Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
tacosi
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa tacosi »

Tych 130k zrejme myslel,ze ma najazdeny ten "novy" motor.
Samozrejme je to zavadzajuci inzerat a mal to tam uviest
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

je to síce trošku matúce, ale keby chcel tak by kľudne nechal stočiť km aj na budíkoch, čiže aspoň to, že tam uviedol skutočný stav na foto, plus info o novom motore je plus... stále lepšie ako keď niekto zamaskuje skutočných 350 000 na 170 000 všade kde môže ;)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

nemyslim, ze by bolo na tom inzerate nieco matuce. napisal stav km noveho motora a aj tam napisal, ze ma novy motor
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Lenze ludi zaujima aj stav kilometrov vozidla ako takeho,cize do udajov 307 000 a do popisu doplnit ze motor ma 130 000 a nie ze je motor novy dokonca.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

A aky je dovod, ze je tam novy motor???
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Boccaccio »

tacosi napísal:Lenze ludi zaujima aj stav kilometrov vozidla ako takeho,cize do udajov 307 000 a do popisu doplnit ze motor ma 130 000 a nie ze je motor novy dokonca.
to by inzerat nik necital, kedze vacsina ludi si zada do vyhladavania stav km do 100k alebo 200k, prip. extremne aj do 300k...
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

momentálne mením motor v aute aj ja, z dôvodu, že v servisoch mi neodhalili príčinu nízkeho tlaku, len to stále spravili pojazdné až do bodu, že oprava by prevyšovala druhý motor ( a motor do 530d zoženieš za polovičnú sumu ako bolo treba mne..) takže to, že tam vymením motor neznamená, že som zanedbával údržbu auta (sorry za OT)

a väčšina považuje za alfu a omegu práve počet najazdených km motora, nakoľko majú zafixované, že motor po 200 tkm je už zrelý do šrotu, pritom kupujú auta so skutočným nájazdom minimálne raz takým, čiže predávajúceho v tomto prípade chápem a osobne by som sa vôbec nebál ísť v prípadne záujmu pozrieť aj takéto auto :)
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

robo1152 napísal:a väčšina považuje za alfu a omegu práve počet najazdených km motora, nakoľko majú zafixované, že motor po 200 tkm je už zrelý do šrotu, pritom kupujú auta so skutočným nájazdom minimálne raz takým, čiže predávajúceho v tomto prípade chápem a osobne by som sa vôbec nebál ísť v prípadne záujmu pozrieť aj takéto auto :)
100% suhlas. U nas panuje choroba, ktora nuti ludi posudzovat stav auta podla poctu najazdenych km. Ja sa vobec necudujem, ze ma 3/4 aut stoceny tachometer, pretoze ti ludia si to vyslovene pytaju...
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

minule som akurát v jednom článku o stáčani tachometrov narazil na toto (samozrejme nemám overený zdroj, takže nezaručujem pravdivosť informácii) "Na nákupe Octavie som nemienil šetriť, a tak som na internete zadal heslo Predvádzacie vozidlá Škoda. Zašiel som do predajne, ktorá mi vyskočila na internete ako prvá a bol som nadšený. Všetky autá v čistej hale, veľké loga Škody, naozaj som si myslel, že kupujem predvádzacie vozidlo z Nemecka. Aké bolo moje prekvapenie, keď som sa prišiel doma pochváliť kamarátovi automechanikovi, ktorému k uvedenému počtu kilometrov 44 200 dosť vecí nesedelo - napríklad kondície bŕzd, stav prednej nápravy (zrejme myslené silentblokov), a hlavne na neho po odobraní spodného krytu vypadol zabudnutý štítok s dátumom posledného servisu pri stave 210 000 kilometrov!"

