hej...ale nato bol taký jeden program...dalo sa cez neho hrať aj COD 4...normálne že si tam skopíroval IP toho servera a videl si kolko je tam hráčov a tak ďalej...taký hladám
Chalani viskitol sa mi problem ked som hral na serververi tak som sa prepol do xp a spadla mi hra a ked som ju opetovne spustil tak mi to vispisuje ze sa nemoze napojit na online service neviete vcom je problem a mam origo
//autoeditácia príspevku ( 15 Nov 2008, 17:56 )
HLSW som teraz skúšal...ale asi to nepojde...fakt to nemajú v zozname...popozerám ešte nejaké a potom vám poviem
igorb ved tie bomby uz mas, chod pri bunker stlac 5. hod bombu dnu, a stlac detonator. mas 3 bomby na 3 bunkre, ak by ti nestacilo tak staci ked prides pri tu krabicu naspet
ahoy a teraz som vystrielal cely bunker a na samom vrchu su minomety,ktore nemozem - neviem use.... nieco mam spravit na medzi poschodi a nevim co.... vies kde som?
mno konecne som to dotahal pri mojom ultra rychlom internete. nainstaloval som to ako ma byt aj crackol som to a spustim a nekonecne dlho cierna obrazovka a pomoze iba restart. Tak som si nechal poradit vymazat ten subor a aspon ma pustilo do menu hry ale ked dam ze hrat a vybrat uroven tak nic klikat mozem ako debil a nic sa mi nespusti tak soom skusil vratit ten subor naspet a zrazu too slo aj video ale nejde mi aj tak spustit hra in-game ani loading ani nic este skusim nove ovladace na kartu neviete co stym moze byt??? diki moc
mam probelm ked pustim hru a zvolim solo a vyberem si obtiaznost co dalej? lebo klikam jak debil a ani sa tam neda ine kliknut ako na obtiaznost a nic sa nestane ked kliknem .
proste ziaden loading nic. neviete preco?
Ahojte!!
Ja mám taký problém- nainštaloval som si patch 1.1 a keď spustím solo tak ide ale akonáhle prehodím hru na MP tak mi naskočí len odoslať/neodoslať a za tým taká malá tabuľka- UNHANDLED EXCEPTION caught pls čo mám spraviť??- to som chcel hrať po nete