Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Poradte nejake (ojazdene/nove) auto ;) (pre zaciatocnika)

Nieco co ma dobru spotrebu, spolahlive, suciastky sa daju zohnat za dobru cenu a aj vyzera dobre.. hatchbag/sedan

Vybava by mala obsahovat : Alarm, Posilnovac riad., ABS, radio,central,klimatizacia, el. okna(staci predne), dialkove ovladanie.

Najlepsie diesel (s pridavnym kurenim)
Spotreba max v meste do ~7l

V pripade ojazdeneho auta:
rv. 2004+, najazdene 70000km a menej ? Top stav... (nie ze po tyzdni sa nieco dos*re)

"Rozpocet" - 7000-10000€ - leasing/uver ? Kolko rokov.. ? Odkial ? Max mesacne by som chcel davat okolo 200-250€

Kupovat budem tak po novom roku, no rozhodnut sa ake auto hladat je lepsie dopredu.. ktore auta sa vojdu do mojho rozpoctu s podobnou vybavou a v podobnom stave ?
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa smejo »

H@wk napísal:Najlepsie diesel, ale benzinak s pridavnym kurenim by som tiez bral
:?: :?:
MGSnake napísal:je to E46, 330d r.v.3/2001
toto su podla mna najkrajsie bawory, spolu s E38
xH4wK

speq napísal: mozno nieco bude vyhovovat tvojim predstavam : )
Ano, ta KIA vyzera dobre, pocul som ze suciastky su lacne (kvoli tom uze su vyrabane uz aj na slovensku) a daju sa lahko zohnat, auto je to vraj spolahlive no ja neviem, nesedel som v nom a nepoznam nikoho kto ho ma... mozno by niekto odtialto vedel o nejakej recenzii :)
smejo napísal: :?: :?:
Myslel som diesel s pridavnym kurenim :-)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Koľko predpokladáš, že za rok najazdíš? Aby sa Ti ten diesel nepredražil ak máš mesačne najazdiť 600 km...
xH4wK

Kibo napísal:Koľko predpokladáš, že za rok najazdíš? Aby sa Ti ten diesel nepredražil ak máš mesačne najazdiť 600 km...
No, najazdim minimalne 10000km/rok (denne 20km do prace a s5=40km*20dni*12mesiacov, ale kazdopadne planujem si cez vikend niekam vyjst atd..)
speq
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa speq »

H@wk napísal:Myslel som diesel s pridavnym kurenim :-)
Ja mam Kia Ceed : ) akurat mam 1.6 cvvt benzin ;o
a mozem ti povedat ze spolahlivost maxiamalna zatial , trosku mi akurat buchala tycka stabilizatora tak som zavolal do Kie v priebehu 5 sekund sme dohodli termin zarucnej opravy prisiel som a za 40 minut to bolo vybavene nic som neplatil paradicka , ta 5 rocna zaruka na komplet veci je super a 7 na karoseriu alebo motor teraz neviem :D

tu mas na ukazku moju Kiu ;)
Prílohy
IMG_8060.jpg
nahaha.jpg
JBL.jpg
IMG_2959.jpg
IMG_2968.jpg
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Tvoja kiaa je síce navonok pekná... No tieto kórejské autá... No ja osobne by som to nikdy nekúpil... Ten material, motor, turbo atď...
http://www.autorecenzie.sk/reviews.asp?ar=4015
Často sa vraví o tom že zlý kus atď... No ja osobne som kritický voči týmto autám... Takže uvidíš možno po záruke... možno už budeš mať iné. Ja som kúpil passata. Omnoho staršieho, ako keby kúpim kiu, ale aspon sa mi viac páči :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Bushido napísal:Tvoja kiaa je síce navonok pekná... No tieto kórejské autá... No ja osobne by som to nikdy nekúpil... Ten material, motor, turbo atď...
Často sa vraví o tom že zlý kus atď... No ja osobne som kritický voči týmto autám... Takže uvidíš možno po záruke... možno už budeš mať iné. Ja som kúpil passata. Omnoho staršieho, ako keby kúpim kiu, ale aspon sa mi viac páči :)
... dalsi "rozumbrada" na obzore :-) ... KIA je dnes normalne europske auto ... uz len to ze si dovolia dat dlhsiu zaruku ako ostatni vyrobcovia hovori prinajmensom za to, ze si bud stoja za svojim vyrobkom (nie korejskym ale europskym :-) ), alebo je cena oprav tak nizka ze si to mozu dovolit .. a z toho vyplyva aj nasledujuci pozarucny servis ... ak by som v danom segmente mal vyberat auto a muselo by byt nove tak by sa k Ceedu naslo velmi malo konkurentov :-) ...
speq
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Bushido napísal:Tvoja kiaa je síce navonok pekná... No tieto kórejské autá... No ja osobne by som to nikdy nekúpil... Ten material, motor, turbo atď...
ja nazor nikomu neberiem som s autom maximalne spokojny : ) ked si pozries clovek to tam daval ked mal najazdene 800 km a surove auto .. : ) vzdy sa najde zly kus takychto recenzii ti mozem najst na pasat xyz ;o
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Navyše porovnávať Ceeda a Sportage... :hmm:
xH4wK

