ceny pamätovych kariet

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
pershing
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pershing »

no jo do SE napchas transflash :D
ja napr pre toto nemam rad se :D
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Vyexpedoval som niekolko stovak kariet znacky Sandisk roznych druhov k roznym zakaznikom a na reklamaciu sa vratilo mozno 4ks. Aj to boli vymenene obratom za novy kus bez cakacej doby 30dni. Jednemu zakaznikovi som poslal novu a este som pokazenu ani nemal v ruke. Ved vyrobna cena jednej karty je okolo 2SK, kto by sa nadtym pozastavoval.

//autoeditácia príspevku ( 21 Aug 2008, 21:10 )
Sandisk dava na karty dozivotnu zaruku a nie 9rokov. Ak sa karta pokazi tvojmu synovi niekedy o 20rokov tak ti ju vymenia za novu alebo vratia love. Viem o tom ze zakaznik si raz kupil 32MB kartu za velke prachy a ked sa mu pokazila tak dostal na vyber ci chce s5 cca 1000SK alebo novu 4GB kartu :lol:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

v dobach ked som ju kupoval ja bola este 9 rokov. aj ked stala ta karta 2 litre, tak som to neriesil, ale skusim pohladat vblocik a mozno zarobim ak najdem aj kartu s obalom :lol:
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Kibo napísal:v dobach ked som ju kupoval ja bola este 9 rokov. aj ked stala ta karta 2 litre, tak som to neriesil, ale skusim pohladat vblocik a mozno zarobim ak najdem aj kartu s obalom :lol:
:oops: do prdele to maju naozaj dozivotnu zaruku? ja ani neviem kde so mdal blocik s obalom-no prisam boze karta fici v pohode tak som to nejako neriesil, a ked je vyrobna cena karty tak nizka tak preco ju nepredavaju za este menej?
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

inak k tym sandiskom v ageme kamos cel kupit sandisk no nemali tak kupil apacer a tam bola zabalena sandisk pametofka m2 tak sme to vysmiali + adapter dostal...
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Ku vecsine Sandisk kariet je adapter, pripadne citacka.
Napísať odpoveď