Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

...ehm, na koho je toto reakcia?
porsche
Novice
Novice

Príspevok od používateľa porsche »

na Headera treba citat pozorne :wink:
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...ale aj tak, 66kw nie je trhac asfaltu, ale nie je dovod tym opovrhovat... na mojom 68kw a na semislickoch s vybornymi brzdami sa dalo vzdy vyborne zabavit...
porsche
Novice
Novice

ano nie je to trhac asfaltov ale je to slaby vykon...sto ludi sto chuti :wink: ja nikoho a nic neopovrhujem len vyjadrujem svoj nazor toto je forum tak diskutujeme v kazdej teme nie len o autach o vsetkom a vymiename si medzi sebou nazory. :wink: Ja osobne by som tu octaviu na jeho mieste nekupil ale ak mu to staci prosim. 8)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

v poriadku, ano, je to slaby vykon... a co chces? je to bezne vozidlo, stacit to bude... nie vsetci su zavodnici a niektori hladia aj na nadobudaciu cenu a na spotrebu...

okrem toho - uz som sa vyjadril, ze to auto ake-take, je nevhodna kupa... a nekupil by som si ho ani ja... ale to nic nemeni na tom, ze to na tieto poziadavky uplne staci...
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

Zdravíčko. Pýtam sa len informatívne, ako sú na tom dané motory so spoľahlivosťou, výdržou a pod.:
1. Passat Variant 1.9 TDI 96kW 2005
2. 306 2.0 HDI 66kW 3. generácia 2000

Vďaka.
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

porsche: a inak si v poriadku chlapec alebo?
mal som možnosť šoférovať aj slabšie autá a nie som z toho na mäkko a neporovnávam to s trabantom (like a kid). Zrejme nechápeš účel auta s týmto výkonom a hlavne dízlom, takže sa ukludni, nikto sa do teba "nenaváža", ale nedalo mi nezareagovať na tvoju infantilnú poznámku.

Napriek tomu si mi stále nanapísal čo konkrétne máš za auto. Z toho usudzujem že buď teda vlastné auto nemáš alebo máš nejakú prahistorickú plečku ktorá má viac kW, reálne však polku zdochnutých.

Thommas: tak 96kW TDi je snáď král všetkých vysokých nájazdov. Čo viem ja, tak jeden z najspoľahlivejších motorov od VW v tej dobe. Na nete nájdeš tony článkov k tomu. Je to určite vydarený motor. Možno budeš prekvapený voľnobehom pri PDčku, ale inak osobne nemám čo vytknúť. Serú sa tam bežné veci ako na každom dízli. O HDIčku toho veľa neviem.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

nooo tie PD neboli zas taka vyhra, "kral vysokych najazdov" tiez neviem nevieeem, to by som skor pridelil rotacke
porsche
Novice
Novice

Header napísal:porsche: a inak si v poriadku chlapec alebo?
mal som možnosť šoférovať aj slabšie autá a nie som z toho na mäkko a neporovnávam to s trabantom (like a kid). Zrejme nechápeš účel auta s týmto výkonom a hlavne dízlom, takže sa ukludni, nikto sa do teba "nenaváža", ale nedalo mi nezareagovať na tvoju infantilnú poznámku.

Napriek tomu si mi stále nanapísal čo konkrétne máš za auto. Z toho usudzujem že buď teda vlastné auto nemáš alebo máš nejakú prahistorickú plečku ktorá má viac kW, reálne však polku zdochnutých.
Hej soferoval si aj slabsie auta?Nie nechapem ucel toho auta vysvetli mi to, lebo ty si tu asi nejaky vyjednavac alebo si velmi mudry :D Ucel toho auta je asi taky praca a domov a do Tesca na nakupy.Alebo sa mylim? :D

A to auto ake mam je moj nick!
Ale ja som sa ta tiez pytal ake auto ty prezentujes na nasich slovenskych cestach.A stale si neodpovedal,takze nemachruj ked ma ani nepoznas!Ci si len zvedavy za to ze som tu novacik!?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hej, preto bol ten motor vo svojej dobe najrozsirenejsi v celom koncerne...

