Chcem kúpiť auto
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
Tych 130k zrejme myslel,ze ma najazdeny ten "novy" motor.
Samozrejme je to zavadzajuci inzerat a mal to tam uviest
Samozrejme je to zavadzajuci inzerat a mal to tam uviest
je to síce trošku matúce, ale keby chcel tak by kľudne nechal stočiť km aj na budíkoch, čiže aspoň to, že tam uviedol skutočný stav na foto, plus info o novom motore je plus... stále lepšie ako keď niekto zamaskuje skutočných 350 000 na 170 000 všade kde môže 
-
guess.whoo
Redeemer
nemyslim, ze by bolo na tom inzerate nieco matuce. napisal stav km noveho motora a aj tam napisal, ze ma novy motor
-
tacosi
Moderátor
Lenze ludi zaujima aj stav kilometrov vozidla ako takeho,cize do udajov 307 000 a do popisu doplnit ze motor ma 130 000 a nie ze je motor novy dokonca.
-
hojko
Site Admin
A aky je dovod, ze je tam novy motor???
to by inzerat nik necital, kedze vacsina ludi si zada do vyhladavania stav km do 100k alebo 200k, prip. extremne aj do 300k...tacosi napísal:Lenze ludi zaujima aj stav kilometrov vozidla ako takeho,cize do udajov 307 000 a do popisu doplnit ze motor ma 130 000 a nie ze je motor novy dokonca.
momentálne mením motor v aute aj ja, z dôvodu, že v servisoch mi neodhalili príčinu nízkeho tlaku, len to stále spravili pojazdné až do bodu, že oprava by prevyšovala druhý motor ( a motor do 530d zoženieš za polovičnú sumu ako bolo treba mne..) takže to, že tam vymením motor neznamená, že som zanedbával údržbu auta (sorry za OT)
a väčšina považuje za alfu a omegu práve počet najazdených km motora, nakoľko majú zafixované, že motor po 200 tkm je už zrelý do šrotu, pritom kupujú auta so skutočným nájazdom minimálne raz takým, čiže predávajúceho v tomto prípade chápem a osobne by som sa vôbec nebál ísť v prípadne záujmu pozrieť aj takéto auto
a väčšina považuje za alfu a omegu práve počet najazdených km motora, nakoľko majú zafixované, že motor po 200 tkm je už zrelý do šrotu, pritom kupujú auta so skutočným nájazdom minimálne raz takým, čiže predávajúceho v tomto prípade chápem a osobne by som sa vôbec nebál ísť v prípadne záujmu pozrieť aj takéto auto
100% suhlas. U nas panuje choroba, ktora nuti ludi posudzovat stav auta podla poctu najazdenych km. Ja sa vobec necudujem, ze ma 3/4 aut stoceny tachometer, pretoze ti ludia si to vyslovene pytaju...robo1152 napísal:a väčšina považuje za alfu a omegu práve počet najazdených km motora, nakoľko majú zafixované, že motor po 200 tkm je už zrelý do šrotu, pritom kupujú auta so skutočným nájazdom minimálne raz takým, čiže predávajúceho v tomto prípade chápem a osobne by som sa vôbec nebál ísť v prípadne záujmu pozrieť aj takéto auto
minule som akurát v jednom článku o stáčani tachometrov narazil na toto (samozrejme nemám overený zdroj, takže nezaručujem pravdivosť informácii) "Na nákupe Octavie som nemienil šetriť, a tak som na internete zadal heslo Predvádzacie vozidlá Škoda. Zašiel som do predajne, ktorá mi vyskočila na internete ako prvá a bol som nadšený. Všetky autá v čistej hale, veľké loga Škody, naozaj som si myslel, že kupujem predvádzacie vozidlo z Nemecka. Aké bolo moje prekvapenie, keď som sa prišiel doma pochváliť kamarátovi automechanikovi, ktorému k uvedenému počtu kilometrov 44 200 dosť vecí nesedelo - napríklad kondície bŕzd, stav prednej nápravy (zrejme myslené silentblokov), a hlavne na neho po odobraní spodného krytu vypadol zabudnutý štítok s dátumom posledného servisu pri stave 210 000 kilometrov!"
