Ja si ho nechám, budeme to mať ako druhé auto. Len som rozmýšľal nad predajom.Hegy napísal:Inac, take auto.... no neviem... Akoze trhovu hodnotu ozaj nema ale to sa nenajde nejaky znamy co vyuzije takuto ponuku??
Kupit prakticky zanovne auto... za relativne smiesne prachy... no ja by som nevahal byt tvoj kamostiez urcite nova nestala pod 15k€
Chcem kúpiť auto
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
-
vladenko007
VIP
ahoj
môžte mi povedať či tá uvedená spotreba na tom bmv je reálna alebo to je viac?
http://bmw-rad-3.autobazar.eu/330-d-id4 ... map=%5B%5D
-
drop
Medium Star
rataj radsej viac. ja som na automate nespravil pod 8 ale zas ked som mal moznost jazdit v 3.0d tak som ho nesetril na spotrebu. 
Stryko ma presne toto v touringu, mesto 10 a mimomesto 8-9.vladenko007 napísal:ahoj
-
vladenko007
VIP
Ďakujem obom. 
-
hojko
Site Admin
Otazne su aj kilometre, kedze za rok nabehalo auto len 800km:
27.09.2011 - Zvláštna
177 233 km
19.10.2012 - Administratívna počas lehoty
178 000 km
08.10.2013 - Pravidelná
210 680 km
27.09.2011 - Zvláštna
177 233 km
19.10.2012 - Administratívna počas lehoty
178 000 km
08.10.2013 - Pravidelná
210 680 km
-
RATZINGER666
Darca
podla mna to cely rok stalo v servise a nebolo na opravu, kedze to ma cely novy predok 
-
vladenko007
VIP
Hojko
asi tak pol hodinky pozerám info a fotky toho BMW že odkial máš tie informácie o km
http://www.seka.sk/ keby som nepozrel o 2 stránky späť ani neviem že to existuje.
Nad autom uvažoval môj kámoš ale odhovoril som ho.
asi tak pol hodinky pozerám info a fotky toho BMW že odkial máš tie informácie o km
http://www.seka.sk/ keby som nepozrel o 2 stránky späť ani neviem že to existuje.
Nad autom uvažoval môj kámoš ale odhovoril som ho.
to uz je druha vec... to auto by som nebral ani za svet
-
drop
Medium Star
ja som napr. ani fotky nekukal a teraz pozeram, ze aky tuzzing zpredu.. 
-
Thommas
Addict
Zdravím ľudia. Pomaly zvažujem výber auta, už sa naozaj zíde. Akurát by sa mi zišla rada.
Momentálne mám možnosť jazdiť na dvoch rôznych: Clio (r.v. okolo 2004, 1.2 alebo 1.3, benzín, udržované, servisované, proste je oň postarané) a Felda (diesel, 1.9, 380 000 km bez akéhokoľvek servisu, ani o výmene mot. oleja neviem, proste na ruby). Osobne Felda mi sedí omnoho viac, aj keď stav je hrozný (trasie, servo hádže, sprosto štartuje a kopa iných blbostí). S Cliom nie som dosť spriatelený, viac mi sedí dieslový motor + to Clio je až príliš malé.
Momentálne mám tak 1500€ na auto + papiere, čo odporúčate? Môj osobný favorit je Felda (samozrejme nie hore opísaná), akurát čo som obbehal Feldy na predaj, nenašiel som takú, čo by nehrdzavela alebo nebola nabúraná. Väčšie auto ako Felda veľmi nechcem, ale zas ani také ako Clio nie. Ak sa dá, tak diesel. Ďakujem za nápady. Ak som na niečo zabudol, doplním.
Momentálne mám možnosť jazdiť na dvoch rôznych: Clio (r.v. okolo 2004, 1.2 alebo 1.3, benzín, udržované, servisované, proste je oň postarané) a Felda (diesel, 1.9, 380 000 km bez akéhokoľvek servisu, ani o výmene mot. oleja neviem, proste na ruby). Osobne Felda mi sedí omnoho viac, aj keď stav je hrozný (trasie, servo hádže, sprosto štartuje a kopa iných blbostí). S Cliom nie som dosť spriatelený, viac mi sedí dieslový motor + to Clio je až príliš malé.