No kia ceed sa mi paci a asi do nej pojdem ;P
kazdopadne stale neviem ci lepsie uver/leasing a odkial, mate skusenosti ?
Najlepsie kde treba co najmenej platit na zaciatku ;)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

No som policajt a tých áut sme dostali dosť veľa, tak preto hovorím... Ja sa do áut akože nevyznám, ale hovorím z vlastných skúseností...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Bushido napísal:No som policajt a tých áut sme dostali dosť veľa, tak preto hovorím... Ja sa do áut akože nevyznám, ale hovorím z vlastných skúseností...
zas co si povieme ... daj policajtom auto :-) pri takom style ze na tom aute jazdi X posadok a nakolko "z firemneho krv netece" tak sa k nim aj tak spravaju sa neni co divit :-) ... ked sa strieda vela prevadzkovatelov a nemaju k veci priamy financny alebo citovy vztah, tak pokazia aj ocelovu gulu :-) ...
speq
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:zas co si povieme ... daj policajtom auto :-) pri takom style ze na tom aute jazdi X posadok a nakolko "z firemneho krv netece" tak sa k nim aj tak spravaju sa neni co divit :-) ... ked sa strieda vela prevadzkovatelov a nemaju k veci priamy financny alebo citovy vztah, tak pokazia aj ocelovu gulu :-) ...
pravda pravduca .. to asi ako ked som bol na zakladnej skole .. kreslili sme po laviciach .. doma by si po stole asi nikto nekresil ze : )
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

No povedzme že kúsok pravdy je na mojej strane a kúsok na vašej. Nechcem sa vadiť ale špičkové auto to urco nieje.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

To tu nikto netvrdil, ale zlé auto to nie je. V danej cenovej kategórii je jedným z favritov :) Kamarát robil v KIA servise, tak by mi o tom niečo povedal, ak by to bol šerbeľ. Zvažoval som totiž kúpu Pro Ceeda či SW a asi by ma odhovoril. Navyše ho má ďaľší kamarát a je s ním nadmieru spokojný. Má síce takmer základnú výbavu, ale aj tak je to dosť naložené... Spracovanie je tiež na úrovni :)
speq
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Kibo napísal:To tu nikto netvrdil, ale zlé auto to nie je. V danej cenovej kategórii je jedným z favritov :) Kamarát robil v KIA servise, tak by mi o tom niečo povedal, ak by to bol šerbeľ. Zvažoval som totiž kúpu Pro Ceeda či SW a asi by ma odhovoril. Navyše ho má ďaľší kamarát a je s ním nadmieru spokojný. Má síce takmer základnú výbavu, ale aj tak je to dosť naložené... Spracovanie je tiež na úrovni :)
Zakladna vybava je ovladanie na volante , klimatizacia , 8 airbagov , radio s cd mp3 vystup atd atd : ) zaklad je velmi dobry

ja mam ale najvyssiu vybavu s Automatom a vyhrievanymi sedackami a dalsimi xyz doplnkami , vsetko v elektrike atd.
xH4wK

Tak som sa rozhodol znizit rozpocet na 4-6k pre prve auto.
Predpokladam ze kiu ceed za tolko nezozeniem, tak poradte co v takej cene ojazdene, spolahlive, dostupne suciastky, nie drahy servis, nizsia spotreba, diesel(nie sdi), el. okna aspon v predu, rv. min. 2000,klima, bodlo by vyhrievane predne sklo, nech to auto nieco vydrzi, max. najazdene okolo 120k
Nie combi, 4/5dv.
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Napísať odpoveď