Call of Duty: Modern Warfare 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Kde sa da stiahnuť Skidrow verzia ? Nikde som ju nenašiel, prehladal som warxtreme, lamky aj warboard
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

no lenze ci sa budu dat vytvorit servery...a ak hej tak to bude dost o nicom co som pozeral ten obrazok porovnania MW 1 a MW 2...radsej kupim original,ta hra stoji za to myslim si
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

torrenty ? :wink:

2janci2: Keďže som sa venoval trošku profesionálnejšie cod4 a mám nejaké tie konexie viem, že cod mw2 sa nebude hrať ako progamingová hra. A kupovať hru len kvôli tomu aby som podporil.. to osobne nemusím, ešte ak by som mal tie peniaze dať tým zdieračom, ktorí totálne zhovadili multiplayer a progamingovú komunitu. Samozrejme pre ľudí čo to budú hrať maximálne na ranked publikoch a milujú airstriky a podobne a nevadí im, že to budú hrať na US serveroch s pingom 150+ tak nevidím probém..
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Sajmon napísal:torrenty ? :wink:

2janci2: Keďže som sa venoval trošku profesionálnejšie cod4 a mám nejaké tie konexie viem, že cod mw2 sa nebude hrať ako progamingová hra. A kupovať hru len kvôli tomu aby som podporil.. to osobne nemusím, ešte ak by som mal tie peniaze dať tým zdieračom, ktorí totálne zhovadili multiplayer a progamingovú komunitu. Samozrejme pre ľudí čo to budú hrať maximálne na ranked publikoch a milujú airstriky a podobne a nevadí im, že to budú hrať na US serveroch s pingom 150+ tak nevidím probém..
ber to ze tam budu mat ping 50, kedze bolo povedane ze na serveroch bude dobry ping cca 100 :) aspon tak to chapem ja :D

Na lamkach to je...ak mam pravdu povedat tak ja som to na minove ani na isohunte nenasiel :) asi hladam zle :P no a este musim povedat ze na warez-bb je toho straaasne vela :)
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

jukel napísal:Kde sa da stiahnuť Skidrow verzia ? Nikde som ju nenašiel, prehladal som warxtreme, lamky aj warboard
Na ceskom warfore napriklad. :)
miricleboy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa miricleboy »

majik napísal:skusal volakto aplikovat medicinu od Skidrow na steam release co bol uz dostupny?
Da sa to lebo vsetko su to tie iste steam instalacky iba crack je iny!
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

aviceN napísal:ber to ze tam budu mat ping 50, kedze bolo povedane ze na serveroch bude dobry ping cca 100 :) aspon tak to chapem ja :D

Na lamkach to je...ak mam pravdu povedat tak ja som to na minove ani na isohunte nenasiel :) asi hladam zle :P
No osobne tomu neverím, že pingy budú lepšie ako 100, a 100 je už fakt ping na prd :) Ale hovorím, veľa ľudom čo to budú hrať len na rankových puboch to stačí.. Ale najviac ma naštvalo, ako si ľudia (aj ja) mysleli, že komunita prejde na cod mw2 a že to bude kruto-krutá progamingová hra.. a o pár týždňov každý človek zistil, že na PCčkárov totálne kašlú a nemienia sa nimi nejak zaoberať ! No nič, inak sťahujem cez tracker bitSoup.. ide to zatiaľ biedne.. nejakých 200kB/s ( maxko u mňa je 420kB/s )
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

IDE MI TO JE TO UBER.

HRAM xD

Btw. mam skidrowacky crack na steamovom release, nepotrebujem mat zapnuty steam.

