Call of Duty: Modern Warfare 2
-
Bongo15
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2
Sledujte postup z crackmi na tomto blogu ktory sa venuje cisto COD6MW2 MP...momentalne je crack 182 cisto len na private matches....ine nefunguje

Tiež mam crack 1.0.182 ale tiež mi nefunguje.
-
Bongo15
Novice
Dufam že RZking vyda crack aj na public ze si konecne zahrame 
ja dufam ze nie
Ja tiež si chcem zahrať a neviem prečo gwixt je proti. Viem že niektorým už liezlo na nervy stalé killovanie ale tak to musí byť už- Cheateri boli,sú aj budú.
-
Bongo15
Novice
Presne ták.... cheating nikdy nezanikne ....lebo vsetko sa da hacknut
ziadne VAC nepomoze 
-
DAMON88
Professional
prosim vas ako mam nainstalovat to COD6 ? mam steam verziu tu co bola vonku ako prvá a neveim si stym rady furt chce odomna steam key pri instalacii resp. este pred nou 
Nijak, mas zlu verziu. Potrebujes original CD key
-
DAMON88
Professional
uz mi to ide ale dik
stacil ten installer od luksi-ho 
Myslim ze cheaterov maju na haku. VAC maju a hotovo. Ta stranka kde sa predavaju cheaty na CoD:MW2 a ine hry by davno padla. Ved staci aby niekto z kamosov tych co pracuju na ochrane hry kupil ten cheat a podrobili ho testom ako vlastne to funguje a isto by nasli sposob ako ho detekovat. Ten clovek co ich robie isto nevie kto je kto. Maju to proste v pazi. Ak z marketingoveho hladiska im tie cheaty nerobia prepad v predaji hry (ze sa ludom znechuti kvoli cheaterom) tak sa nestaraju oto. Sem tam pridaju nejake nove hacky do VACu a to je vsetko. Ved si vsimnite. CoD:MW2 ma najvyssiu cenu aka len moze byt na Steame a stale je v prvej pätke.
sice nechapem preco niekto kupuje hry na steame ked inde ich kupi o tretinu lacnejsie, ale nie o tom som chcel
VAC banuje s oneskorenim, to znamena ze ked niekoho nachyta cheatovat, tak ban dostane az za nejake 2 tyzdne ....
druha vec je, ze pri sucasnom stave systemu si ten dotycny moze bez problemov spravit novy ucet a hrat znova (aj ked neviem ako a ci to presne funguje ... ale viem, ze sa to tak dalo)
mne ako majitelovi originalky by az tak nevadilo keby ludia s piratskymi hrami hrali tiez, pokial by hrali normalne ... lenze ked zacnu takyto dementi hrat a pouzivaju este aj cheaty tak to uz OK nie je
VAC banuje s oneskorenim, to znamena ze ked niekoho nachyta cheatovat, tak ban dostane az za nejake 2 tyzdne ....
druha vec je, ze pri sucasnom stave systemu si ten dotycny moze bez problemov spravit novy ucet a hrat znova (aj ked neviem ako a ci to presne funguje ... ale viem, ze sa to tak dalo)
mne ako majitelovi originalky by az tak nevadilo keby ludia s piratskymi hrami hrali tiez, pokial by hrali normalne ... lenze ked zacnu takyto dementi hrat a pouzivaju este aj cheaty tak to uz OK nie je
Ak pisal Dedomil, je evidentne ze sa na to uplne vysrali. Updaty co robia sa vacsinou cheatovania ci matchmakingu vobec netykaju, vacsinou len doladuju nejake chyby v balanci a osatne je im u riti, snad okrem xp hacku ktory tu bude za par dni zas nic nefixli. Proste zarobili svetovo rekordne sumy a tie miliony ludi teraz moze od nervov aj j*bnut. Ta hra sa casto da opisat ako nehratelna ci uplne nefunkcna, niekedy si par hodin zahrate bez nervov ale fakt len obcas. V spojeni s tym ako vsetkym PC hracom nasrali na hlavy to o tomto studiu proste vypoveda dost na to, aby im cely svet naplul do tvare. Mne pride az neuveritelne, kolko milionov ludi za to dalo nekrestanske peniaze a teraz uz len nadavaju, tipujem ze nemala cast s tym uz proste nadobro sekla. A nikoho to nesere, nikdo s tym nic nerobi...
updaty iwnetu mozu robit bez toho aby si to ktokolvek z hracov vsimol takze nemozes tvrdit ze nic nerobia ..
a kolko uz bolo patchov? myslim ze primerane na dobu odkedy hra vysla ... a hadam necakas ze nejaka hra (alebo hocijaky sw) bude niekedy uplne nepriestrelna ... ale napr taky XP hack je nefunkcny uz dost dlho a myslim ze uz ani nikdy fungovat nebude atd ...
takze pohlad z druhej strany: ja som s hrou spokojny .... obcas fakt len obcas nefunguje ako ma, ale to dokazem pochopit vzhladom na to o aky typ sw ide
a kolko uz bolo patchov? myslim ze primerane na dobu odkedy hra vysla ... a hadam necakas ze nejaka hra (alebo hocijaky sw) bude niekedy uplne nepriestrelna ... ale napr taky XP hack je nefunkcny uz dost dlho a myslim ze uz ani nikdy fungovat nebude atd ...
takze pohlad z druhej strany: ja som s hrou spokojny .... obcas fakt len obcas nefunguje ako ma, ale to dokazem pochopit vzhladom na to o aky typ sw ide
-
DAMON88
Professional
neveite preco mi pise aj ked chcem hrat offline ze IWnet conection failed resp. nieco s tym iwnetom 
mam steam verziu cracknutu razor crackom aj tym co bol na to ako prvý no robí to pri oboch
mam steam verziu cracknutu razor crackom aj tym co bol na to ako prvý no robí to pri oboch
@DAMON88: odpoved je jednoducha. mas zly crack. ten co mas uz nefunguje. to si snad domyslis aj sam alebo si snad myslis ze CoD:MW2 s crackom je legalna offline verzia ako to deti na skolach potia o NoSteam CSka verzii? 
-
DAMON88
Professional
haha nie to si vazne nemyslim xD ale mam ten najnovsi co udajne este vcera fungoval a dnes uz nefunguje 
Co to prosim ta trepes? Najzasadnejsie chyby iwnetu su neustale pady hier a aj padajuce lobby, zle pickovanie hosta a cheatovanie. Ak by teda IWnet updaty robili, ale ktokolvek z hracov by si nevsimol ziadne zmeny tak co by nam potom take updaty boli platne? Citas to po sebe vobec?gwixt napísal:updaty iwnetu mozu robit bez toho aby si to ktokolvek z hracov vsimol takze nemozes tvrdit ze nic nerobia ..
Je jedno kolko bolo patchov, ked v jednom opravili rychlost behu s emergency airdropom, v dalsom pokladanie sentry gunov aby sa neprekryvali cez steny a v dalsom range akimbo 1887miciek. Takto moze vyjst 1000 updatov s x detailami ale kym sa neopravia hlavne chyby hry ktore casto zabranuju jej hraniu, na co ti to k*rva bude? Vyber si prosim ta konecne hlavu z riti.
Ja sa trápiť nejdem, hladať po rôznych fórach ako hrať bez original proste našetrim na Original a HOTOVO !!! A chcem sa opytať kolko asi tak stojí original Modern Warfare 2 ???
Sa mi zda ze ja som to kupoval za 34,49€
Nie vela myslel som si že viac.