Ale to som len ja.
chalan, ktorý má problém prejaviť city
Re: chalan, ktorý má problém prejaviť city
Zase nie je hanblivý ako hanblivý. Za seba môžem povedať, že aj keď už síce nie som tak extrémne hanblivý ako kedysi, budem len rád, ak to bude dievča, ktoré prelomí ľady. Potom by to už išlo samo. Podstatné by bolo práve to potvrdenie, že záujem má.
Ale to som len ja.
Ale to som len ja.
no ak ešte nikdy nemal babu, čo som si neni istá, ale vyzerá to tak a ja som mu to dala tak jasne najavo, tak asi fakt nevedel kudy kam a prvá reakcia bola tá, že ho to tak vyviedlo z miery, že mi povedal, že ma vidí ako kamarátku, znervóznel a nahneval sa
alebo to môže byť naozaj tak, že sa mu nepáčim, ale to zas nedáva zmysel to, že tak strašne znervóznel a nahneval sa
alebo to môže byť naozaj tak, že sa mu nepáčim, ale to zas nedáva zmysel to, že tak strašne znervóznel a nahneval sa
No podľa mňa normálna reakcia z jeho strany bola, keď prišiel domov, že si začal trieskať hlavu o stenu, že to posral, ak teda cíti k tebe naozaj niečo viac. V tomto prípade je veľká pravdepodobnosť, že sa to bude snažiť napraviť. Ale u takýchto hanblivcov nevieš, čo spraví. Možno sa ti kvôli tomu začne vyhýbať, lebo sa bude báť, že ho budeš konfrontovať, prečo znervóznel a nahneval sa. Asi ho nechaj chvíľu vydýchnuť a uvidíš, ako sa to bude vyvíjať.
suhlasim s pincom. niesom odbornik na vztahy ale jeho chovanie hovori samo za seba - keby ti povedal, ze ta vidi ako kamaratku v klude, to by bolo ine. on len znervoznel a nevedel ako reagovat. ved predsa nemal dovod sa nahnevat, nie? aspon takto to vidim ja.
Tiez si myslim ze doma si musel trieskat hlavu o stenu
) Ak nemal doteraz ziadnu nevedel ako sa zachovat tak jednoducho vybuchol a teraz sa ti boji vyjst na oci lebo si mysli ze sa nanho budes hnevat ty alebo mu uz nedas sancu... Podla mna by si sa mu mala napisat ze ci sa na teba nehneva ze si nanho takto vybehla.. ze sa ti paci a chcela si vediet ci aj ty jemu a je nejaka sanca ze by ste mohli byt spolu.. ked ti zas povie ze chce len kamaratku (lol?) tak potom to tak asi aj mysli..
ja som mu deň na to čo sa to stalo napísala, že dúfam, že sa na mňa nehnevá, že ak nechce, tak sa o tej téme nebudeme baviť, tak, aby nemal strach a nevyhýbal sa mi, on mi odpísal, že ok, nič sa nestalo a odvtedy sa neozval
koľko by som mala asi čakať, kým sa ozve, že je tam reálna šanca, že premýšľa?
koľko by som mala asi čakať, kým sa ozve, že je tam reálna šanca, že premýšľa?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...nie, nepremýšľa...keď tak nad tým, že prečo je taký debil...už sa ti neozve, lebo si myslí, že si myslíš že je debil, lebo on si to o sebe myslí...
.... ja byt tebou prevezmem iniciativu a skusim ist dalej ako zachadzaju kamarati .... a uvidis .... budes si nacistom ci sa tym mas zaoberat alebo nie ....
