Dobrý deň.
Môžete mi,prosím poradiť? Užívam tlačiareň HP Photosmart C 3180 a vyskytol sa problém s tlačou. Najprv sa tam zasekol papier a po jeho odstránení tlačiareň nereaguje na tlač. Pritom sama osebe skenuje,aj kopíruje,len netlačí, vôbec sa po zadaní tlače nepohne. Mohlo sa niečo narušiť vyťahovaním zaseknutého papiera? V počítači mám program Windows XP.
Vopred Vám ďakujem za radu a želám krásny deň.
Jana G.
chyba tlačiarne
hmm, tak mne ked sa papier pokrci tak ho vytahujem pri vypnutej tlaciarni...ale mna napada ze HP-cka maju tlacove hlavy resp. trysky priamo v tonery ze, ci sa mylim???ono je to podozrive ze to kopiruje (cize tlaci na papier) a priamo z winu to nechce tlacit...neostali nejake tlacove ulohy vo fronte?
hmm, nieco podobne sa mi tiez raz s jednou laserovou HP stalo, taktiez neboli ulohy vo fronte a pomohlo odobratie tlaciarne a znovu preinstalovanie celeho SW, tak este to by som skusil...este som sa stretol ze pri instalovani grafickych ovladacov na viste prestala fungovat tlaciaren pretoze pri instalacii sa nainstaloval USB filter ktory nedovolil tlacit...ale to snad nie je tento pripad