Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
drop
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa drop »

p4ra napísal:Byt na jeho mieste uz sem ani neodpisujem, ale tankujem 3. nadrz do toho ST a brazdim okresky.
Presne tak :lol: tankovat, jazdit a uzivat si tu jazdu. Potom este vacsia srdcovka focus RS len tam je cena trochu vyssie. Konkretne myslim kusok od beastie, kde dal cenu taku kde mu to nikto nekupi, no za taku cenu by som ho aj ja dal prec keby sa niekto najde a kupil zas nieco ine. Predtym mal pumu.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Bol by som vďačný aj za iné typy ako Focus. Inak ten posledný RS....také auto a ebne tam gumy Matador? To ako vážne....?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Matador gumam nic nechyba, len ludia to maju pomylene v hlavach. Jazdil som na roznych autach s roznymi vykonmi na Matadoroch a je to v pohode.

Co sa tyka tipov - tak co teba napada s pomerom zabava/cena/tvoje poziadavky? Lebo mna nic.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

co pozeram, tak tych co splnaju teoreticky podmienky je dost:
http://www.bit.ly/14AEdCC
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

hegy ta toyota je zo ziliny :) neviem ci ma vyznam sem vobec nieco pisat lebo tu uz nevie nik nic ine poradit ako focus. pritom si myslim, ze ta toyota alebo aj civic v pohode presti to ST :)
drop
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drop »

ten focus tu je odporucany preto lebo ma dobry pomer cena/vykon/stav. ked nie focus tak by som pozrel corollu. jedina ma oslovila.

chlapec10 tak podmienky tam splna malo aut.

begbee a co je zle na novych matador gumach ? pritom netreba zabudat, ze to je 18"rozmer.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Chceli ste vediet nazor, viac ludi to auto pozna, ma nepriestrelnu historiu, nadprimerany servis (skratene intervaly, OEM dielce, v rukach odbornika, auto slachtene pre radost, nepouzivane ako "spotrebak")
Ak chce niekto nieco vediet o focuse akejkolvek motorizacie rad mu ho tu rozoberiem "ustne" do srobika, kedze ani jedno z tychto aut velmi "osobne" nepoznam nebudem ho odporucat, neviem ako su na tom jazdne vlastnosti, naklady na servis, dostupnost dielov, ake tie auta naozaj su. Teda ak vies na zaklade NIECOHO odporucit begbeemu tieto moznosti, zver sa s nimi, rad sa dozviem nieco nove aj ja.
Ja mam focusa niekolko rokov a na to auto sa proste neda dopustit, otrepanu frazu o podvozkoch tu rozvijat nemusim dodam len, ze podvozok typu control-blade tazko najdes v konkurentovi v triede a poviem z vlastnej subjektivnej skusenosti v porovnani s mnoho inymi hothatchmi, to co dokaze focusovy podvozok ti predvedie asi maloco.
A begbee nechce focusa tak uz to neriesme, chcel spolahlivy benzinak, ja som mu ho ponukol a zhodou okolnosti je na predaj naozaj jedinecny kus svojho druhu.

EDIT: http://www.zeperfs.com/en/duel367-434.htm

Ano Corolla ma: viac koni, menej kg, lepsie zrychlenia, ciselne je naozaj rychla, no dole vidime cas kola a tazsi, menej vykonny focus je o 2 sekundy rychlejsi, a toto je na tom aute zaujimave!
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

mullat: vela fordakov sa tu vyrojilo :D tak ale co ine vybrat do 5000 a musi to byt nepreplnany hot hatch...

CTR je drahy a nic ine podmienky nesplna... este ma napada lacnejsi golf 4 2,8l 4motion a zainvestovat do podvozku...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Z "kliky" resp. neviem ako nazvat tu tyc ulozenu v gume moc podvozok nevykuzlis asi nikdy...
Kazdopadne aj nad golfom som uvazoval ale 2.8 v golfe je povedzme rychly, ale ak ma byt auto pre radost aj denne jazdenie tak to nieje zrovna favorit.

