ja napr pre toto nemam rad se
ceny pamätovych kariet
Vyexpedoval som niekolko stovak kariet znacky Sandisk roznych druhov k roznym zakaznikom a na reklamaciu sa vratilo mozno 4ks. Aj to boli vymenene obratom za novy kus bez cakacej doby 30dni. Jednemu zakaznikovi som poslal novu a este som pokazenu ani nemal v ruke. Ved vyrobna cena jednej karty je okolo 2SK, kto by sa nadtym pozastavoval.
//autoeditácia príspevku ( 21 Aug 2008, 21:10 )
Sandisk dava na karty dozivotnu zaruku a nie 9rokov. Ak sa karta pokazi tvojmu synovi niekedy o 20rokov tak ti ju vymenia za novu alebo vratia love. Viem o tom ze zakaznik si raz kupil 32MB kartu za velke prachy a ked sa mu pokazila tak dostal na vyber ci chce s5 cca 1000SK alebo novu 4GB kartu
//autoeditácia príspevku ( 21 Aug 2008, 21:10 )
Sandisk dava na karty dozivotnu zaruku a nie 9rokov. Ak sa karta pokazi tvojmu synovi niekedy o 20rokov tak ti ju vymenia za novu alebo vratia love. Viem o tom ze zakaznik si raz kupil 32MB kartu za velke prachy a ked sa mu pokazila tak dostal na vyber ci chce s5 cca 1000SK alebo novu 4GB kartu
-
qwerty-xyz
Kibo napísal:v dobach ked som ju kupoval ja bola este 9 rokov. aj ked stala ta karta 2 litre, tak som to neriesil, ale skusim pohladat vblocik a mozno zarobim ak najdem aj kartu s obalom