zdroj: http://www.vw-club.sk/viewtopic.php?f=110&t=54730
zdroj: http://www.vw-club.sk/viewtopic.php?f=110&t=54730
bozeee prave som dal na inzerat moje mondeo a taky ludia mi pisu
ze ci motor je poskodeny ked tam davam aditiva do nafty
-
guess.whoo
Redeemer
ukaz inzerat, mozno by som mal kupcu 
Si myslia, že aditíva sú niečo ako antibiotiká pre ľudí. Keď motor trpí chorobami, treba ho liečiť aditívami 
http://auto.bazos.sk/inzerat/35172773/P ... I-96kW.php cislo som dal prec lebo taky ludia co mi volali bozeeeee moj to vzdam a dam to ackam ktore volali asi 10krat za den za polovicnu cenu 
jaj tak ma nenapadlo ze aditiva- antibiotika 
-
ROKI49
Medium Professional
Chorych je kazdopadne mnoho. Ja som kupil auto s 218 000km (R6 diesel) a od ludi, co autam nejak nerozumeju som sa dockal akurat udivenych ksichtov a pohrdania, kazdy vyplestil oci, ze ako to je strasne vela, ze to auto musi byt pred smrtou a bude sa furt len srat. Nehovorim, ze sa obcas daco neposere, ale nic, co by cloveka polozilo. Hlavne treba pozerat na stav a kupit zachovalejsi kus. Radsej dialnicak s 200tis. ako mestske so 150tis. Radsej vyservisovanych 220tis. ako vydojenych 150tis.Billy napísal: 100% suhlas. U nas panuje choroba, ktora nuti ludi posudzovat stav auta podla poctu najazdenych km. Ja sa vobec necudujem, ze ma 3/4 aut stoceny tachometer, pretoze ti ludia si to vyslovene pytaju...
ROKI49 napísal:
Chorych je kazdopadne mnoho. Ja som kupil auto s 218 000km (R6 diesel) a od ludi, co autam nejak nerozumeju som sa dockal akurat udivenych ksichtov a pohrdania, kazdy vyplestil oci, ze ako to je strasne vela, ze to auto musi byt pred smrtou a bude sa furt len srat. Nehovorim, ze sa obcas daco neposere, ale nic, co by cloveka polozilo. Hlavne treba pozerat na stav a kupit zachovalejsi kus. Radsej dialnicak s 200tis. ako mestske so 150tis. Radsej vyservisovanych 220tis. ako vydojenych 150tis.
urcite stav km je podla mna najmenej hodnotny ukazovatel pri kupe diesla a este ktomu stareho kedze tam je x y blbosticiek drahych ktore treba skor pozriet ako km,
-
Suffel
Guru
ale ale, ake klubacke mondeo to tu vidim
.. pekny kusok, skoda ze to je kombik keby to bol sedan tak viem o jednom zaujemcovi.. inak ak sa mozem spytat preco ho predavas?
-
tacosi
Moderátor
Tak pani Natalia,aspon ste tam mohli uviest aj rok vyroby a zmenit si to vymyslene tel.cislo,ktore uz niekto maCHoBoT napísal:Ford-Mondeo-20TDCI-96kW
-
guess.whoo
Redeemer
ta klucka ma dostala
si predstav vonku zima a chces sa co najskor dostat dnu a musis cakat kym sa ti vysunie 
stoji mi na dvore 90% podnikam a na to je uplne nevhodne a skoda ho nicitSuffel napísal:ale ale, ake klubacke mondeo to tu vidim.. pekny kusok, skoda ze to je kombik keby to bol sedan tak viem o jednom zaujemcovi.. inak ak sa mozem spytat preco ho predavas?
jop uz je to opravenetacosi napísal:
Tak pani Natalia,aspon ste tam mohli uviest aj rok vyroby a zmenit si to vymyslene tel.cislo,ktore uz niekto ma