Cheatujete?

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Cheatujete??

Áno
26
18%
Nie
116
80%
Nie, lebo cheaty nepoznám. Keby som nejake poznal cheatoval by som.
3
2%

Celkom hlasov: 145

84.30
Expert
Expert

Cheatujete?

Príspevok od používateľa 84.30 »

Takze...Pre niektorych otazka na telo :-D

Naozaj a pravdivo prosim odpovedzte ci pouzivate cheaty v najroznejsich hrach... Je jedno si SP alebo MP... PROSTE CHEATUJETE ALEBO NIE? ;)
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

hrávam veľmi málo, ale keď sa už hrám, snažím sa hru prejsť bez kodov. Ak som po veľmi dlhej dobe stále bezradný a zaseknutý v nejakom leveli tak si pozrem návod, ale cheaty nie.. (iba niektoré som skúšal v AOE, lebo tam su také haluzné, to isté aj GTA Vice City... ale to len pre srandu a zo zvedavosti)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Najskôr minimálne raz prejdem komplet celú hru bez cheatov a keď sa mi hra páči a opakujem ju, tak niekedy použijem v rámci zábavy aj cheaty.. :)

//návody považujete za cheatovanie? :) Lebo niektoré hry nemáte šancu prejsť bez návodu.. napr. Neverhood.. :D

///taže som návodový cheater :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

MP som nikdy neskusal a ani som nemal pokusenie aj napriek tomu ze som hral proti cheaterom.. ini ludia (hraci) sa vyhovaraju na to ze to chcel skusit alebo kvoli inym ze mali cheaty... potom mu to aj ostane a hra s cheatmi castejsie..

co sa SP tyka.. jj.. napriklad v GTA.. GTA1 GTA3 a GTA VC... potom aj GTA: SA
GTA 1 som cheatoval hned... GTA 3 VC a SA az ked som presiel hru.. cheaty akurat na dobitie zivota.. inak nic ine.. peniaze som mal cize zbrane som si kupil :P oh.. a este na nejake spesl auta :)

no a este v Sims.. Roller coaster tycoon a to kde sa stavia mesto... no ale kedze som tam cheaty pouzil hra zacala byt potom onicom..

ale normalne skor pouzijem navod ako audiotrack pisal.. napriklad na PoPWW.. kde som hladal tych 9 pieskov.. normalne by som to urcite nenasiel
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

urcite nie, ci v SP alebo MP, urcite nie, hram v duchu fair play a toho by sa mal kazdy drzat :arrow:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

brm napísal:..
//návody považujete za cheatovanie? :) Lebo niektoré hry nemáte šancu prejsť bez návodu.. napr. Neverhood.. :D
brm slovo cheat je anglický preklad slova podvádzať. Ak si prečítaš návod, tak podvázdaš. Teraz si polož tú otázku znovu či sa návody dajú pokladať za cheatovanie :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Kedysi ked som bol mensi, tak mi hry prisli velmi tazke a mam pocit ze aj skutocne boli tazsie ako tie dnesne kde to hraca vedie za rucicku a ulahcuje mu vsetko co sa da. Cize za mladi som si pocheatoval (GTA1, Carmageddon 2, Tomb Raider 2...) Potom som napriklad TR2 a C2 presiel bez cheatov. A nove hry? Tam ani netreba cheatovat :D A ak berieme do uvahy multiplayer - tam by som daval za cheatovanie dozivotne bany.
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

hravam CS 5rokov,este sa mi nevyskitlo,ze by som Cheatoval... :)
84.30
Expert
Expert

Cheaty su pre lamy, co nevedia hrat...Asi tolko...Kto so mnou suhlasi??

;)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

calligen2 napísal:Cheaty su pre lamy, co nevedia hrat...Asi tolko...Kto so mnou suhlasi??

