Naozaj a pravdivo prosim odpovedzte ci pouzivate cheaty v najroznejsich hrach... Je jedno si SP alebo MP... PROSTE CHEATUJETE ALEBO NIE?
Cheatujete?
Cheatujete?
Takze...Pre niektorych otazka na telo 
Naozaj a pravdivo prosim odpovedzte ci pouzivate cheaty v najroznejsich hrach... Je jedno si SP alebo MP... PROSTE CHEATUJETE ALEBO NIE?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
hrávam veľmi málo, ale keď sa už hrám, snažím sa hru prejsť bez kodov. Ak som po veľmi dlhej dobe stále bezradný a zaseknutý v nejakom leveli tak si pozrem návod, ale cheaty nie.. (iba niektoré som skúšal v AOE, lebo tam su také haluzné, to isté aj GTA Vice City... ale to len pre srandu a zo zvedavosti)
-
Šu-Do
Redeemer
MP som nikdy neskusal a ani som nemal pokusenie aj napriek tomu ze som hral proti cheaterom.. ini ludia (hraci) sa vyhovaraju na to ze to chcel skusit alebo kvoli inym ze mali cheaty... potom mu to aj ostane a hra s cheatmi castejsie..
co sa SP tyka.. jj.. napriklad v GTA.. GTA1 GTA3 a GTA VC... potom aj GTA: SA
GTA 1 som cheatoval hned... GTA 3 VC a SA az ked som presiel hru.. cheaty akurat na dobitie zivota.. inak nic ine.. peniaze som mal cize zbrane som si kupil
oh.. a este na nejake spesl auta 
no a este v Sims.. Roller coaster tycoon a to kde sa stavia mesto... no ale kedze som tam cheaty pouzil hra zacala byt potom onicom..
ale normalne skor pouzijem navod ako audiotrack pisal.. napriklad na PoPWW.. kde som hladal tych 9 pieskov.. normalne by som to urcite nenasiel
co sa SP tyka.. jj.. napriklad v GTA.. GTA1 GTA3 a GTA VC... potom aj GTA: SA
GTA 1 som cheatoval hned... GTA 3 VC a SA az ked som presiel hru.. cheaty akurat na dobitie zivota.. inak nic ine.. peniaze som mal cize zbrane som si kupil
no a este v Sims.. Roller coaster tycoon a to kde sa stavia mesto... no ale kedze som tam cheaty pouzil hra zacala byt potom onicom..
ale normalne skor pouzijem navod ako audiotrack pisal.. napriklad na PoPWW.. kde som hladal tych 9 pieskov.. normalne by som to urcite nenasiel
-
audiotrack
VIP
Kedysi ked som bol mensi, tak mi hry prisli velmi tazke a mam pocit ze aj skutocne boli tazsie ako tie dnesne kde to hraca vedie za rucicku a ulahcuje mu vsetko co sa da. Cize za mladi som si pocheatoval (GTA1, Carmageddon 2, Tomb Raider 2...) Potom som napriklad TR2 a C2 presiel bez cheatov. A nove hry? Tam ani netreba cheatovat
A ak berieme do uvahy multiplayer - tam by som daval za cheatovanie dozivotne bany.
ked som normalne hral necheatoval som (hovorim o CS), avsak raz sme sa so spoluziakom rozhodli ze ukazeme istemu serveru ze nejaku ochranu treba (myslim ze nemali ani C-D, nieto este nieco naviac) tak sme tam zacali cheatovat, s jeho dynamickou IP to bolo uplne v pohode... tak sme tam jedno popoludie robili bordel, na dalsi tyzden uz mali vsetky tie ochranne programy
(ktore sice ajtak nepomahaju, teda predtym proti nasim cheatom nepomahal ziadny program... co je aj jeden s dovodom preco som prestal s CS, ked som videl ako lahke je cheatovat bez odhalenia
)
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
ked prejdem nejaku hru co ma bavila tak zo srandy zapnem cheaty, nesmrtelnost a vsecky zbrane a spravim v tej hre apokalypsu (GTA: VC, GTA:SA,... Max Payne atd). ale nikdy som nepouzil kody pre to ze neviem dajaku misiu prejst alebo nebodaj proti ludom v multiplayeri; nenavidim tie lamizne v CS 1.6 co hravaju na undzwei s BadBoyom... omfg. 
-
Šu-Do
Redeemer
asi by si sa cudoval kolkorocny ludia dokazu cheatovat na online hrachNadeo napísal:a imho cheatuju iba male deti ktore sa nenaucili prehravat.
a inak podla mojich prieskumov co som admin na CoD servry.. najviac cheatuju Češi.. potom Chorvati, Slovaci, Poliaci no a nakoniec turci
BTW poliaci su najväcsie lamy... a stale kempia
//
nezabudolcalligen2 napísal:A zabudol si Rumunov
Mno...evedia prehravat...hovorime, ako by slo o zivot...vecsina nechape, ze to je obycajna hra...nic realne. Obycajne scripty preojene s grafikouNadeo napísal:raz som skusil cheaty aj v cs... ale len proti botom. nechapem aky to ma zmysel , ved objavi sa predomnou niekto a hned hlava ( nic nespravim ). Naco je to dobre? Takto sa straca vyznam hry , a imho cheatuju iba male deti ktore sa nenaucili prehravat.
A mam najradsej...Ked deti ked im dam hlavu tak zacnu sami vyhrazat ze ma zabiju ked budem spat, alebo zacnu nadavat na rodicov...To ma pohana k tomu aby po okoli lietaly nepriatelske kusy hlavy
Mimochodom. Ja som skusal tzv. CDhack to je AB a WH v jednom (AB - automaticke mierenie na hlavu, WH - videnie cez steny). No bola to celkom FUN proti botom...No na nete som este sani raz necitoval!!!!
A zabudol si RumunovŠu-Do napísal:a inak podla mojich prieskumov co som admin na CoD servry.. najviac cheatuju Češi.. potom Chorvati, Slovaci, Poliaci no a nakoniec turci