Celebrity Camp
Celebrity Camp
Aký je váš názor na túto reláciu ?
Ja v tom vidím ďalší zdroj pre titulky bulvárnych denníkov... ešte to nevysielajú a už sa niektorí prezentujú.
Považujete výber súťažiacich za správny ? Koho by ste tam radšej videli?
Ja v tom vidím ďalší zdroj pre titulky bulvárnych denníkov... ešte to nevysielajú a už sa niektorí prezentujú.
Považujete výber súťažiacich za správny ? Koho by ste tam radšej videli?
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Runes
Addict
hehe asi tka ziadna celebrita tam neni povedzme si narovinu kto su slovenske celebrity ??? napr taky M. Lasica alebo Docolomansky Stano danciak taketo osobnosti su moje celebrity ale hento tam no nefim tosu fakt len tvare z obrazovky to uz vecia celebrita je premna Tana Paufhofova hoci je stara jak ja
-
Vesper
Professional
na televiziu casto nemam cas aj ked tam vysielaju nejaku vec na urovni... avsak toto je uz vrochol! banda darmozracov si ide vyvalovat sunky za peniaze televizie na ostrov a este sa tvaria ako nejaki dobrodruhovia alebo neviem kto iny... predpokladam ze za to este aj dostanu slusne zaplatene... no proste na slovensku to je takto... su tu normalni ludia ktori musia makat aby mohli sklbit zakladne zivotne potreby s obcasnym relaxom a potom tu mame ''celebrity'' ktore vo viacerych pripadoch nerobia nic ine len sa pretrcaju na recepciach a plesoch a dostavaju lukrativne ponuky ktore sa neodmietaju... mame len tu smolu ze komercne televizie takyto druh ''zabavy'' alebo ako to nazvat podporuju... 
-
Martin44
Professional
Neviem, ale zda sa mi, zde era reality show sice pomaly, ale isto upada...Skratka uz mna a aj okolo ludi co hovoria to tak netaha...sice ma to nikdy ani tak netahalo ale teraz sa uz ani neobtazujem na ot prepnut a zistit ze o com to je ....skratka xcelo by to novy napad....Tak ako chybal napad Televiziam cez vianoce ked som som sa sklamal AMERICKYM PROGRAMOM.....
Jediné čo to bude mať spoločné bude asi, že budú na ostrove a zúčastňovať sa nejakých súťaži..hojko napísal:To ma byt nieco na sposob americkej reality...
Odkaz 1 Odkaz 2
Kód: Vybrať všetko
.. budú mať síce postarané o stravu, pohodlie a zdravotnú starostlivosť..-
jjj
Guru wannabe
ty prdo .. ti "ruzovy" vyhravaju co sa da ... ono mozno to bude tym ze maju tak silnu podporu ... napr ten zenomuz erik z vv2 alebo typek ci vyhral bb na mrkize a to nehovorim o typkovi co vyhral cz vvhojko napísal:To ma byt nieco na sposob americkej reality, ktora u nas a v Ceskej rep. bezala pod nazvom Kto prezije? Ak sa nemylim, tak tam ludi vyberali nahodne, bola tam kamionistka, nejaky manazer... a viem, ze to vyhral homesexual. Ostatne serie som uz nesledoval, ale bezi to este stale na AXN...
Ach keby som si tak vedel spomenut na jeden ironicky nazov tejto super show. Nieco ako troska camp alebo tak to bolo, no ak si spomeniem tak doplnim 
No a este teda, neda mi to, ale ked ste tu spominali tu najvasiu ikonu slovenskej popovej hudby, treba poznat jej osobnu stranku !!!
http://www.eva-m.de/
No a este teda, neda mi to, ale ked ste tu spominali tu najvasiu ikonu slovenskej popovej hudby, treba poznat jej osobnu stranku !!!
http://www.eva-m.de/