OT FF :
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

drop napísal:begbee a co je zle na novych matador gumach ? pritom netreba zabudat, ze to je 18"rozmer.
A čo keď je to 18" rozmer? Mne to evokuje len jedno...opicu si kúpi a na banány nemá. (aj keď pravda to byť nemusí)
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Odkedy je to pod firmou Matador Continental tyres uz sa vela veci zmenilo od dôb "pneu na favorita" kazdopadne je to mid-end firmy Continental, co nieje samozrejme "na hanbu"... Tolko moj nazor.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Nejde mi ani tak o konkrétny kus ako o model. Tá cenová hranica je voľná, v zásade len nech to nie je moc drahé (aj keď to znamená kadečo pre kadekoho). Dôležité je atmo benzín s veľkým výkonom a nemal by to byť posledný výkrik elektronických kurvítok.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hegy: tak ked budes robit podvozok, das to na powerflexy :P

pisem, ze v tejto cenovej relacii toho moc nenaspekulujeme...

k tomu zrovnaniu - cas na okruhu je je sice dolezity, ale mohol byt jazdeny roznymi sofermi pri roznych podmienkach... toho by som sa az tak nebal... okrem toho tam nie su uvedene papierove udaje, ale overene z praxe... ak by to tak aj bolo, tak je to dane podvozkom... rozdiel su dve sekundy v ramci minuty a pol, co je podla mna zanedbatelne, pokial na tom clovek nejde zavodit... a ak by to chcel zrychlit, stacia mu upravy na podvozku...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak potom fakt asi iba japonci alebo nejaky LEON FSI 2.0 ale upozornujem, tam boli problemy so zapalovacimi modulmi(cievkami).
Mozno este nejaky BMW E46 2.0i R6, to uz je vsak take no u BMW je ten dvojliter naozaj pomaly (vzhladom na auto).
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

begbeee: tak potom CTR a nemusime sa o nicom bavit :wink:
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

RATZINGER666 napísal:tak ked budes robit podvozok, das to na powerflexy :P

pisem, ze v tejto cenovej relacii toho moc nenaspekulujeme...

k tomu zrovnaniu - cas na okruhu je je sice dolezity, ale mohol byt jazdeny roznymi sofermi pri roznych podmienkach... toho by som sa az tak nebal... okrem toho tam nie su uvedene papierove udaje, ale overene z praxe... ak by to tak aj bolo, tak je to dane podvozkom... rozdiel su dve sekundy v ramci minuty a pol, co je podla mna zanedbatelne, pokial na tom clovek nejde zavodit... a ak by to chcel zrychlit, stacia mu upravy na podvozku...
Ratzi jj je to porovnavanie v extreme, ja som sa len oprel o vyraz "Corolla preští Focus" no okej, mozno ano predsa 200ps je fakt dost na 1200kg hothatch, len mam dojem ze japonci nikdy neboli velmi magnati na podvozky, a co som tak zbezne presiel po nete tak boli aj stazniosti na podvozok Corolly.
Kazdopadne, ajtak tento vyber stoji na chuti, ak nejde o takeho nadsenca ako som ja tak vacsina dristov o podvozku su ajtak bezpredmetne niektori ludia mozno ani nevedia ake su rozdiely medzi nimi...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Popravde, čo som pozeral tak ma oslovil najviac Focus (aj keď odpovede typu Focus aj mne idú už na nervy) a práve Seat. Tá Honda tiež vyzerá dobre.

Hegy, P4ra pri všetkej úcte, že to má kámoš z Ford Clubu na RS ešte z matadorky nerobí nič viac než je a fakt je, že mať to na takom aute je minimálne na.......zdvihnuté obočie. Sú pneumatiky, ktoré z toho podvozku dostanú určite viac ako nejaké noname niekade z východnej európy (lebo Matador nič viac nie je).
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hegy: pozri, ten podvozok nebude "zly"... iba bude na okruhu trochu pomalsi od par lepsich... a v praxi to nezavodnik ani nepostrehne, pokial to nebude stavat v kazdej zatacke na limit a nestopovat si to...

a aj keby rovno, vzdy moze podvozku trochu pomoct... okrem toho na nase hrbolate cesty ani nejaky extra tuhy podvozok ani nemozes mat... to, s cim na okruhu poletis, Ti tu bude skakat ako koza...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

To je to ja to trosku inac cele vidim, a nebavim sa teraz o modifikovanom ale seriovom podvozku, o aute ako takom. A co do rychlosti-pomalosti na okruhu, to neriesim, ide skor o potesenie veci, komunikativnost a odozva na riadenie, schopnost aktivne fungovat, schopnosti podvozku eliminovat-vyuzivat nevyhodne posobiace sily nan, aj keby to auto neslo rychlejsie, je to ovela vacsia zabava to soferovat, to je uz vsak pre vodica nadsenca, pre vodica spotrebitela su dolezite daleko praktickejsie fatkory... Ja to bohuzial po tejto stranke vidiet neviem, auto musi fungovat na jednicku od kolies po antenu.
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

Nazdar chlapi,
co hovorite na tento Peugeot 407?
Vyhnut sa oblukom? Vyuzival by som ho na obcasnu jazdu z Brna domov (250km) nez dokoncim skolu. Staci teda, ked vydrzi dva roky a potom kupim nieco nove.
Napísať odpoveď