chalan, ktorý má problém prejaviť city

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
greeta
Light Expert
Light Expert

chalan, ktorý má problém prejaviť city

Príspevok od používateľa greeta »

ahojte, páči sa mi jeden chalan, ktorý je veľmi hanblivý, až extrém, ja som si istá, že sa mu páčim, tak som mu prejavila svoje city, myslela som si, že sa otvorí, ale strašne som ho tým znervóznila, až nahnevala a povedal mi, že on ma vidí iba ako kamarátku, pritom som si istá, že ku mne cíti niečo viac, myslíte si, že je to normálna reakcia hanblivého chalana a potrebuje čas, aby mi povedal, že tiež niečo cíti alebo som to iba pokazila?? diky
Numline1
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: chalan, ktorý má problém prejaviť city

Príspevok od používateľa Numline1 »

greeta napísal:ahojte, páči sa mi jeden chalan, ktorý je veľmi hanblivý, až extrém, ja som si istá, že sa mu páčim, tak som mu prejavila svoje city, myslela som si, že sa otvorí, ale strašne som ho tým znervóznila, až nahnevala a povedal mi, že on ma vidí iba ako kamarátku, pritom som si istá, že ku mne cíti niečo viac, myslíte si, že je to normálna reakcia hanblivého chalana a potrebuje čas, aby mi povedal, že tiež niečo cíti alebo som to iba pokazila?? diky
Pokial si sa k nemu otvorila a on ti aj tak povedal, ze ta berie len ako kamaratku, tak:

1, ta berie ako kamaratku (naozaj neverim tomu, ze by to muz povedal, ak by k tebe mal nejake city)
2, je gay

Nerob si zbytocne nadeje.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

greeta napísal:tak som mu prejavila svoje city
to co znamena ? ako si to spravila ?
greeta
Light Expert
Light Expert

povedala som mu, že som si všimla, že medzi nami dvoma je niečo viac a, že sa mi páči
on očervenel v tvári, maximálne znervóznel, až by som povedala, že sa nahneval a povedal mi, že on vo mne vidí iba kamarátku
Forsaken
King
King

greeta napísal:povedala som mu, že som si všimla, že medzi nami dvoma je niečo viac a, že sa mi páči
on očervenel v tvári, maximálne znervóznel, až by som povedala, že sa nahneval a povedal mi, že on vo mne vidí iba kamarátku
:smt059 a pusa nic ?

no bud znervoznel preto ze aj to tak citi a nevedel co robit...
alebo ta ma len za kamaratku a paci sa mu dakto iny ..

takze dockaj casu - nech si to da dokopy v hlave a potom sa ho popytaj ze co sa deje a ako to citi on, jednoduchou otazkou: "Co ty na to ?, nic mi na to nepovies? (co som ti minule povedala)"
greeta
Light Expert
Light Expert

pusa nie, zas nechcela som to preháňať, ja si uvedomujem, že som ho vlastne postavila pred hotovú vec, aby sa vyjadril a to ho mohlo znervózniť, bo on je strašne hanblivý, v živote som ho nevidela tak nervózneho ako keď som sa ho to spýtala

Forsaken: a myslíš, že ako dlho trvá to zrovnávanie v hlave?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

my chlapi nehovoríme "neviem" keď myslíme "nie" a podobne. Takže ak ti povedal že iba kamarátstvo tak to tým aj myslel
greeta
Light Expert
Light Expert

a prečo bol potom z toho tak strašne nervózny?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Možno mu to bolo nepríjemné. Inak mám pocit, že my dievčatá takéto veci dosť prežívame a vidíme milostné vzťahy aj tam, kde nie sú. Ale keď ti povedal, že ťa berie ako kamarátku, tak to podľa mňa tak myslel. Buď rada aspoň za to, že vieš, na čom si. :)
Forsaken
King
King

greeta napísal: Forsaken: a myslíš, že ako dlho trvá to zrovnávanie v hlave?
tak pozri sa, mozno on niekoho chce a caka na podobnu spravu od tej osoby, takze teraz nevie ze ma zaujem o teba, akonahle zisti opak - ze ta osoba ho nechce, tak mozno zisti ze o teba zaujem nakoniec mal...