...a vlastne co vedia v nejakej pofidernej fabrike, najvacsej v europe, zoskupujucej x znaciek, ktora vyrobi milion aut rocne... je to malo a hotovo :D nehovoriac o tom, ze to auto ma 1200kg a motor 220Nm, to je asi tiez malo...

ehm, ake auto prezentuje? auta sa prezentuju? to som nevedel, myslel som, ze na autach sa jazdi :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

porsche napísal:
A to auto ake mam je moj nick!
Ale ja som sa ta tiez pytal ake auto ty prezentujes na nasich slovenskych cestach.A stale si neodpovedal,takze nemachruj ked ma ani nepoznas!Ci si len zvedavy za to ze som tu novacik!?
Keby si mal fakt Porsche, nikdy by si nepovedal že máš Porsche... Nezažil som ešte majiteľa takého auta aby nepovedal "mám 911" "mám boxstera" etc.

A Ratzi, Impreza WRX, dobre sa pamätám?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

chces ma urazit? :D

...ano aj imprezu mam, ale ziadne WRX, ale WRX STI :) nebe a dudy... ale to sem nepatri, on nereagoval na mna :)

presne ako boxster, to ani nie je porsche... a nad 911 996 4S s aero kitom som veru chvilu spekuloval...
vauxhall
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa vauxhall »

Chcem sa opýtať planujem kúpiť auto konkrétne Peugeot 407 2.0 HDI a ze čo by ste k nemu mali či je to fajn auto atd také postrehy diky moc
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Rocnik? Kolko ma nabehane? Ma to FAP? S motorom a prevodovkou problem nebude, najskor bude prolem s filtrom pevnych castic (FAP), stahovacim mechanizmom okien ci zamkom kufru.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

Ujo prosche bude podla mna zase ten isty expert ktoremu v zime mrzne turbo :D a z 1.6 ma 1.2 :D
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

Thommas napísal:Zdravíčko. Pýtam sa len informatívne, ako sú na tom dané motory so spoľahlivosťou, výdržou a pod.:
1. Passat Variant 1.9 TDI 96kW 2005
2. 306 2.0 HDI 66kW 3. generácia 2000

Vďaka.
mam passat 96kW zatial sa nemozem stazovat, vykon uplne postacujuci, zo spotrebou som tiez spokojny ale to zalezi aj od stylu jazdy a ciest ktore jazdis... u passatu si davaj hlavne bacha na vstreky a turbo ak su tie OK tak este naprava to bola najvacsia slabina tych aut..
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

Okej, ďakujem, o tom Passate už viem dosť. Vie niekto aj o tom Peugeoute niečo?
MFa
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa MFa »

Ak 407 tak rocnik tusim 8/2006 a novsie, kedy sa tam udiala nejaka zmena, ktora zvysila spolahlivost (opravte ma ak sa mylim). Inak uzasne komfortne a priestranne auto. Ako test spominal stahovacky okien, kufor alebo central. 2.0HDi je skvela motorizacia i ked ja by som na 407 odporucal skor benzinovy 2.2i, ktory je vseobecne povazovany za najlepsi motor v tomto aute. :)
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

K tej 407 ak mozes kup si novsi ako 2007 nakolko od 2007 boli uz montovane posilnene klapky kurenia. Aby ta nepostihlo to co mna se sa ti zlomi a budes musiet platit 400€ za vymenu jednej umelej klapky... ale inak auticko super mal som 1.6hdi urco ber aspon ten 2.0 hdi ale osobne by som siel uz asi benzin/plyn. Inak komfort super problemy s elektrikou som ja nemal ziadne.
Unkown
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Unkown »

Vážení a milí, potrebujem od vás radu s kúpou jazdeného auta. Veľmi sa nevyznám, ale tu sú základné požiadavky. Chcem diesel, budem sním jazdiť dosť často a nechcem na palive prerobiť aj spodné prádlo. Ďalej by to malo byť priestranné, ideálne combi, ale úplne by stačilo niečo o veľkosti Octavky. Nieje to ale úplne kľúčová podmienka, ak sa nebude dať inak, tak sa uspokojím aj s nejakým Golfom. Keďže nemám peňazí na rozhadzovanie, chcelo by to niečo, čo sa nekazí a keď už sa to pokazí, tak sa to dá opraviť doma (ja sa síce nevyznám, ale otec toho zvládne dosť), k čomu sú lacné diely a prípadná návšteva servisu ma nezruinuje. A nakoniec cena. Ideálne by to bolo okolo 2000€, 2500€ je takmer úplný strop, no ak by to fakt, fakt stálo za to, tak som schopný ísť až po 3000€. Ja viem, že to niesu žiadne zázračné čísla a vybrať niečo bude problém, ale verím, že to zvládnete ;)

/e 3000€ znamená, že už nebudem mať ani na slanú vodu, takže by som bol rád, ak by ste sa držali prvých dvoch čísel.
Napísať odpoveď