Chladiaca kvapalina a rozvody+ spojka
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chladiaca kvapalina a rozvody+ spojka
hej, pochopitelne na jednej strane to dava zmysel, ale to vobec nemusi byt pravidlom, este v beznom aute... naco hned menit, nech sa to poskusa a nech sa potom vyhadzuju peniaze... hlavne na tom nechodit, ak sa to bude zhorsovat, to bude nieco ine...
to je to ze ja "rad" vyhadzujem...
problem? vymenit.. hned... a radsej este vsetko na okolo...
Na druhu stranu, mam velmi dobry pocit z auta aj na dlhe trate tak, proste je to taka moja mentalita som trosku uchyl na auta.
problem? vymenit.. hned... a radsej este vsetko na okolo...
Na druhu stranu, mam velmi dobry pocit z auta aj na dlhe trate tak, proste je to taka moja mentalita som trosku uchyl na auta.
Hegy, keby som mal meniť všetko, čo trocha nefunguje a všetko naokolo....ty si odchovanec autorizovaných servisov, čo? 
Mechanik mi v podstate predchvíľou po telefóne predbežne povedal to isté, že zrejme dostala podľa opisu riadne zabrať a tanier sa trocha ohol, poškodil..že jazdiť s tým môžem na okamžitú výmenu to asi nebude, bude múdrejší po vyskúšaní, že možno sa to iba prehrialo a zlepší sa to.
Díky za rady..
Mechanik mi v podstate predchvíľou po telefóne predbežne povedal to isté, že zrejme dostala podľa opisu riadne zabrať a tanier sa trocha ohol, poškodil..že jazdiť s tým môžem na okamžitú výmenu to asi nebude, bude múdrejší po vyskúšaní, že možno sa to iba prehrialo a zlepší sa to.
Díky za rady..
Akoze na jednom aute zo studentskych cias som riesil veci vskutku rozumne, v ramci moznosti, vela sa prerobilo, nahradilo, dorobilo, obislo, improvizovalo...
Ale z toho auta jednoducho nemam pocit ze by som isiel 1000km na dovolenku a naspat.
Na druhu stranu, vsetko je spravene maximalne poctivo a miestami mam pocit ze kvalitnejsie ako vo fabrike...
Istota je vsak ako toto je exemplar, mne tiez vibruje spojkove lozisko do pedala co stoji povedzme 60€ ale menit to idem ako sadu za 1400€. Mozno som na hlavu ale davat dole prevodovku z Mondea zase 2x do roka sa mi nechce.
Ale z toho auta jednoducho nemam pocit ze by som isiel 1000km na dovolenku a naspat.
Na druhu stranu, vsetko je spravene maximalne poctivo a miestami mam pocit ze kvalitnejsie ako vo fabrike...
Istota je vsak ako toto je exemplar, mne tiez vibruje spojkove lozisko do pedala co stoji povedzme 60€ ale menit to idem ako sadu za 1400€. Mozno som na hlavu ale davat dole prevodovku z Mondea zase 2x do roka sa mi nechce.
Ahojte. Nenasiel som temu len o rozvodoch, tak snad to tu nebude vadit. Po ich vymene (motor 1.4 hdi) som spociatku pocul omnoho vyraznejsi "remenovity" zvuk. Bol taky pisklavejsi, obcas mi to pripominalo taky pozmeneny zvuk turba, alebo ked roztocite rychlo spagat vo vzduchu...tazko sa to popisuje. To som bohuzial nemal moc cas riesit a ani som to nepovazoval za uplne nutne. Dnes som vsak pocul novy zvuk co siel presne z miest rozvodov...to znelo akoby sa o seba buchaju dve kovove lyzicky, resp. sa da do konzervy kovova gulicka a trasie sa nou. Nerobi to cely cas, skor tak ze minutu ano a minutu nie. Auto okrem toho obcas na volnobehu cele viac vibruje. Pred vymenou nic z tohto nerobilo a rozvody boli menene len z dovodu najazdenia "intervalovych" kilometrov. Moja otazka je skor, ci sa da zistit co je tam zle spravene aj z diagnostiky, nech mam nieco naviac pri pripadnej reklamacii. Alebo to treba iba zobrat do ineho servisu a nechat otvorit. Diky
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Treba to hlavne odniest do toho servisu kde to robili, lebo podla toho co popisujes, tak to zle zlozili/nastavili. Pisklavy zvuk moze byt napriklad to, ze ti taha niekde falosny vzduch (zle uchytena hadica, dierava hadica).