zdroj: http://www.vw-club.sk/viewtopic.php?f=110&t=54730
CHoBoT
Star
Star

Príspevok od používateľa CHoBoT »

bozeee prave som dal na inzerat moje mondeo a taky ludia mi pisu :/ ze ci motor je poskodeny ked tam davam aditiva do nafty
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ukaz inzerat, mozno by som mal kupcu ;)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Si myslia, že aditíva sú niečo ako antibiotiká pre ľudí. Keď motor trpí chorobami, treba ho liečiť aditívami :D
CHoBoT
Star
Star

http://auto.bazos.sk/inzerat/35172773/P ... I-96kW.php cislo som dal prec lebo taky ludia co mi volali bozeeeee moj to vzdam a dam to ackam ktore volali asi 10krat za den za polovicnu cenu :D

:D jaj tak ma nenapadlo ze aditiva- antibiotika :D
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Billy napísal: 100% suhlas. U nas panuje choroba, ktora nuti ludi posudzovat stav auta podla poctu najazdenych km. Ja sa vobec necudujem, ze ma 3/4 aut stoceny tachometer, pretoze ti ludia si to vyslovene pytaju...
Chorych je kazdopadne mnoho. Ja som kupil auto s 218 000km (R6 diesel) a od ludi, co autam nejak nerozumeju som sa dockal akurat udivenych ksichtov a pohrdania, kazdy vyplestil oci, ze ako to je strasne vela, ze to auto musi byt pred smrtou a bude sa furt len srat. Nehovorim, ze sa obcas daco neposere, ale nic, co by cloveka polozilo. Hlavne treba pozerat na stav a kupit zachovalejsi kus. Radsej dialnicak s 200tis. ako mestske so 150tis. Radsej vyservisovanych 220tis. ako vydojenych 150tis. :smt006
CHoBoT
Star
Star

ROKI49 napísal:
Chorych je kazdopadne mnoho. Ja som kupil auto s 218 000km (R6 diesel) a od ludi, co autam nejak nerozumeju som sa dockal akurat udivenych ksichtov a pohrdania, kazdy vyplestil oci, ze ako to je strasne vela, ze to auto musi byt pred smrtou a bude sa furt len srat. Nehovorim, ze sa obcas daco neposere, ale nic, co by cloveka polozilo. Hlavne treba pozerat na stav a kupit zachovalejsi kus. Radsej dialnicak s 200tis. ako mestske so 150tis. Radsej vyservisovanych 220tis. ako vydojenych 150tis. :smt006

urcite stav km je podla mna najmenej hodnotny ukazovatel pri kupe diesla a este ktomu stareho kedze tam je x y blbosticiek drahych ktore treba skor pozriet ako km,
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

ale ale, ake klubacke mondeo to tu vidim :P.. pekny kusok, skoda ze to je kombik keby to bol sedan tak viem o jednom zaujemcovi.. inak ak sa mozem spytat preco ho predavas?
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

CHoBoT napísal:Ford-Mondeo-20TDCI-96kW
Tak pani Natalia,aspon ste tam mohli uviest aj rok vyroby a zmenit si to vymyslene tel.cislo,ktore uz niekto ma :D
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ta klucka ma dostala :D si predstav vonku zima a chces sa co najskor dostat dnu a musis cakat kym sa ti vysunie :D
CHoBoT
Star
Star

Suffel napísal:ale ale, ake klubacke mondeo to tu vidim :P.. pekny kusok, skoda ze to je kombik keby to bol sedan tak viem o jednom zaujemcovi.. inak ak sa mozem spytat preco ho predavas?
stoji mi na dvore 90% podnikam a na to je uplne nevhodne a skoda ho nicit :/ a na zabavu je moc velke planujem kupit nieco lepsie ak sa podari tak od kolegu tu imprezku, inak je porobene tu je tusim aj dost pisane o nom co som snim vsetko riesil a ake vrasky mi robilo :D

tacosi napísal:
Tak pani Natalia,aspon ste tam mohli uviest aj rok vyroby a zmenit si to vymyslene tel.cislo,ktore uz niekto ma :D
jop uz je to opravene :D nedelu tam dam aj cislo aj to topnem mam zatial 3zaujemcov na piatok tak to neriesim :D po tych telefonatoch co som mal :/ ble,
Napísať odpoveď