ono je to tazko, tak preco sa s nim o tom neporozpravas ? ved ked sa hambi tak aj cez net...
audiotrack napísal:my chlapi nehovoríme "neviem" keď myslíme "nie" a podobne. Takže ak ti povedal že iba kamarátstvo tak to tým aj myslel
ja hovorim neviem, ked neviem... a myslim tym ze neviem --> to znamena moznost ano/nie...

to ze povedal ze vidi v nej kamaratku neznamena ze ta kamaratka bude vecne... mozno nechcel odpovedat ano - lebo caka na odpoved niekoho ineho...

nevidel by som to tak cierno... z jednej vety sa to neda 100% tvrdit..
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Možno je ozaj hanblivý a niečo také ho zaskočilo a nevedel na to adekvátne reagovať, preto vybehol s tým, že si kamarátka. Možno ešte nemal źiaden vzťah a je to pre neho niečo nové..
Keď si spomeniem nejaký ten rok do zadu , keď za mnou prišlo dievča a toto mi povedalo, tak som tiež reagoval podobne..
Podľa mňa by si to mala skúsiť a nahodiť túto tému, keď už budeš s ním, alebo možno aj internetovou cestou, keď je taký hanblivý..
greeta
Light Expert
Light Expert

a nemala by som skôr počkať nejaký čas či sa prejaví on a povie mi niečo, nechcem na neho tlačiť, nevidím to ako dobrú cestu, len zas koľko mám čakať
no ja si myslím, že nemal dievča, vyzerá byť strašne neskúsený chalan, veľmi hanblivý
Forsaken
King
King

necakaj... zacni to riesit... napis mu smsku.. na internet... zavolaj ho ako obvykle von a pod.
greeta
Light Expert
Light Expert

podľa mňa on mal pocit, že na neho nalieham, preto tak zareagoval,sa zrejme zľakol keď som to tak priamo povedala, nechám mu trošku čas na rozmyslenie, nechcem to ešte viac pokaziť, podľa mňa ak bude chcieť byť so mnou, tak ma vyhľadá
Forsaken
King
King

tak to uz si mohol premysliet ak to bolo vcera... ja by som mu napisal... ved nejde o tlacenie - nemusis tlacit... ale porozpravat sa o tom..
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Mne sa zdá celkom rozumné nechať mu to prejsť hlavou. Ak je naozaj taký hanblivý, tak možno len potrebuje čas na to. A možno si nie je istý, či k tebe cíti niečo viac. Takéto postavenie pred hotovú vec nemusí byť vždy rozumné, hlavne v prípade hanblivého chlapa. Daj mu chvíľu čas, možno sa ozve sám a ak nie, tak skús vyštartovať po ňom opäť, ale trochu jemnejšie.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Možno je to len mnou, no v poslednom čase sa tu nejako často objavujú takéto témy, až mám pocit, že podaktorí muži by si zaslúžili high-five.

Do tváre.

So stoličkou.
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Terepin :D

Ano, tiez si citam si tie temy a som zarazena, lebo vacsinou tam slecnam radite, ze maju prevziat iniciativu, potom sa rozprudi velka debata o tom, ze preco stale len chlap ma nieco robit, atd....A vidite, ona to este aj chudiatko zobrala do vlastnych ruk a co z toho

Ja v podstate suhlasim s tym, ze to bola len taka obrana, pretoze znervoznel, nahnevany nemal byt preco v podstate..... Ked si ochotna pockat trosku, nechaj ho popremyslat
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Alofok, ale to záleží od viacerých faktorov. Nie každý je rovnaký. A keď vedela, že je chalan hanblivý, tak to zrejme nemala na neho hneď vybaliť.
greeta
Light Expert
Light Expert

ok, ale ja som mu to už dlho dávala najavo úsmevmi, pozvala som ho von a podobne, ale on sa stále nemal k činu, tak som to už zobrala do vlastných rúk
myslíte, že ak ku mne niečo cíti, tak mi to povie? alebo som ho tak znervóznila a nahnevala, že som to len pokazila?
Napísať odpoveď