centralny zapal pluc

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Neo-M
Light Star
Light Star

centralny zapal pluc

Príspevok od používateľa Neo-M »

Zdravil all

mal by som taku otazku. Moja priatelka musi ist lezat tyzden na plucne pretoze podla doktora ma nabeh na centralny zapal pluc

vedel by mi niekto poradit co to konkretne je ? lebo sa o nu vazne bojim, nakolko je stale chora a ma slabu imunitu a este k tomu tu mame tu prasaciu chripku.

Mohol by ma skor niekto ukludnit ze sa nemam coho bat ? diky :(
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: centralny zapal pluc

Príspevok od používateľa uplink »

Nerozmýšľala priateľka nad alternatívnou medicínou?
Neo-M
Light Star
Light Star

uplink napísal:Nerozmýšľala priateľka nad alternatívnou medicínou?
to akoze nejake rastlinne vytazky a podobne veci z prirody ? toto myslis ?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

No mne lekári pred pár rokmi povedali že pôjdem pod kvetinky a čínska liečiteľka + alternatívna doktorka + známa liečiteľka ma dali dokopy, tak len preto sa pýtam. Že či neskúsiť aj takúto cestu, hm? A jedná sa o dosť rozsiahlejšie možnosti. Akupunktúra, aromaterapia, masáže a rôzne iné techniky. Samozrejme bylinky, lieky na báze bylín a tak. Kde končí chémia začína príroda...to ma naučil život.
Neo-M
Light Star
Light Star

uplink napísal:No mne lekári pred pár rokmi povedali že pôjdem pod kvetinky a čínska liečiteľka + alternatívna doktorka + známa liečiteľka ma dali dokopy, tak len preto sa pýtam. Že či neskúsiť aj takúto cestu, hm? A jedná sa o dosť rozsiahlejšie možnosti. Akupunktúra, aromaterapia, masáže a rôzne iné techniky. Samozrejme bylinky, lieky na báze bylín a tak. Kde končí chémia začína príroda...to ma naučil život.
no to znie zaujimavo, aj by som ju prehovoril len by trebalo najst fakt dobreho liecitela, myslim ze priroda dokaze viac ako lieky
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Rozmyslat nad samanmi pri zapale pluc, no odvaha. Uz aj male deti vedia, ze tak vazny problem akym je zapal pluc treba liecit silnymi antibiotikmi a poriadne vylezat.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Keby sme žili v 19. storočí, tak je tvoj strach opodstatnený.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Neo-M napísal:
no to znie zaujimavo, aj by som ju prehovoril len by trebalo najst fakt dobreho liecitela, myslim ze priroda dokaze viac ako lieky
Ak chceš, tak mi napíš SS dám Ti kontakt na výbornú doktorku [Mudr./Alterna] NiE ŠAMANKA.
heker napísal:Rozmyslat nad samanmi pri zapale pluc, no odvaha. Uz aj male deti vedia, ze tak vazny problem akym je zapal pluc treba liecit silnymi antibiotikmi a poriadne vylezat.
Tvoje úžasné antibiotiká mi vyničili imunitu. Tvoje úžasné antibiotiká spôsobili nerovnováhu dobrých a zlých baktérii v mojom čreve a Tvoje úžasné antibiotiká vyžrali doslova diery do sliznice môjho tenkého čreva. Lekári nad tým defacto len kývli rukami a povedali "hopla" to už asi nerozchodíte. Mal som v tele tonu pliesní, baktérií a parazitov a jediné čo mi vedeli dať lekári boli ďalšie antibiotiká :twisted:. Vďaka Bohu za alternatívnu medicínu, vďaka nej som opäť síce po takmer rok a pol dlhej liečbe úplne v poriadku a normálne fungujem.

A to nie je jediný prípad. Moderná medicína do*ebala môjho otca, dedka, babku, krstnú, jej dcéru, bratranca...

Sorry, ale ja "modernú" medicínu naozaj nemusím. Lieči malé choroby jadrovými zbraňami doslova a keď je to naozaj vážne, tak je Tvoje telo tak roz*raté, že sa na skutočnú liečbu nezmôžu.

Naposledy som bral antibiotiká, preháňalo ma, volal som lekárke a povedala že je to normálne. Týždeň po dobraní ATB som sa vyhádzal jak sviňa, svrbelo ma celé telo. Sorry, ale "rady" bežných lekárov stoja za ho*no! Nevedia nič, len mudrovať a nikdy Ti aj tak nepomôžu.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

S týmto súhlasím s uplinkom, antibiotiká sú svinsto a je otrasné, ako to dnes predpisujú doktori doslova úplne na všetko.
Môjmu fotrovi antiobiotiká dosrali imunitu a má chronickú nádchu, v podstate v kuse, lebo ich do neho celé detstvo pchali.

Ja nie som za nejaké šarlatánstvá, ale treba vyskúšať aj alternatívne prírodné postupy, predsa len tá chémia nie je vždy dobrá.

K tejto téme odporúčam knihu od I. Bukovského : Nová miniencyklopédia prírodnej liečby.
Neo-M
Light Star
Light Star

dakujem vsetkym za rady

ona je uz proti liekom dokonca imumna ako pise uplink ze aj on je

naozaj ste ma upokojily

takze podla vas sa nemam bat ? ako pisal hughito
lebo ja som taky strasny pesimista co sa tyka chorob a momentalne myslim len ta zeby mi moja laska mohla zomriet NEDAJBOZE

som rad ze ma nikto este viac neprestrasil :)

este raz velke DAKUJEM vsetkym

samozrejme len co sa trosku uvolnim napisem aj uplink-ovi na tu pani s liecbou
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Zomrieť určite neumrie, o to by som sa nebál. Hlavne jej nezabudni povedať nech po liečbe pije veľa žihľavového čaju a počas liečby a aj pol roka po liečbe nech užíva dophilus forte, potom ďalšie tri mesiace dophilus.

hughito tá chronická nádcha mi je až príliš blízka :(
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Existuju uz aj antibiotika na prirodnej baze, bez akejkolvek chemie, ale k nam to este nedorazilo, nasla som nieco len na ceskom google. Su tusim jedine na trhu. Ak by niekto nevedel, co s peniazmi :D
http://www.1a-apo.de/angocin-anti-infek ... ee71289896

//na rastlinnej som myslela :psssst:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tak antibiotikum na prírodnej báze je aj cesnak, ale ide o účinnosť.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

antibiotikum na prírodnej báze je aj koloidný roztok striebra :) pokiaľ pod prírodnou bázou rozumieme pochádza z prírodných zdrojov...
Napísať odpoveď