Call of Duty: Modern Warfare 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Bongo15
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Call of Duty: Modern Warfare 2

Príspevok od používateľa Bongo15 »

Sledujte postup z crackmi na tomto blogu ktory sa venuje cisto COD6MW2 MP...momentalne je crack 182 cisto len na private matches....ine nefunguje :) 8)
rasko333
Expert
Expert

Príspevok od používateľa rasko333 »

Tiež mam crack 1.0.182 ale tiež mi nefunguje.
Bongo15
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Dufam že RZking vyda crack aj na public ze si konecne zahrame :D
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

ja dufam ze nie
rasko333
Expert
Expert

Ja tiež si chcem zahrať a neviem prečo gwixt je proti. Viem že niektorým už liezlo na nervy stalé killovanie ale tak to musí byť už- Cheateri boli,sú aj budú.
Bongo15
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Presne ták.... cheating nikdy nezanikne ....lebo vsetko sa da hacknut :D ziadne VAC nepomoze :D
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

prosim vas ako mam nainstalovat to COD6 ? mam steam verziu tu co bola vonku ako prvá a neveim si stym rady furt chce odomna steam key pri instalacii resp. este pred nou :D
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Nijak, mas zlu verziu. Potrebujes original CD key
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

uz mi to ide ale dik :D stacil ten installer od luksi-ho :)
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Myslim ze cheaterov maju na haku. VAC maju a hotovo. Ta stranka kde sa predavaju cheaty na CoD:MW2 a ine hry by davno padla. Ved staci aby niekto z kamosov tych co pracuju na ochrane hry kupil ten cheat a podrobili ho testom ako vlastne to funguje a isto by nasli sposob ako ho detekovat. Ten clovek co ich robie isto nevie kto je kto. Maju to proste v pazi. Ak z marketingoveho hladiska im tie cheaty nerobia prepad v predaji hry (ze sa ludom znechuti kvoli cheaterom) tak sa nestaraju oto. Sem tam pridaju nejake nove hacky do VACu a to je vsetko. Ved si vsimnite. CoD:MW2 ma najvyssiu cenu aka len moze byt na Steame a stale je v prvej pätke.
gwixt
Addict
Addict

sice nechapem preco niekto kupuje hry na steame ked inde ich kupi o tretinu lacnejsie, ale nie o tom som chcel

VAC banuje s oneskorenim, to znamena ze ked niekoho nachyta cheatovat, tak ban dostane az za nejake 2 tyzdne ....
druha vec je, ze pri sucasnom stave systemu si ten dotycny moze bez problemov spravit novy ucet a hrat znova (aj ked neviem ako a ci to presne funguje ... ale viem, ze sa to tak dalo)

mne ako majitelovi originalky by az tak nevadilo keby ludia s piratskymi hrami hrali tiez, pokial by hrali normalne ... lenze ked zacnu takyto dementi hrat a pouzivaju este aj cheaty tak to uz OK nie je
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ak pisal Dedomil, je evidentne ze sa na to uplne vysrali. Updaty co robia sa vacsinou cheatovania ci matchmakingu vobec netykaju, vacsinou len doladuju nejake chyby v balanci a osatne je im u riti, snad okrem xp hacku ktory tu bude za par dni zas nic nefixli. Proste zarobili svetovo rekordne sumy a tie miliony ludi teraz moze od nervov aj j*bnut. Ta hra sa casto da opisat ako nehratelna ci uplne nefunkcna, niekedy si par hodin zahrate bez nervov ale fakt len obcas. V spojeni s tym ako vsetkym PC hracom nasrali na hlavy to o tomto studiu proste vypoveda dost na to, aby im cely svet naplul do tvare. Mne pride az neuveritelne, kolko milionov ludi za to dalo nekrestanske peniaze a teraz uz len nadavaju, tipujem ze nemala cast s tym uz proste nadobro sekla. A nikoho to nesere, nikdo s tym nic nerobi...
gwixt
Addict
Addict

updaty iwnetu mozu robit bez toho aby si to ktokolvek z hracov vsimol takze nemozes tvrdit ze nic nerobia ..
a kolko uz bolo patchov? myslim ze primerane na dobu odkedy hra vysla ... a hadam necakas ze nejaka hra (alebo hocijaky sw) bude niekedy uplne nepriestrelna ... ale napr taky XP hack je nefunkcny uz dost dlho a myslim ze uz ani nikdy fungovat nebude atd ...

takze pohlad z druhej strany: ja som s hrou spokojny .... obcas fakt len obcas nefunguje ako ma, ale to dokazem pochopit vzhladom na to o aky typ sw ide
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

neveite preco mi pise aj ked chcem hrat offline ze IWnet conection failed resp. nieco s tym iwnetom :/
mam steam verziu cracknutu razor crackom aj tym co bol na to ako prvý no robí to pri oboch
Dedomil
King
King

@DAMON88: odpoved je jednoducha. mas zly crack. ten co mas uz nefunguje. to si snad domyslis aj sam alebo si snad myslis ze CoD:MW2 s crackom je legalna offline verzia ako to deti na skolach potia o NoSteam CSka verzii? :D
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

haha nie to si vazne nemyslim xD ale mam ten najnovsi co udajne este vcera fungoval a dnes uz nefunguje :P
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

gwixt napísal:updaty iwnetu mozu robit bez toho aby si to ktokolvek z hracov vsimol takze nemozes tvrdit ze nic nerobia ..
a kolko uz bolo patchov? myslim ze primerane na dobu odkedy hra vysla ... a hadam necakas ze nejaka hra (alebo hocijaky sw) bude niekedy uplne nepriestrelna ... ale napr taky XP hack je nefunkcny uz dost dlho a myslim ze uz ani nikdy fungovat nebude atd ...

takze pohlad z druhej strany: ja som s hrou spokojny .... obcas fakt len obcas nefunguje ako ma, ale to dokazem pochopit vzhladom na to o aky typ sw ide
Co to prosim ta trepes? Najzasadnejsie chyby iwnetu su neustale pady hier a aj padajuce lobby, zle pickovanie hosta a cheatovanie. Ak by teda IWnet updaty robili, ale ktokolvek z hracov by si nevsimol ziadne zmeny tak co by nam potom take updaty boli platne? Citas to po sebe vobec?

Je jedno kolko bolo patchov, ked v jednom opravili rychlost behu s emergency airdropom, v dalsom pokladanie sentry gunov aby sa neprekryvali cez steny a v dalsom range akimbo 1887miciek. Takto moze vyjst 1000 updatov s x detailami ale kym sa neopravia hlavne chyby hry ktore casto zabranuju jej hraniu, na co ti to k*rva bude? Vyber si prosim ta konecne hlavu z riti.
rasko333
Expert
Expert

Ja sa trápiť nejdem, hladať po rôznych fórach ako hrať bez original proste našetrim na Original a HOTOVO !!! A chcem sa opytať kolko asi tak stojí original Modern Warfare 2 ???
Dedomil
King
King

Sa mi zda ze ja som to kupoval za 34,49€
rasko333
Expert
Expert