Cestovanie po novom?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
alikishax
Light Expert
Light Expert

Cestovanie po novom?

Príspevok od používateľa alikishax »

Ahojte,

chcel by som sa Vas opytat na tuto ponuku http://www.zlavopolis.sk/sk/zlava/2524- ... u-a-stravu ???

Bol ste tam niekto, prípadne niekto z vašich rodičov?
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: Cestovanie po novom?

Príspevok od používateľa Gothar »

Raz som zazil takyto reklamny pobyt (od inej spolocnosti a letenku zabezpecili oni) a dalo sa to prezit, ALE na dovolenku to podla mna nepatri a uz si to nechcem zopakovat. All inclusive zajazd sa da bezne zohnat za nejakych 800 €, tito pisu ze za polpenziu chcu 130, takze spolu to moze byt tak 200 a je na tebe ako sa ti podari zohnat letenky. Ja som teraz len tak zbezne pozrel a na maj idu spiatocne letenky od 600 € vyssie. Cize neusetris takmer nic a budes mat iba starosti navyse + si pripocitaj jeden den z dovolenky na otravnu reklamnu prezentaciu.
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

co ja som tak zbezne kukol letenky, tak sa daju kupit aj za 400 eur. Cize je to na zvazenie.
A ked si to uz kupilo podla ich stranky cez 940 ludi, tak to asi nebude az take zle.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

V prvom rade je to "podľa ich stránky" a v druhom rade mentalita niektorých slovákov je taká, že keď vidia slovo "akcia", tak to kúpia aj bez toho, aby o tom vôbec porozmýšľali, či sa to skutočne oplatí.
alikishax
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa alikishax »

Kamarat mi nasiel letenku za 22O Eur, odlet z Viedne, co je myslim si slusne,....a podla referencii na internete som nasla, ze ceny na Tenerife su este nizsie ako u nas. Takze ked tak pocitam tyzden ma moze vyjst na 400Eur, s tym ze si mozem dovolit vsetko, pretoze tu polpenziu si nemusim vobec objednavat.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Taketo ponuky robia kazdorocne kvanta novych hotelov, na satelite som parkrat videla reportaze s ludmi, ktori tak lietaju pravidelne po celom svete a ukazovali tam aj nejake webove adresy, ktore sa specializuju na tieto ponuky. Vascinou si to pochvalovali.
Jedina nevyhoda, co ti ludia spominali, boli dotazniky, ktore treba pocas pobytu stale a vsade na kazdom kroku vyplnat.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

poznam jeden manzelsky par co na niecom podobnom boli a urcite to neodporucam.
Nechcem ist do podrobnosti, ale radsej sa tomu vyhnite, nemusi to byt uplne seriozna ponuka.
Napísať odpoveď