//autoeditácia príspevku (25 Máj 2012, 8:10)
takže mám nové info..bol som s tym autom v servise hodili to na pc a zistilo sa ze to ze mi auto zdochlo bolo vypadkom prudu,prestali fungovať vstrekovače benzínu a auto zdochlo a dovod? zaoxidované kontakty baterie,tak mi to vycistili,zastriekali kontoxom,zakonzervovali,vyvážili mi kolesá a vymenili silentbloky prednej nápravy..chlapci spokojnosť:) to auto ide jak nove..proste nestabilita pri prudkom berzdwení zmizla a to auto zrazu zacalo normálne brzdiť,nie ako že som v minulosti stlačil brzdový pedál a auto nič..ono to brzdí,buchanie od napravy prestalo a je to tichsie,stabilita v zákrutách sa zlepsila neporovnatelne,to autro drzi zrazu nadherne stopu a prestalo sa naklanat v zakrutach,a ani s tlmicmi nixc nieje tomu auto bolo treba len silentbloky prednej nápravy vymeniť..kks ale nevedel som žwe to má vplyv ak to je vybité na stabilitu brzdenia,stabilitu v zákrutách a podobne..
//autoeditácia príspevku (25 Máj 2012, 8:13)
ešte na geometriu pojdem cez vikend a bude to ok,aqle prečo počujem hluk od kolies take tlmene vrr vrr vrr nepravidelné pri 80-90 km rýchlosti fakt netuším..ani v servise nevedeli zistiť že prečo mi to robí..vraj to možu byť pneumatiky ale to pochybujem..sice... ak vezmeme do uvahy ako som na tom jazdil a kolko s vybitými silentblokmi tak ktovie ako sa zjazdili tie dvojročné gumy..
//autoeditácia príspevku (25 Máj 2012, 8:13)
a podvozok je celkovo tvrdší odkedy to vymenili...
//autoeditácia príspevku (25 Máj 2012, 23:33)
no zjavne uz nikoho nezaujimam
//autoeditácia príspevku (27 Máj 2012, 2:23)
chcel by somsa spýtať ohľadom spojky..Ibiza od roku 2002-2007 typ 6L používala spojku haldex?