Neo-M napísal:
no to znie zaujimavo, aj by som ju prehovoril len by trebalo najst fakt dobreho liecitela, myslim ze priroda dokaze viac ako lieky
Ak chceš, tak mi napíš SS dám Ti kontakt na výbornú doktorku [Mudr./Alterna]
NiE ŠAMANKA.
heker napísal:Rozmyslat nad samanmi pri zapale pluc, no odvaha. Uz aj male deti vedia, ze tak vazny problem akym je zapal pluc treba liecit silnymi antibiotikmi a poriadne vylezat.
Tvoje úžasné antibiotiká mi vyničili imunitu. Tvoje úžasné antibiotiká spôsobili nerovnováhu dobrých a zlých baktérii v mojom čreve a Tvoje úžasné antibiotiká vyžrali doslova diery do sliznice môjho tenkého čreva. Lekári nad tým defacto len kývli rukami a povedali "hopla" to už asi nerozchodíte. Mal som v tele tonu pliesní, baktérií a parazitov a jediné čo mi vedeli dať lekári boli ďalšie antibiotiká

. Vďaka Bohu za alternatívnu medicínu, vďaka nej som opäť síce po takmer rok a pol dlhej liečbe úplne v poriadku a normálne fungujem.
A to nie je jediný prípad. Moderná medicína do*ebala môjho otca, dedka, babku, krstnú, jej dcéru, bratranca...
Sorry, ale ja "modernú" medicínu naozaj nemusím. Lieči malé choroby jadrovými zbraňami doslova a keď je to naozaj vážne, tak je Tvoje telo tak roz*raté, že sa na skutočnú liečbu nezmôžu.
Naposledy som bral antibiotiká, preháňalo ma, volal som lekárke a povedala že je to normálne. Týždeň po dobraní ATB som sa vyhádzal jak sviňa, svrbelo ma celé telo. Sorry, ale "rady" bežných lekárov stoja za ho*no! Nevedia nič, len mudrovať a nikdy Ti aj tak nepomôžu.