Momentálne mám tak 1500€ na auto + papiere, čo odporúčate? Môj osobný favorit je Felda (samozrejme nie hore opísaná), akurát čo som obbehal Feldy na predaj, nenašiel som takú, čo by nehrdzavela alebo nebola nabúraná. Väčšie auto ako Felda veľmi nechcem, ale zas ani také ako Clio nie. Ak sa dá, tak diesel. Ďakujem za nápady. Ak som na niečo zabudol, doplním.
a co tak feldu na plyn? ja osobne som kupil 1.6tku a za polroka co som dal 700kil na kupu mi to usetrila na plyne. servis som zatial nerobil ziadny je to srot ale pomaly dokupujem a opravujem lacne diely. a nieje snimi problem ako s naftovimy feldamy. jedine papa olej
Ak mám porovnať Clio 1.2 a Feldu 1.3 obe zjazdené do nemoty (rozumej okolo 180 000 km) tak Felda je lepšia vo všetkom okrem hrdze.
Felda je nesmrteľné auto, ale tak nehrdzavejúcu už nájdeš ťažko. Ak Feldu tak treba fakt vyňúrať nejakú dôchodcovskú po známosti. 1.6 + LPG nie je blbosť, ale bude sa hľadať ešte ťažšie, navyše 1.3-kou neprehlúpiš. Oba sú to 8v motory veľmi vhodné od mesta, zaberajú fakt odspodu, kolegyňa-blondína sa na tom Cliu pohla na 3-ke a ustálo aj zaradenie 4 (neskapalo), keď mala ísť 1 alebo 2
Felda je nesmrteľné auto, ale tak nehrdzavejúcu už nájdeš ťažko. Ak Feldu tak treba fakt vyňúrať nejakú dôchodcovskú po známosti. 1.6 + LPG nie je blbosť, ale bude sa hľadať ešte ťažšie, navyše 1.3-kou neprehlúpiš. Oba sú to 8v motory veľmi vhodné od mesta, zaberajú fakt odspodu, kolegyňa-blondína sa na tom Cliu pohla na 3-ke a ustálo aj zaradenie 4 (neskapalo), keď mala ísť 1 alebo 2
-
Thommas
Addict
Chobot: Tak ten plyn neviem. Čo som počul, najviac sa hodí mimo mesta, kde by som auto veľmi nevyužíval.
Begbee: Felda je diesel, 1.9. Clio má najazdených tak 165 000 km, Felda omnoho viac, cez 355 000 km. Zároveň na hocijaký servis (hoci aj výmenu oleja) si na Felde nepamätám, ale zato Clio bolo aspoň 3x minulý rok opravované.
Begbee: Felda je diesel, 1.9. Clio má najazdených tak 165 000 km, Felda omnoho viac, cez 355 000 km. Zároveň na hocijaký servis (hoci aj výmenu oleja) si na Felde nepamätám, ale zato Clio bolo aspoň 3x minulý rok opravované.
-
Runes
Addict
Chces disel a chces mesto :S to znicis a budes mat s toho dymostroj, kazdopadne moje prve auto bol disel 1,9t bol to citroen xantia a tie motory su tam fakt fasa este mi stoji pred barakom otec na nej jazdi je to 1994 rocnik menil som tam len olej a filtre to auto zozenies za 800€ a asi nic ti neda taky komfort v tej cene ma to ale hydro podvozok co ja osobne povazujem za + nezozere to na servise viac ako klasicke auto akurat asi nezozenies xantiu v nasich zemepisnych sirkach kde by nato ludia ne ... a hydraulika bola servisovana. Umna som ju porobil komplet celu stalo ma to 500€ jedine co mne zacalo haprovat je presakovanie palivoveho cerpadla ale zasa po 20 rokoch by sa aj slusalo ze by dake tesnenie prestalo tesnit dokonale
to len tak na spestrenie 
-
RATZINGER666
Darca
nemate niekto nieco okolo tisicky pre zenu do mesta, ktora uz par rokov nesoferovala?
...nemusi to byt hned, staci aj februar - marec... to bude aj rozpocet vyssi, cca 1500e... dakujem
...nemusi to byt hned, staci aj februar - marec... to bude aj rozpocet vyssi, cca 1500e... dakujem
-
hojko
Site Admin
RATZINGER666: Takzej zene bude najlepsi mesacnik na autobus
Ja by som to inak ako nejakou Feliciou, Polom alebo niecim podobnym neriesil, aj tak to rozbije na prvej vacsej svetelnej krizovatke.
-
RATZINGER666
Darca
ja napodobne, preto sa pytam, ci tu niekto nejaku taku krabicu na predaj nema
lenze zase uvedom si, ze nech jej akokolvek poradis, je to zena a tym pridu Pola a Felicie moc okukane
takze sa obzeram po astrach, 323, corollach a podobne
-
Arkaz
Addict
Ja budem predavat 2kove punto ale 1.9 jtd no s webastom
ale cena trochu mimo bude cca 2000€
-
RATZINGER666
Darca