Celebrity Camp

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Stilo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Celebrity Camp

Príspevok od používateľa Stilo »

Aký je váš názor na túto reláciu ?

Ja v tom vidím ďalší zdroj pre titulky bulvárnych denníkov... ešte to nevysielajú a už sa niektorí prezentujú.

Považujete výber súťažiacich za správny ? Koho by ste tam radšej videli?
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

ked tam bude Evicka Mazikova tak pocas celeho vysielania tejto relacie ani TV nezapnem ...
:)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

jak kukam tak kukam nejde mi do hlavy preco sa to vola celebrity camp.ved tam nie je ziadna celebrita ale iba 3to triedny "zabavaci" z reality shows a podobne individua
nico :)
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nico :) »

Dalsia kvazi reality show... To asi radsej napisem par svojich dristov na hojku :P
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

hehe asi tka ziadna celebrita tam neni povedzme si narovinu kto su slovenske celebrity ??? napr taky M. Lasica alebo Docolomansky Stano danciak taketo osobnosti su moje celebrity ale hento tam no nefim tosu fakt len tvare z obrazovky to uz vecia celebrita je premna Tana Paufhofova hoci je stara jak ja
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

R1k1nko napísal:ked tam bude Evicka Mazikova tak pocas celeho vysielania tejto relacie ani TV nezapnem ...
:)
tomu ver ta fotka hovori sa vsetko....
Obrázok
Stilo
Star
Star

Tiež si myslím že tieto osoby sa za celebrity považovať nemožu.. a neverím že by napr. herci akých spomínal Runes klesli tak nízko aby sa museli ukazovať v TV v takej relácii..
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

čo tam bude robiť Paviel si ani nechcem predstaviť a v kombinácii s Evičkou to bude pre mňa ešte väčšia fun. Len kvôli týmto dvom "celebritám" to budem pozerať.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nooo... keby tam boli nejaky normalnejsi ludia... nejaky zabavaci stalo by to za kuknutie... :? ale hentych ludi co tam dali su slabe povahy :(
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

na televiziu casto nemam cas aj ked tam vysielaju nejaku vec na urovni... avsak toto je uz vrochol! banda darmozracov si ide vyvalovat sunky za peniaze televizie na ostrov a este sa tvaria ako nejaki dobrodruhovia alebo neviem kto iny... predpokladam ze za to este aj dostanu slusne zaplatene... no proste na slovensku to je takto... su tu normalni ludia ktori musia makat aby mohli sklbit zakladne zivotne potreby s obcasnym relaxom a potom tu mame ''celebrity'' ktore vo viacerych pripadoch nerobia nic ine len sa pretrcaju na recepciach a plesoch a dostavaju lukrativne ponuky ktore sa neodmietaju... mame len tu smolu ze komercne televizie takyto druh ''zabavy'' alebo ako to nazvat podporuju... :roll:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Neviem, ale zda sa mi, zde era reality show sice pomaly, ale isto upada...Skratka uz mna a aj okolo ludi co hovoria to tak netaha...sice ma to nikdy ani tak netahalo ale teraz sa uz ani neobtazujem na ot prepnut a zistit ze o com to je ....skratka xcelo by to novy napad....Tak ako chybal napad Televiziam cez vianoce ked som som sa sklamal AMERICKYM PROGRAMOM.....
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

ked vidim vyber "celebrit" tak som ozaj rad, ze v TV pozeram max televizne noviny
btw. mazikova je dobry dovod na vyhodenie telky z okna, takze urcite nehrozi aby som to pozeral
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

esteze nepozeravam telku.dalsi humus na obrazovke
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

toto je len dalsi dokaz toho coho su ludia schopni urobit pre to aby sa o nich troska pisalo v novinach.ja osobne nechapem ako vobec niekto takto nieco mohol vymysliet..totalne to je trapne,ale vsak zijeme na slovensku..tu je vsetko mozne
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

trapne trapne a trapne ... uz mi tie "reality show" lezu krkom ..esteze je na nete vela dobrych filmov a je stale co pozerat :lol:
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

myslim ze je to ch*jovina cele celebrit......... aj niektore tzv. celebrity tam nemaju co robit proste somarina
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

To ma byt nieco na sposob americkej reality, ktora u nas a v Ceskej rep. bezala pod nazvom Kto prezije? Ak sa nemylim, tak tam ludi vyberali nahodne, bola tam kamionistka, nejaky manazer... a viem, ze to vyhral homesexual. Ostatne serie som uz nesledoval, ale bezi to este stale na AXN...
Stilo
Star
Star

hojko napísal:To ma byt nieco na sposob americkej reality...
Jediné čo to bude mať spoločné bude asi, že budú na ostrove a zúčastňovať sa nejakých súťaži..

Odkaz 1 Odkaz 2

Kód: Vybrať všetko

.. budú mať síce postarané o stravu, pohodlie a zdravotnú starostlivosť..
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

hojko napísal:To ma byt nieco na sposob americkej reality, ktora u nas a v Ceskej rep. bezala pod nazvom Kto prezije? Ak sa nemylim, tak tam ludi vyberali nahodne, bola tam kamionistka, nejaky manazer... a viem, ze to vyhral homesexual. Ostatne serie som uz nesledoval, ale bezi to este stale na AXN...
ty prdo .. ti "ruzovy" vyhravaju co sa da ... ono mozno to bude tym ze maju tak silnu podporu ... napr ten zenomuz erik z vv2 alebo typek ci vyhral bb na mrkize a to nehovorim o typkovi co vyhral cz vv :smt096 Aspon ze na ten ostrov nejde ziaden "ruzovy" :lol:
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Ach keby som si tak vedel spomenut na jeden ironicky nazov tejto super show. Nieco ako troska camp alebo tak to bolo, no ak si spomeniem tak doplnim :D

No a este teda, neda mi to, ale ked ste tu spominali tu najvasiu ikonu slovenskej popovej hudby, treba poznat jej osobnu stranku !!!

http://www.eva-m.de/
Napísať odpoveď