Ahojte,
chcel by som sa Vas opytat na tuto ponuku http://www.zlavopolis.sk/sk/zlava/2524- ... u-a-stravu ???
Bol ste tam niekto, prípadne niekto z vašich rodičov?
Cestovanie po novom?
Re: Cestovanie po novom?
Raz som zazil takyto reklamny pobyt (od inej spolocnosti a letenku zabezpecili oni) a dalo sa to prezit, ALE na dovolenku to podla mna nepatri a uz si to nechcem zopakovat. All inclusive zajazd sa da bezne zohnat za nejakych 800 €, tito pisu ze za polpenziu chcu 130, takze spolu to moze byt tak 200 a je na tebe ako sa ti podari zohnat letenky. Ja som teraz len tak zbezne pozrel a na maj idu spiatocne letenky od 600 € vyssie. Cize neusetris takmer nic a budes mat iba starosti navyse + si pripocitaj jeden den z dovolenky na otravnu reklamnu prezentaciu.
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
co ja som tak zbezne kukol letenky, tak sa daju kupit aj za 400 eur. Cize je to na zvazenie.
A ked si to uz kupilo podla ich stranky cez 940 ludi, tak to asi nebude az take zle.
A ked si to uz kupilo podla ich stranky cez 940 ludi, tak to asi nebude az take zle.
V prvom rade je to "podľa ich stránky" a v druhom rade mentalita niektorých slovákov je taká, že keď vidia slovo "akcia", tak to kúpia aj bez toho, aby o tom vôbec porozmýšľali, či sa to skutočne oplatí.
Kamarat mi nasiel letenku za 22O Eur, odlet z Viedne, co je myslim si slusne,....a podla referencii na internete som nasla, ze ceny na Tenerife su este nizsie ako u nas. Takze ked tak pocitam tyzden ma moze vyjst na 400Eur, s tym ze si mozem dovolit vsetko, pretoze tu polpenziu si nemusim vobec objednavat.
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Taketo ponuky robia kazdorocne kvanta novych hotelov, na satelite som parkrat videla reportaze s ludmi, ktori tak lietaju pravidelne po celom svete a ukazovali tam aj nejake webove adresy, ktore sa specializuju na tieto ponuky. Vascinou si to pochvalovali.
Jedina nevyhoda, co ti ludia spominali, boli dotazniky, ktore treba pocas pobytu stale a vsade na kazdom kroku vyplnat.
Jedina nevyhoda, co ti ludia spominali, boli dotazniky, ktore treba pocas pobytu stale a vsade na kazdom kroku vyplnat.
poznam jeden manzelsky par co na niecom podobnom boli a urcite to neodporucam.
Nechcem ist do podrobnosti, ale radsej sa tomu vyhnite, nemusi to byt uplne seriozna ponuka.
Nechcem ist do podrobnosti, ale radsej sa tomu vyhnite, nemusi to byt uplne seriozna ponuka.