;)
Ja nie, cheatoval som ked som hraval hry len za ucelom srandy, no a len proti Pc, nikdy proti ludom, vedel som ako som to sam nenavidel...
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

ked som normalne hral necheatoval som (hovorim o CS), avsak raz sme sa so spoluziakom rozhodli ze ukazeme istemu serveru ze nejaku ochranu treba (myslim ze nemali ani C-D, nieto este nieco naviac) tak sme tam zacali cheatovat, s jeho dynamickou IP to bolo uplne v pohode... tak sme tam jedno popoludie robili bordel, na dalsi tyzden uz mali vsetky tie ochranne programy :) (ktore sice ajtak nepomahaju, teda predtym proti nasim cheatom nepomahal ziadny program... co je aj jeden s dovodom preco som prestal s CS, ked som videl ako lahke je cheatovat bez odhalenia :/ )
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Vid. audiotrack, ked uz neviem ako dalej mrknem navod. Ale age of whatever ma fakt sranda cheaty, vybuchujuce sliepky roznasacov pizze na mopedoch a podobne srandicky..
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

vacsinou necheatujem, iba v pripadoch ked uz ma hra nebavi a chcem vediet co bude dalej...alebo ked sa niekde dlho motam v nejakych chodbickach tak si len navod pozrem...ale tiez len velmi zriedkavo..ked ma hra naozaj bavi tak ju chcem prejist bez cheatov
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

cheaty som skusal az po prejdeni hry normalnym sposobom a v multiplayeri som cheatoval len raz - sa mi to stalo takmer osudnym :lol:
inflater
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa inflater »

ked prejdem nejaku hru co ma bavila tak zo srandy zapnem cheaty, nesmrtelnost a vsecky zbrane a spravim v tej hre apokalypsu (GTA: VC, GTA:SA,... Max Payne atd). ale nikdy som nepouzil kody pre to ze neviem dajaku misiu prejst alebo nebodaj proti ludom v multiplayeri; nenavidim tie lamizne v CS 1.6 co hravaju na undzwei s BadBoyom... omfg. :smt067
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

raz som skusil cheaty aj v cs... ale len proti botom. nechapem aky to ma zmysel , ved objavi sa predomnou niekto a hned hlava ( nic nespravim ). Naco je to dobre? Takto sa straca vyznam hry , a imho cheatuju iba male deti ktore sa nenaucili prehravat.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Nadeo napísal:a imho cheatuju iba male deti ktore sa nenaucili prehravat.
asi by si sa cudoval kolkorocny ludia dokazu cheatovat na online hrach :wink:

a inak podla mojich prieskumov co som admin na CoD servry.. najviac cheatuju Češi.. potom Chorvati, Slovaci, Poliaci no a nakoniec turci
BTW poliaci su najväcsie lamy... a stale kempia

//
calligen2 napísal:A zabudol si Rumunov ;)
nezabudol :)
84.30
Expert
Expert

Nadeo napísal:raz som skusil cheaty aj v cs... ale len proti botom. nechapem aky to ma zmysel , ved objavi sa predomnou niekto a hned hlava ( nic nespravim ). Naco je to dobre? Takto sa straca vyznam hry , a imho cheatuju iba male deti ktore sa nenaucili prehravat.
Mno...evedia prehravat...hovorime, ako by slo o zivot...vecsina nechape, ze to je obycajna hra...nic realne. Obycajne scripty preojene s grafikou :-D

A mam najradsej...Ked deti ked im dam hlavu tak zacnu sami vyhrazat ze ma zabiju ked budem spat, alebo zacnu nadavat na rodicov...To ma pohana k tomu aby po okoli lietaly nepriatelske kusy hlavy :-D Co uz...Ked raz hrat nevedia, nech nehraju...Nech si trenuju proti botom a potom nech sa vyteperia na server(y) alebo nech idu na nejake Lams/Noobs only :-D

Mimochodom. Ja som skusal tzv. CDhack to je AB a WH v jednom (AB - automaticke mierenie na hlavu, WH - videnie cez steny). No bola to celkom FUN proti botom...No na nete som este sani raz necitoval!!!!
Šu-Do napísal:a inak podla mojich prieskumov co som admin na CoD servry.. najviac cheatuju Češi.. potom Chorvati, Slovaci, Poliaci no a nakoniec turci
A zabudol si Rumunov ;)
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

NVM, ja som hraval v poľskom clane wolfenstein:ET, jáááj, to boli časy. :-D a boli celkom good.
Inak cheaty som používal v singleplayeri ked som bol malý. Potom som zistil, že to iba zabíja hru. A teraz už takmer vôbec ani nehravam nič. :)
V multiplayer poctivo prehlasujem-nikdy som nič také nemal.
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

v MP som cheaty nikdy nepouzil. akurat s kamosom v CSku na skusku, ale on o tom vedel. a v SP cheaty nepouzivam. dokedy to neni treba. moc me nebavi prechadzat nejaku pasaz hry X krat. alebo ked ma prestava hra bavit, tak si ju ozivim cheatmi :)
Napísať odpoveď