Osobne by som ti odporucil Mazdu 3, mam, nedam na to dopustit.. Takmer bezudrzbove auto, a s 1,6l benzinom a tvojou pozadovanou vybavou by si sa mal do danej ceny v pohode dostat..patro16 napísal:zdravím tak som tu zas,
teraz v maji/juny by som si rad kupil moje 2 a hlavne komfortnejsie auto, prve bola fabia clasic 1.4MPi, r.v.2002 soc vybavaale spolahliva ktoru som jazdil cca rok , na kazdodenne dochadzanie do prace(cca 23km tam + 23km spät)+nejake tie vikendy, cena by mala byt do 6-6,5 tis.€ a malo by to mat minimalne ABS, ESP, aut. klimu, hmlovky, min. predne okna v elektrike
ci ist do nafty alebo benzinu si necham poradit...
uvazujem o rocniku 2007+ asi nieco mensie ako fiat bravo, focus mk2 asi po fl, golf V...
pripadne znami mozno bude predavat jeho Audi A4 sedan 1,9 TDI so slusnou vybavou, rv.2006 ale uz ma najazdene cez 270 tis. ale podstivych, za pre mna priaznivu cenu, tak este cakam na neho(no chcem mat nieco aj v zalohe, preto sa pytam) do toho maja/juna ibaze tam sa obavam servisu kedze ide o premiovu znacku a auto uz ma dost "nalietane"...
Akurat pozeram na inzerat - http://mazda-3.autobazar.eu/16-id4048998.html - no neviem ci som nieco prehliadol ale je to az podozrivo dobra cena...
//uz som si vsimol pokracovanie leasingu