Už teraz sa správa ako debil. Prečo si myslíš, že ak zájde ďalej bude z neho odrazu princ na bielom koni?
ospravedlnujem sa ten koment mal ist do inej temy... to je tak ked ma clovek otvorenych viac zaloziek ...
nemám pocit, že by sa správal ako debil, je podľa mňa len strašne neskúsený
Toto nemá s hanblivosťou nič spoločné. Aj ja som hanblivý, ale ak vidím záujem zo strany dievčaťa, tak na ňu kvôli tomu predsa nevybuchnem! Hovorí sa tomu zdravý rozum. A keď už nemá skúsenosti praktické, tak ich má hádam aspoň teoretické. Či celý ten čas žil v horách ako mních? Alebo má nebodaj 13 rokov?
je to divné, ale pripisovala som to tej hanblivosti, neviem prečo tak zareagoval, kebyže ma naozaj berie ako kamarátku, tak mi to v klude vysvetlí, že nemá záujem, má 21
Terepin, zase tie teoretické skúsenosti sú ti niekedy na prd. Si pamätám, keď som ja začínal chodiť za babami, tiež som mal prečítaných kopec rád a návodov a keď prišlo na lámanie chleba, tak som nevedel, ani ako sa volám.
Terepin, nevieš dopredu predpovedať, ako sa budeš správať, ak ťa nejaká niečím zaskočí. Alebo po tebe "vyštartuje", ak to nebudeš čakať. No aká je reakcia? Nervozita. A tak sa zachoval aj ten greetin kamarát.
Greeta, daj mu pár dní oddych. Tipujem, že on asi prvý krok neurobí (ja si nie som istá, či mám v mojom okolí hanblivých chalanov, snáď len, že ak jeden kamarát ma zdraví tak, že ho musím v podstate pozdraviť prvá a aj to uhýba pohľadom, tak to možno je hanblivosť), tak ho o pár dní asi budeš musieť sama zavolať von. Možno si myslí, že teraz ty si o ňom myslíš, že je trulo, keď tak spanikáril.
Greeta, daj mu pár dní oddych. Tipujem, že on asi prvý krok neurobí (ja si nie som istá, či mám v mojom okolí hanblivých chalanov, snáď len, že ak jeden kamarát ma zdraví tak, že ho musím v podstate pozdraviť prvá a aj to uhýba pohľadom, tak to možno je hanblivosť), tak ho o pár dní asi budeš musieť sama zavolať von. Možno si myslí, že teraz ty si o ňom myslíš, že je trulo, keď tak spanikáril.
a možno sa mu naozaj nepáčim
ja som mu napísala správu deň na to, že sa ospravedlňujem ak som ho nahnevala, že dúfam, že ak sa nechce o tom rozprávať, tak sa nemusíme, nech sa mi nevyhýba a on mi odpísal, že je to v poriadku, odvtedy sme sa nerozprávali, ja neviem už mi to príde blbé, aby som to zas ja otvárala, si myslím, že ak niečo naozaj cíti, tak mi to nejak naznačí, nie?
ja som mu napísala správu deň na to, že sa ospravedlňujem ak som ho nahnevala, že dúfam, že ak sa nechce o tom rozprávať, tak sa nemusíme, nech sa mi nevyhýba a on mi odpísal, že je to v poriadku, odvtedy sme sa nerozprávali, ja neviem už mi to príde blbé, aby som to zas ja otvárala, si myslím, že ak niečo naozaj cíti, tak mi to nejak naznačí, nie?
Chápem, chcela si to urovnať. Možno sa o pár dní ozve on sám. A možno už len ako kamarát, ktovie.
Inak sa nejak pravidelne stretávate (v škole, v partii....) či len ak si zavoláte?
Inak sa nejak pravidelne stretávate (v škole, v partii....) či len ak si zavoláte?
v škole, je však z inej triedy ako ja
Pošli foto a uvidíme, či si trieskal doma hlavu o stenu a tým aj rozlúštime túto zapeklitú situáciu plnú nejasností.
greeta : Myslím že by si sa mu už nemala ozývať.. podľa mňa keď dostane rozum (ak ta samozrejme chce) tak sa ti ozve.