Btw. - PROOF
Prílohy
cod6wrkn.jpg
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

kutlo napísal:to filip102: co nevies..po anglicky..jasne ze hej..ale nie steam servre
Viem po anglicky, dokonca veľmi výborne a dokonca lepšie po slovensky :D. Ale tak "We removed the protection from the multiplayer exe too" môže znamenať aj to že sa to dá iba pustiť, síce sprostosť ale to je dnes normálne.. u mňa. :wink:
petko117
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa petko117 »

no ja stahujem s hellsh...od Hacker21 a to razor verziu..stiahol od neho niekto tieto linky? funguje to? dufam ze to netaham nadarmo...preco podla vas razor nefunguje? ked stale a stale len tie upy pribudaju
rico231
Novice
Novice

Príspevok od používateľa rico231 »

[quote="rico231"]ak mate verziu steam tak instalujte podla tohto navodu zarucene funguje odskusane!

1. stiahnite si inštaler

Kód:
//link zmazaný

2. vytvorte si priecinok na ploche MW2
3. v daemone otvorte Disk1 aj Disk2 a VŠETKO skopírujte do MW2
4. obsah z raru inštaleru skopirujte tiež do priečinku MW2
5. puste inštaler
6. vyskoči okno vyberte cestu kde chcete nainstalovat hru (ja ked som dal hocijaku cestu tak stale to instalovalo do C:/Program neviem prečo [Very Happy][Very Happy] )
7. Dajte install a vyskocia dva okna kliknite na ok a ok ... potom len čakajte asi 15-20minut kym nebude mat zlozka kde ste to dali instalovat 11GB (ja som to sledoval podla zatazenia procesora... ked insatlvoalo zatazenie bolo 80-100% potom prestalo a bolo to na 10 [Very Happy]
8. ked to mate tak puste steam (ak nemate steam tak si ho nainstalujte a vytvorte novy profil aby ste nedostali ban ak už mate nejaky iný [Very Happy] )
9. skopirujte crack

Kód:
//link zmazaný

tam kde ste instalovali hru a puste zelenu ikonku s dvojkou [Very Happy][Very Happy][Very Happy]
10. play [Very Happy]

[b]Bod 7.nainstalovane
8.nainstalujem si Steam a pustim ho
ale potom ten crack nakopirovat do priecinka napr.MW2 ale tam su neni nainstalovane exe subory ktore potom mam prekopirovat crackom.Nejde mi to podla navodu.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

tak pre tych co maju steam verziu alebo razzor verziu staci pouzit skidrow crack a ide to tak ako keby ste mali ich release
Frorath
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Frorath »

FUNGUJE TO aj s tym postupom! len treba dat crack od SKIDROW a nie od RAZORu!!!!!
petko117
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa petko117 »

aky postup co mam robit? ja chcem hrat len SP
bmw4595
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa bmw4595 »

takze vedeli by sme to hrat cez hamachi ?
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

http://www.sector.sk/novinka/50610/mode ... _videu.htm pokus o vtip? Vyšiel im!

Citujem: "V skratke čaká nás cez 17 tisíc hodinová kampaň, čakanie na rozkazy, vláčenie ťažkej munície a aj zváranie vozidiel. To je realita vojny, ktorú autori nestihli do Modern Warfare 2 začleniť."
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Tak ja taham Proper Skidrow z torrentu a niejak cudne sa mi to zda . .rychlost mam biednu aa tahat 11GB zbytocne by som nechcel a preto sa pytam a pridavam screen ... je tam DVD1 DVD2 nfo od razor aj od skidrow a len tak zo zvedavosti som otvoril jedno s tych rarok co stahuje a ukazuje mi tam vo vnutri niejake rarko coj2 o velkosti necelych 4GB(obrazok v prilohe)...neni to niejaky fake torrent ? aby som zbytocne netahal nieco zle ..
Prílohy
mw2.JPG
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

coj2 = call of juarez 2 to mas daky fake .. never publik torrentom
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

to vyzera byt na Call of Juarez...no radsej to zrus a potiahni nieco,co ma dobre komentare, alebo z lamiek

//hmm Sphinx rychlejsi o par sekund
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ale subory su tam original *********sr-mw2a.r00 atd... aj velkost celkova 11GB sedi .....tak som len tak otvoril jeden s tych rarov a zrazu tam pise to co som postol vyssie .. nechapem vobec :D
Napísať odpoveď