Moja verzia: phpBB 2.0.23phpBB : Kritická chyba
Could not get theme data for themes_id []
V čom môže byť problém? Ďakujem.
Moja verzia: phpBB 2.0.23phpBB : Kritická chyba
Could not get theme data for themes_id []
Databázu som zálohoval cez Administráciu, lebo pôvodné fórum mám na informe.com a tam mi bolo celé fórum vygenerované bez toho aby som musel niečo inštalovať. A databázu som najskôr nahrával cez bigdumb.php, a keď mi tak nešlo, tak na servri cez phpMyAdmin, databáza je tam nahratá, len to vypisuje túto chybu...chrono napísal:Nič nepíšeš o tom, či je to databáza pre to isté fórum (a teda, či je tam úplne všetko rovnaké, vrátane témy, pluginov...).
Lebo na informe.com automaticky inštaluje fórum, takže ja nemám žiadny prístup na FTP (aspoň o tom neviemchrono napísal:Prečo by sa to nedalo presmerovať? Ak tam funguje .htaccess, nemal by byť s presmerovaním problém.
Ďakujem, zajtra sa na to pozriem.hojko napísal:Sagittarius: Logo sa meni cez /template/nazov_templatu/overall_header.tpl, tam je definovany obrazok.
Tu je ten riadok:Warning: copy(./images/avatars/90389256048e8ad80c9f46.jpg) [function.copy]: failed to open stream: Permission denied in /home/free/tym.sk/g/gmg4a2007/root/www/includes/usercp_avatar.php on line 288
Chápem približne, že je zakázané pridávať do databázy, resp. na FTP ...ale ako to povolím?$move_file($avatar_filename, './' . $board_config['avatar_path'] . "/$new_filename");