Chcem kúpiť auto
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
M4rek: vies kolko by si musel najazdit na tom aute po meste, aby si tych 100km pri tej "vysokej" spotrebe najazdil? 10l/100km je ok, toho sa neboj... ak chces chodit s 5 ludmi casto stovkou mimo mesta, tak uz len preto by som pozeral po tej 1,8l, prip. aj po dvojlitri... 66kw je na 5 ludi mimo mesta malo... mensie motory budu dychcat a budes mat na nich rovnaku spotrebu ako na tych vacsich, o dialnici ani nehovoriac... 626 sa neboj, to je vyborne vozenie
prip. ak zhanas nieco v podobnej kategorii, tj, vacsi sedan, pozri si este hondu accord
chcem sa len opýtať , ako je to zdovozom auta z česka ? su tam take iste poplatky a papierovačky ako z dovozom napr. z nemecka ? respektíve kolko by ma zhruba vyšlo všetko ak by som chcel doviesť auto z česka ?
-
RATZINGER666
Darca
ano, je to uplne to iste 
mne sa 10l v meste a 7-8 mimo mesta zda trosku viac ako by som si predstavoval ... no neviem, pojdem mozno aspon pozriet tu Mazdu 626
// tych 5 ludi zvyknem v aute niest max raz za nejake 2-3 mesiace ... mozno v lete castejsie
// tych 5 ludi zvyknem v aute niest max raz za nejake 2-3 mesiace ... mozno v lete castejsie
-
Fabo
Hardcore addict
Nie je, nepotrebujes prekladat papiere. A ak si robis cenovu kalkulaciu, tak by si mal pocitat aj s tym, ze je to o cosi blizsie a aj rezia bude lacnejsia.RATZINGER666 napísal:ano, je to uplne to iste
-
RATZINGER666
Darca
aha, vidis to, ten uradny preklad ma nenapadol... co sa tyka prevozu samotneho, tiez sa da predpokladat, ze to tiez vyjde cosi lacnejsie, ale to iba v pripade porovnania CZ a D, ale pri dovoze z PL alebo HU to uz pravidlom byt nemusi 
potrebujem surne jednu odpoved, mam vyhliadnute auto, dovezene v roku 2007 na Slovensko a uz to mal jeden majitel na Slovensku ... a teraz to chcem kupit ja .. kamarat mi hovoril, ze mam pozriet ci ma kontrolu originality, ale nema ... majitel sa ma pytal, ze naco mi kontrola originality ked bolo dovezene v roku 2007.
Co s tym ? Ma mat tu kontrolu ci nie ? Ked uz bolo prihlasene na Slovensku asi nebude kradnute ?
Co s tym ? Ma mat tu kontrolu ci nie ? Ked uz bolo prihlasene na Slovensku asi nebude kradnute ?
-
RATZINGER666
Darca
KO je povinna od r. 2008, nie je vsak naskodu dat si ju spravit aktualnym majitelom...
a ked to nie je mozne urobit, lebo ho idem dnes kupit ? .. bolo uz prihlasene na Slovensku ... nemozu byt teda ziadne problemy pri prihlaseni, hej ?
// ked skontrolujem tu VIN cislo? http://www.minv.sk/?odcudzene-mot-vozidla
// ked skontrolujem tu VIN cislo? http://www.minv.sk/?odcudzene-mot-vozidla
-
RATZINGER666
Darca
nie, ale istota je gulomet... ak vies, co kupujes, tak do toho... ale okrem toho si limitovany 30timi kalendarnymi dnami na prihlasenie na Tvoju osobu, inak bude kontrola vyzadovana, takze bacha...
no ta databaza sluzi na vyhladavanie v evidencii kradnutych vozidiel
no ta databaza sluzi na vyhladavanie v evidencii kradnutych vozidiel
-
KaptMichal
King
Caute, chcem sa spytat aky mate nazor na Mercedes C, ale ten starsi model (co sa vyrabal myslim od roku 2001). Zaujal ma hlavne 220CDI, mate s nim niekto skusenosti, popripade viete ci to je dobra/zla kupa? Ake su nedostatky, cena nahradnych dielov, ktore sa na nom najviac menia atd?
-
RATZINGER666
Darca
KaptMichal: ak naftu, tak urcite 270cdi, najspolahlivejsi motor a vzhladom na obsah aj s najnizsou spotrebou... spolahlivost na vyssej urovni, pri prvych kusoch bacha hlavne na elektroniku, neviem, aky mas rozpocet, ale urcite by som pozeral po facelifte od 2005 roku... kupa je to urcite dobra, aj ked ide o trosku mensi sedan, cena ND priatelna, vdaka jeho rozsirenosti existuje vela moznosti servisovania z druhovyroby, prip. z buraciek...
-
KaptMichal
King
Ok, cize hovoris, ze nahradne diely nie su az taky strasiak? Cena tak do 10k...
//
Nieje ten facelift z roku 2004?
//
Nieje ten facelift z roku 2004?
-
RATZINGER666
Darca
urcite nie, za 10k mas aj 2005 faceliftovany rocnik s vychytanymi vsetkymi muchami a v slusnom stave... ceny ND su ok, teda skor priemer, ale urcite ich vela potrebovat nebudes... v zahranici budu o rok v Tvojom rozpocte uz aj tie nove C-cka w204...
// je, februar 2004, sekol som sa
// je, februar 2004, sekol som sa
tak stal som sa dufam, ze dlhodobo stastnym majitelom Golfa 1.4 55kW, r.v. 1999, central, ABS, klima ... najazdene sice 228 000km, ale nedavno boli menene rozvody a bolo pravidelne servisovane, na tolko najazdenych km vyzera vyborne, interier je super, volant len trosku zosuchany, radiaca paka tiez len mierne, sedacky vobec nie su vysedene ... vidno, ze bolo starane o to auto. Za 2200€ si myslim, ze to bola dobra kupa.
-
awtt
Medium Professional
http://ford-focus.autobazar.eu/16-16v-z ... 84846.html
co hovorite natoho forda? nema nejak podozrivo malo km?
kamosi ma od neho odhovaraju
-
Suffel
Guru
myslim ze stoceny je urcite ale zase nevyzera az tak zle.. rozhodne by ho bolo potrebe ist pozriet..
-
Fabo
Hardcore addict
Tak zalezi od pouzivania, ze ano... ak ti nie je pridaleko, chod sa pozriet, kilometre ries len do tej miery, ze desatrocny diesel nebude mat 50 tisic, dolezity je stav. Ale ak ta to ukludni, vidim tam v pozadi dalsie auto, nejaky kombik, a ak bol Focus pouzivany nejaku dobu ako druhe auto v rodine, tak 115 tisic nie je az tak nerealnych.
Nema priehlbinu na lavej strane pod svetlom ??? alebo to robi foto?awtt napísal:http://ford-focus.autobazar.eu/16-16v-z ... 84846.html
-
Suffel
Guru
ano je to tuknute.. ale s toho by som si tazku hlavu nerobil su podstatnejsie veci ako tukanec..