Chcem kúpiť auto
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
Ako focus 1.8tdci podla mna ano
Tak akože nie som nejaký puntičkár vodičak mi nedali pred 2-3 rokmi čiže BMW a AUDI to mate pravdu samé stočenky ale v dnešnej dobe je všetko stočené ale neodbočujme skúste mi teda odporučiť niečo ine do 4K
Záleží to aj od toho, čo od auta požaduješ. Ak ti nejde v prvom rade o spoľahlivosť, ale skôr jazdné vlastnosti a radosť z jazdy, tak kľudne choď do nejakého BMW E46 323i/325i/328i/330i, akurát treba počítať s tým, že je to už dosť staré auto a nebude najspoľahlivejšie. Ideálne treba vychytať ešte kus s čo najmenej hnilou karosériou. Vozenie v tom je určite o niečom inom ako momentálne vo Focuse.
Ak sú pre teba spoľahlivosť a čo najmenšie servisné náklady prvoradé, tak choď do nejakej Octávky, ale to si príliš oproti tomu Focusu nepolepšíš.
Ak sú pre teba spoľahlivosť a čo najmenšie servisné náklady prvoradé, tak choď do nejakej Octávky, ale to si príliš oproti tomu Focusu nepolepšíš.
hnile 20 rocne bmw so zadnym nahodom a este v nafte, neexistuje ze sa za 20 rokov k tomu autu niekto nespraval ako prasa a ty si to odnesies
za 4k sa da kupit slusna O2, alfa 159, mondeo, focus, golf
za 4k sa da kupit slusna O2, alfa 159, mondeo, focus, golf
Chcem kúpiť auto
Ale pilifo pisal benzin ne naftu 
Ale tiez som toho nazoru ako chezter aj kebyze benzin ... to by si musel mat fakt stastie ...
Ale tiez som toho nazoru ako chezter aj kebyze benzin ... to by si musel mat fakt stastie ...
ale eddy0914 chce diesel, nevieme ci kvoli dlhym trasam alebo kvoli odpichu v meste do potravin zo semaforu
alebo sa mu paci piskanie turba pred koncom zivotnosti
//autoeditácia príspevku (07 Jan 2019, 8:10)
alebo sa mu paci piskanie turba pred koncom zivotnosti
//autoeditácia príspevku (07 Jan 2019, 8:10)
bmw v nafte z 2001vého je cestaEddy0914 napísal: FORD je sračka nekupovať
Chcem kúpiť auto
Aha to som nedocital ...
Tak hlavne si urcit kde budem s autom jazdit a uz viem ci benzin ci diesel
len mam pocit ze na slovensku si kazdy povie budem jazdit mesto a 1 mesacne dam 200km ... treba diesel
a tie auta potom tak aj vyzeraju ...
Tak hlavne si urcit kde budem s autom jazdit a uz viem ci benzin ci diesel
-
guess.whoo
Redeemer
vsak sa staci pozriet po BA kolko dieslovych Q7 a pod. tam jazdi 5-6km trasy..ale hlavne ze usetris 3e na kazdom tankovani
nahodou
tiez rozmyslam nad Q7 v nafte
ale preto lebo 4.2fsi neuzivim a Q7 preto lebo do BA jedine suv alebo jeep, tie cesty su hrozna mrdka, fuj, sama jama, kanal ako naschval v drahe kolesa a kazdych 15 metrov a je jedno ci na pravej alebo lavej strane, treba kluckovat a vyhybat sa ako ko*ot
vidim ze sa tu riesi auto do 4K , pred troma dnami som kupil:
mazdu 3 I BK 2005rv , je to benzin 110kw atmosfera 160HP , predny nahon , verzia GTA vsetko okrem parkovaciek kozennych sedaciek a vyhrievanych sedadiel , radio je original ale vies pichnut zo zadu donho aux vsetko je verejne dostupne na YT, ver ze zive to je
mozes sa pozriet po aute aj tymto smerom 
mazdu 3 I BK 2005rv , je to benzin 110kw atmosfera 160HP , predny nahon , verzia GTA vsetko okrem parkovaciek kozennych sedaciek a vyhrievanych sedadiel , radio je original ale vies pichnut zo zadu donho aux vsetko je verejne dostupne na YT, ver ze zive to je
mne sa tieto trojky vzdy pacili, hlavne MPS
-
guess.whoo
Redeemer
mps je ine kaficko, su aj relativne lacne, ale nie su najspolahlivejsie (ani m6 mps)
1. Nie som s mesta
2. Som s dediny a cestujem za pracou cca 50km tam a spať
3. Diesel preto lebo ušetrím ale ako vyššie som čítal ohľadom tej mazdy pozeral som aj ja po mazde 3 ale nie hatchback ale sedan tie sa mi páčia viac no neviem či do 4K takú zoženiem
4. japaja koľko asi ta mazdička spapa na 100KM ?
2. Som s dediny a cestujem za pracou cca 50km tam a spať
3. Diesel preto lebo ušetrím ale ako vyššie som čítal ohľadom tej mazdy pozeral som aj ja po mazde 3 ale nie hatchback ale sedan tie sa mi páčia viac no neviem či do 4K takú zoženiem
4. japaja koľko asi ta mazdička spapa na 100KM ?
-
guess.whoo
Redeemer
okolo 9
50 je dost, aj ja by som bral uz naftu, ale nie bawo, pozri si o2, tie auta vyzeraju nazivo krajsie ako na fotkach
-
guess.whoo
Redeemer
vyzeraju aj su hlavne z vnutra strasne sterilne, ale to je uz o vkuse
Neviem ako vy ale O2 nikdy a BMW tiež nie asi pojdem do mondea 2.2 CDTi
Eddy tuším od včera editoval svoj prvý post v tejto téme. Tam chcel myslím "nie diesel", preto som odporúčal tie benzínové Báwa, ktoré sú väčšinou v lepšom stave ako diesele...
Čo je pre teba teda prvoradé? Spoľahlivosť a cena servisu, spotreba alebo jazdné vlastnosti?
Čo je pre teba teda prvoradé? Spoľahlivosť a cena servisu, spotreba alebo jazdné vlastnosti?
Premna je prvorade spotreba vela jazdim autom a jazdne vlastnosti comfort .... oktavku nechcem strašne koliše a koli elektrine všetko sa tam kazi okna, dvere spetne zrkadla je to choroba podľa mňa
nemozes ratat len spotrebu, ale celkove naklady na prevadzku, tie su u starych dizlov vyssie, lebo sa viac kazia