-=wolf=- napísal:tak na vsetko som si nasiel odpoved, fix na coop som si stiahol ale stale neviem rozdiel medzi online a offline profilom, akurat viem ze niekto par stran dozadu pisal ze online profil prehadze nastavenia a nieco robi so savami
//autoeditácia príspevku ( 11 Nov 2008, 16:57 )
prosim vas nainstaloval som to, crackol, vsetko co bolo treba, spustim, cakam a ono to spravi asi nieco taketo(vid. obrazok), na nete som nasiel navod ze nieco mam zakazat v spracovi zariadeni, ja to tam ale nemam, pls neviete co s tym
moja masina:
AMD Athlon X2 5000+
2GB RAM
X1950Pro 256mb
fakt netusim co mam spravit
myslim ze bi si si mal nahodit najnovsie ovladace na grafiku, mne toto robilo tiez a ked som dal novsie vsetko slapalo
Ludia nainstaloval som to crackol,pustil islo...vypol dalsi den skusam pustam a cierna obrazovka vidim iba kurzor teda sipku ten treyarch som zmazal a problem stale pretrvava viete poradit?
kto uz rozbehal multiplayer bez online profilu??lebo aj som stiahol tu vec na lamkach od Suda,ale aj tak ked si dam find game,neda sa mi pridat server...ak ste to niekto teda rozbehali,popiste mi to + mozte mi dat nejake dobre serveriky
diky SuDo konecne mi to ide, super hra, zatial som sice odohral len tu prvu misiu co ta zachranili, ale stale ked to hram vidim v tom call of duty 4 len s troska par novymi moznostami a troska inou atmosferou, inak tiez kladne hodnotim aj menu a ukazky ktore su pred nacitavanim misi, atmosfera jak vysita to vam poviem
Moj problem s CoD5 je klasika.
Cital som aj navod ako to spravim ale nejde to. Ak niekto poznate tento navod
XP Method 1
o Go to Control Panel
o Click on Performance and Maintenance
o Click on System
o Select the Hardware tab
o Click Device Manager
o Select Sound, video and game controllers
o Right click on Unimodem Half-Duplex Audio Device and select Disable
tak ja tam ten posledny bod neviem spravit lebo tam nic take nemam. Vie mi niekto poradit ako to rozbehat prosim ?
Tak zaujimave, ze som to dneska instaloval kmaratovi a aj sesterke a im to ide. Aj spoluziakovi od ktoreho to mam to ide. Len mne nie. Tak asi tym nebude
Sgt.Moody napísal:Moj problem s CoD5 je klasika.
Cital som aj navod ako to spravim ale nejde to. Ak niekto poznate tento navod
XP Method 1
o Go to Control Panel
o Click on Performance and Maintenance
o Click on System
o Select the Hardware tab
o Click Device Manager
o Select Sound, video and game controllers
o Right click on Unimodem Half-Duplex Audio Device and select Disable
tak ja tam ten posledny bod neviem spravit lebo tam nic take nemam. Vie mi niekto poradit ako to rozbehat prosim ?
mam asi zlu spravu, mne robi to iste a po debate so sudom sme zistili ze to nepojde vobec...takze si najvacsou pravdepodobnostou nezahras