T-com dava 90% zakaznikom dynamicke verejne IP (cize nat open, akaj nie je open portforvardom otvoris) to s pinogm si myslis len ty lebo vidis len blbe 4zelene alebo oranzove bary ale ked by si videl ozajstny ping myslim cisla nie tie trapne stlpceky tak by si videl z eked mas 4 zelene je to 100+ ping ... staci si pozriet kill cam a vidis mnohokrat ako chlap dostane HS a pritom uz je za rohom.. na tych spomaleninach to krasen vidiet aka je mizerna odozva
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

H@wk napísal: Mas origo vobec ???
Ja take problemy nemam ISP je T-Com a s pingami odozvami problem taktiez nemam...
Robis si srandu alebo si fetak? Tam je problem s pingom stale len to nevnimas, pozorne sleduj killcami ako tu niekdo spominal v kazdej druhej vidno ako gulky triafaju ludi za rohom. O tom ze ti najprv 20x vyhodi error (error migrating host, server time-out, lobby closed, error moving lobby a dalsich 30 - raz ich vsetky spisem) aby ta potom mohlo pripojit do hry ktora sa o 20 sekund konci, kde mas ping 500 alebo kde si chlapik beha a hsky dava aj zpoza rohu sa uz ani neoplati rozpravat. Je to s tym cim dalej tym horsie a niekedy - a to si nerobim srandu - to trva aj polhodinu kym mozem konecne zahrat prvu hru. A moj komp aj net su v poriadku, to si mozes byt isty.

Matchmaking je proste jeden velky vysmech a tym ze na to IW uplne je*e to len robi horsim.
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

omg s tym pripajanim sa niekolko hodin trocha prehanate je pravda ze obcas to trochu trva kym najde dobry server ale casto sa pripojim hned na prvy raz a ked potom neleavnem tak si zahram aj 10 hier za sebou bez problemu asi je problem niekde medzi monitorom a stolickou :lol:
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Neviem v akej realite. Suhlasim s Gangym, neviem ci H@wk fetuje, alebo hra niekde inde, problem je vsade, aj na xboxe, aj na PC.

Nedokaze najst ani jednu posahanu hru, chcem hrat ground war, neda sa. Chcem hrat TDM, neda sa. Tak je to so vsetkym, kickuje a pritom mam pocit ze si ta hra uz tie chybove hlasky vymysla..

IW to maju evidentne v <>, kedze takto okaslanu a neopatchovanu hru som este nevidel, fakt si myslim ze Treyarch [CoD WaW] si svoju pracu odviedol o 150% lepsie ako IW.
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

No mne sa napoji vzdy ihned. Ja som problem zatial nemal, ale je pravda co mam ludi vo Friends a ti co maju CoDMW2 maju tiez niektory problemy.
Gangy
Darca
Darca

Stavim sa ze to ma nieco spolocne s modom, kedze aj ja hravam ground war, pricom ak nahodou kliknem na demolition ktory je hned pod nim, vacsinou to ani nestihnem zrusit a som v hre. Markoff na teba ani nejdem reagovat, radsej sa rovno obes.
klokyno
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa klokyno »

Potreboval by som pomôcť. Mám problém s NAT. Neviem čo stým ešte som sa stým nestretol.
Mám router SMC7004VBR. Ďakujem za pomoc.

P.S: Ospravedlňujem s ak sa to tu už riešilo.
Prílohy
MW2.jpg
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

klokyno napísal:Potreboval by som pomôcť. Mám problém s NAT. Neviem čo stým ešte som sa stým nestretol.
Mám router SMC7004VBR. Ďakujem za pomoc.

P.S: Ospravedlňujem s ak sa to tu už riešilo.
The 7004VBR will not allow you to forward enough ports, to run Call of Duty - Modern Warfare 2. You should try using the DMZ portion of this router if it is available. Alternatively you can try switching the router to bridged mode. You will need to contact your ISP to switch to bridged mode, so they can make the required changed on their end.
:?
skvido
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skvido »

ked idem spustit hru cez zero gear nepusti sa mi mw 2 ale zero gear demo
Gangy
Darca
Darca

Dnes som niekolko hodin hral free-for-all a vyhodilo mi to asi tak jeden error za polhodku, takze je to modom ako som predtym pisal. Takze vyzyvam vsetkych co tu pisali ze je problem medzi moniorom a stolickou atd., nech par dni skusia hrat Ground War, som zvedavy kolko to vydrzite nez nieco rozbijete.
skvido napísal:ked idem spustit hru cez zero gear nepusti sa mi mw 2 ale zero gear demo
Ale uz s tym seriozne palte do p*ce, najprv som vas piratov obhajoval ale aby bolo poslednych 30 stran len o tom komu to s akym patchom ide ci nejde proste nieje normalne. Clovek tu uz takmer nevidi prispevok ktory sa netyka toho komu ako fici cracknuty multiplayer. Fakt stacilo.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Team Deathmatch ide v pohode, aj napr. Domination, ale ked som chcel hrat HC, alebo napr. Ground War, tak sa asi obesim, neznasam citat tie trapne chybove hlasky..
Tiery
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Tiery »

skvido napísal:ty chod do pi*e

mozes ist aj ty :sneaky: :smt098
Dedomil
King
King

Slayter ja som ziadnu chybovu hlasku nemal ani na GroundWar. Jediny problem tam vidim ze stale vela hracov prichadza a odchadza z lobby. Skor mi to pripada ako keby to kickovalo tych co nemaju original.
Aeious77
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Aeious77 »

Dedomil napísal:Skor mi to pripada ako keby to kickovalo tych co nemaju original.
No ee tych co maju crack kickne skôr ako sa lognu na "original"looby (mozu sa lognut na looby iba ak je host "cracknuty" ale aj to uz asi nejako dufam iw vyriesi)
napise im unable ............ ,Hrači odchadzaju preto napr ze si dali s kamosmi party a niekoho nepustilo tak vsetci odidu :(
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Chalani, zobudte sa !! Ako spominal Gangy je trapne furt sosat nove patche a chodievat na warez ci nevydali nejaky iny. Tych 37€ asi je Vam fakt vela za taku vydarenu hru, ale prepustim si ze aj IWnet robieva hluposti, snad to opravia. :sly:
Dedomil
King
King

Patch je zbytocny. Dnes zase vysiel update.
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Tou "vydarenou" by som skor pomlcal. Hra je fakt super, to ano, ale ako s prepacenim doje*** tie servery tak to je uz dost. Ja som kludny clovek, ale ked za 5 minut padne 5x server tak to ma pekne nasere. Normalne uz zacinam lutovat, ze som za tu hru vyhodil skoro 40 ecok. Len dufam ze tie servery daju trosku dokopy
Napísať odpoveď