Chcem kúpiť auto
-
xH4wK
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
zas co si povieme ... daj policajtom autoBushido napísal:No som policajt a tých áut sme dostali dosť veľa, tak preto hovorím... Ja sa do áut akože nevyznám, ale hovorím z vlastných skúseností...
-
speq
Medium Star
pravda pravduca .. to asi ako ked som bol na zakladnej skole .. kreslili sme po laviciach .. doma by si po stole asi nikto nekresil ze : )nordkapp_pb napísal:zas co si povieme ... daj policajtom autopri takom style ze na tom aute jazdi X posadok a nakolko "z firemneho krv netece" tak sa k nim aj tak spravaju sa neni co divit
... ked sa strieda vela prevadzkovatelov a nemaju k veci priamy financny alebo citovy vztah, tak pokazia aj ocelovu gulu
...
-
Kibo
Hardcore addict
To tu nikto netvrdil, ale zlé auto to nie je. V danej cenovej kategórii je jedným z favritov
Kamarát robil v KIA servise, tak by mi o tom niečo povedal, ak by to bol šerbeľ. Zvažoval som totiž kúpu Pro Ceeda či SW a asi by ma odhovoril. Navyše ho má ďaľší kamarát a je s ním nadmieru spokojný. Má síce takmer základnú výbavu, ale aj tak je to dosť naložené... Spracovanie je tiež na úrovni 
-
speq
Medium Star
Zakladna vybava je ovladanie na volante , klimatizacia , 8 airbagov , radio s cd mp3 vystup atd atd : ) zaklad je velmi dobryKibo napísal:To tu nikto netvrdil, ale zlé auto to nie je. V danej cenovej kategórii je jedným z favritovKamarát robil v KIA servise, tak by mi o tom niečo povedal, ak by to bol šerbeľ. Zvažoval som totiž kúpu Pro Ceeda či SW a asi by ma odhovoril. Navyše ho má ďaľší kamarát a je s ním nadmieru spokojný. Má síce takmer základnú výbavu, ale aj tak je to dosť naložené... Spracovanie je tiež na úrovni
ja mam ale najvyssiu vybavu s Automatom a vyhrievanymi sedackami a dalsimi xyz doplnkami , vsetko v elektrike atd.
-
xH4wK
Tak som sa rozhodol znizit rozpocet na 4-6k pre prve auto.
Predpokladam ze kiu ceed za tolko nezozeniem, tak poradte co v takej cene ojazdene, spolahlive, dostupne suciastky, nie drahy servis, nizsia spotreba, diesel(nie sdi), el. okna aspon v predu, rv. min. 2000,klima, bodlo by vyhrievane predne sklo, nech to auto nieco vydrzi, max. najazdene okolo 120k
Nie combi, 4/5dv.
Predpokladam ze kiu ceed za tolko nezozeniem, tak poradte co v takej cene ojazdene, spolahlive, dostupne suciastky, nie drahy servis, nizsia spotreba, diesel(nie sdi), el. okna aspon v predu, rv. min. 2000,klima, bodlo by vyhrievane predne sklo, nech to auto nieco vydrzi, max. najazdene okolo 120k
Nie combi, 4/5dv.
-
Clean_Up
Professional
Neviem či sa dobre pamätám, ale nechce kúpiť ten GVI tvoj švagor?Juicy napísal:jj GVI, cenovo su na tom nie tak daleko od seba vybavovou je to ine...ale chcel by som pocut nazory preco ano preco nie a tak.
Samotný VW (nehovoriac už o G), má svoju klientelu a o zákazníkov sa nemusí báť, vždy si ich nájde. CEED má ešte čo robiť aby dobehla G. Povedzme si to rovno, G je krajší a väčší frajer ako CEED. Kvalitnejšie spracovanie interiéru, plasty, sedadlá, funkčnosť prvkov. Je mohutnejší, pevnejšie a tvrdšie spracovaný čo dáva väčší pocit bezpečia. Jednak G má aj lepšiu ponuku motorov napr. T(F)SI, TDI plus G má aj xenóny, tvrdší podvozok. Viac miesta vzadu na kolená. Nemec je nemec. Keď kúpiš G máš istotu. Nechcem vravieť, že by bol G super auto, ale VW (G) má niečo do seba aj keď si to (niektorí) ludia nepriznajú.
Ja osobne by som bral jednoznačne G, ale rozhodnúť sa už musíš sám.